Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Zamrzání obrazu.

Jsem laik a trápí mě zamrzající obraz,který se objeví vždy v tu nejnevhodnější chvíli.Co je toho příčinou a lze tomu předejít ?

bogdan
Registrace: 10/2010
Odpověď v diskusním vlákně

Tak

na takto položenou otázku muže odpovědět tak leda Rumburak ;)

hobo
Registrace: 1/2007

RE: Zamrzání obrazu.

asi poslat dedu mrazika domu. pokud to neni chyba prijimace, tak to je asi nekvalitni signal. oprav si to .

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

bogdan

nedivte se kluci,že Vám tady někteří agresivně opdpovídají,nebo dělají srandičky!!!!
Víš,když něco chci pomoci musím za :
1./ uvést které programy,na které družici/jestli to dělají kodované,nebo i FTA.
2./ Vždy uveďte přístroj,jeho typ,jaká parabola a LNB,
3./ Jestli si nedával nový SW do přístroje,nebo jestli jedeš na původní.
4./ Nebyla u Vás za poslední dobu bouřka,nebo silný vítr????
Nepohnula se Ti malinko parabolka???? To je většinou ta závada,která může tento jev vyvolat!!!
a ostatní!!! buďte v klidu a když tak ho nasměrujte,!!!
čau hery

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

a nebo

křišťálová koule :laughing:

Rocco
Registrace: 2/2010

Děkuji všem za ochotné vysvětlení. Jen jaksi nechápu, proč ten obraz zamrzá i mnoha mým známým, i když nepřijímají DIGI. Mají jiný přístroj, jinou parabolu ,žádné bouřky ani vítr v místě, natáčejí parabolu ......ale mrzne to všem.

bogdan

bez dostatku informaci muzem jen hadat. zacal bych u nedostatku signalu. rekni procenta pristroj frekvenci a muzem pokracovat, jinak zustanem u vyhaneni dedy mraze.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

bogdan

přečetl jsi příspěvek co ti napsal hery?

hobo

Hery napsal rozhodně rozumnější příspěvek, než tvůj hobo Rumburak.

bogdan

Pro bogdana škoda času........viz příspěvek od Heryho. R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

bogdan

Bohužel na tvuj dotaz jiná odpověd ani nešla napsat a už je nám jasné,že s tebou je to opravdu škoda času.Ale že si se toho dozvěděl vid ;)

hobo

Odpovědět lze a takto:příčina je tato:něco je špatně.A předejít se taky dá: nedívat se. :laughing: :O

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Vidím,že jsi nám neprozradil za celou dobu o které programy jde.Dle výše uvedeného mohu konstatovat,že máš šunku od DIGI TV s celou jejich parádou.
Nevím který expert Ti to tam montoval,ale Thor a platforma DIGI TV je při nekompetentí práci technika ,co to dělal někdy při zhošeném počasí problematičtější,což ve srovnání na této družici v platformě UPC a nebo Canál Nordic je o 100% vše kvalitnější,i kvalita přijímaného programu.
Přijímám DIGI TV také,sice né ofic.,ale je nutné mít vždy signál u nejslabších frekvenci DIGI TV aspoň 86% jeho kvality,jinak jsou vždy při prudkém dešti,chumelení,nebo bouřce problémy,rovněž při špatně polovičatě seřízené parabole. :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

hery, ty jsi proste genius v pravem slova smyslu

rj45
Registrace: 6/2007

rj45: proč pořád do mě rýpeš,přijeď kouknout,pokecat,a změníš na mě pohled,vždyť já jsem jen fanda do těchto věcí,nic víc,nic míň.

hery

Re: Zamrzání obrazu

A co takhle se kounout na zdroj u přijmače - signál nastaven měřákem a pořád některé zlobí ????
Chce to jen kuchnot stroj a ve zdroji vyměnit nafouklé kondíky

vysočina
Registrace: 1/2006

Fascinuje mě jedna věc a tato:poslední dobou jse objeví"zajímavý" dotaz od abonenta /tento je zde cca 10h/a pak nezájem.To nedokáže ani přečíst co má za přijímač?"hery" to mu jasně napsal to neumí si to pčečíst? Rv :-/ Tak co teda chce?Dělat si zde srandu z lidí?Zatím tomu vše nasvědčuje :bigeyes:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

petr33

přesně s tebou souhlasím,některý tazatel asi ani nepotřebuje operativně něco řešit si myslím já.

Ufones
Registrace: 5/2010

bogdan

budto chces poradit a dodas dostek informaci nebo si z tebe budou vsichni utahovat. je to tva volba. bud chces reseni, nebo ne.

bublajs

Poděkování.

Všechny Vaše názory jsem přijal, uznal a děkuju.

bogdan

bogdan

Doteraz neviem o akého providera sa jedná ,alebo STB. :)))

Ale predpokladám že CSlink ,na AB riešime obdobný problém cca.asi 2 dni z SK-CZ Programami ,VYPNI si EMU ,a aj tí ostatný nech si vypnú EMU a niekomu to určite pomôže.

PISTOK153
Registrace: 11/2010

...ak mu zamŕza obraz, nech si zaobstará letlampu...

brga
Registrace: 9/2009

...s takými informáciami sa "lepšie" poradiť nedá... Rv

brga
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra