![]() |
|
nový soft pro Arivy....je bud úmyslně blokován na net,nebo má neúmyslnou chybu.Nefunguje net.zatím jediné použitelné softy první a druhé řady: 1.07B1 a 2.08B4 Rv až se doladí ta nová 2.14B4 pak by to mohlo být zajímavé. Originál soft ale chodí.Path už nikoli Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: nový soft pro Arivy..pardon patch :-D :razz:Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: nový soft pro Arivy..Nevím co Ti nechodí- ve 2. 14B2 patch de.. on-line počasí,RSS zprávy ,web rádia, VplugServer na Cccam ,NewCamd OK ,EPG ok R^ :))) ??? tak teda nevím |
VYDRA004
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 729 |
![]() |
|
RE: nový soft pro Arivy..Firmware V2.14B4patch má chyby, ukázalo se, že má nějaký problém s přehráváním nahraných souborů ! (A má i jiné neduhy).Proto jsem jej přestal používat a doporučuji všem, aby se také vrátili zpět k V2.14B2patch ! Lze to udělat snadno přes "maincode". 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: nový soft pro Arivy..Však píšu V2. 14B2patch R^ |
VYDRA004
![]() |
|
RE: nový soft pro Arivy..to jooo B2 možná,ale B4 nee:-)zkusím,dám vědět Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: nový soft pro Arivy..nee opět chodí net jen u originálu....pokud to tobě chodí,pak zřejmě záleží na verzi a ser.čísle...já mám starou Arivu:-/Rv Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: nový soft pro Arivy..Se mi teda nezdá :lookaround: |
VYDRA004
![]() |
|
RE: nový soft pro Arivy..všechny origoš softy net chodí(pochopitelně bez ptáčka a sísíkamíčku) rss a počasí very good...stahování takéverze s patch nechodí net...prostě svítí led diody v zádu u konektoru ale nic jak dhcp on tak off(na pevnou ip) nicméně pštrosík chodí na 1čku,vyhledávání kanálů taky a ice ok.Přidávání key.db very ok... jiné vysvětlení nemám... absolutně nejlépe chodí net u 1.07B1... :bigeyes: Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: nový soft pro Arivy..jo a u verze 2.08B sic chodí cccam ale musim vypnout pštrosa:-DDiablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: nový soft pro Arivy..flákaj to,toť můj názor!!!Nic moc ve srovnání třeba Argus po všech stránkách.U ARIVA200HD používám stále SW 1.07B1 ke vší spokojenosti .Ostatní je na dvě věci,podpora je již slabší,je blbost když vyjde nový SW,hned to tam naprat.:8) :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: nový soft pro Arivy..čaukyyy Herákuuu:-) mno vidííím to úplně stejně...1.07B1 chodí okej...sic mi tam nějak moc nechodí pštros,ale vim,že se tam musej pozměnit klíče(např.na KD z 23.5 a pod.) To už ale neřešim,ale pokud víš jak na to Hery,dík Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: nový soft pro Arivy..Co blbnete tento poslední soft je OK jede uplně vše radio,počasí,rss,sharing a td.problem bude asi jinde!!! |
pozitron
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: nový soft pro Arivy..Firmware 1.07b1 je podla mna momentalne najlepsi. Mam ho v arive a som spokojny. R^ |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
RE: nový soft pro Arivy..to nechápu,kde by byl??když tam dám origoš,net běží...když dám patch 1.07B1 tak běží líp než u kteréhokoli jiného přijímače...cccam téměř za O.5s obrazjediné co je mírně vadící je obraz a zvuk není supr synchro:-( ale ještě to jde softy mám ze známého serveru a dávám to jak přes USB,tak přes rs232 :bigeyes: Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
pozitrone:-)já nemám jiné vysvětlení,nežli jsem uvedl...vše dělám správně...čili stara Ariva dle mne:-( mám jednu z prvních:-D:bigeyes: Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: nový soft pro Arivy..moc se omlouvám tento soft je OK ARIVA 200 2.14B2patch Sorry. |
pozitron
![]() |
|
RE: nový soft pro Arivy..na jednom nejmenovaném foru o ARIVA 200 2.14B4patch píšou že ho nemáme ani zkoušet je tam fakt hodně chyb. |
pozitron
![]() |
|
RE: nový soft pro Arivy..vynikajici pristroj, ted zrovna slouzi jako podlozka pod kvetinac, horsi krap (mimo dmsis) jsem uz dlouho nevidel, vas ti psonci dobre tahaji na varene nudli |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: nový soft pro Arivy..Je to jen věc názoru. Je spousta lidí kterým tento přijímač vyhovuje, obraz ma obstojný navíc v HD, umí irdeto a cenu víc než dobrou. Pokud ho někdo nechce tak si koupí přeci jiný. Jsou lidi kteří třeba nedají dopustit na Mascom, Topfield apod.. a ty přitom neumí skoro nic. |
pecino
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: nový soft pro Arivy..Tento přístroj používá spíš moje žena než-li já,s SW 1.07B1 chodí okej,má na tom komplet UPC ve čtečce přístroje,což je OK,a sdílečku na Sky Deutch.Nemá to chybu,vše OK.Já sám používám jak víte všechny přístroje od VU+Duo,Octagon,Vantage,Argus,no prostě co mi příjde pod ruku. Pro běžný ,normální provoz i pro sdílečku jednoho portu je tento přístroj za pár drobných OK,včetně kvality obrazu. Nahrávání hudebních programů/ pro mě Golstar,Tv Oranje,Mad GREDZ,MTV HD,Iconcert atd. je pro můj vkus zase nejlepší ARGUS VIP,nejjednuší,souboury nemusím upravovat,a valí to všude hned. Takže,ty kecy co tady kolikrát jsou si musí každý přebrat a používat pouze co mu vyhovuje a na jiné chytráky se vykašlat. Toť taková malá rada pro ty,co tady hají každý svůj kožich,a vidí pouze přes matné sklo :8) :8) :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
ty voe, to je ulet planeta 6.Bp2.3.Amyslite ze je lepsi hard reflesh anebo soft petch ?jako opravdu lehce nechapu tu histerii ??? kde je nejakej help pro kompilaci pro ty ali chipy ? uz bezi na ali i Enigma2 ? Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
bublybubly:-))...zblázdnil jsi se...to má programovaví jazyk přeci Simon basic ne?:-O :))) :))) :))) :)))Jak psal Hery...Poláci by už mohli trošičku hýbnout prstíky a udělat už konečně normální soft pro tyto železné krabičky v alobalu:-D :8) Rv :dead: Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: nový soft pro Arivy..no vidis, me to prijde jako histerie. tolik stroju s alim a furt nedostatek kvality. STi je podle me v tento okamzik lepsi volba.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: nový soft pro Arivy..pravdou je že si na rguse mini ip krom jeho prapodivného disequ nemohu stěžovat...ale to je opět jen a jen fw :-)Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
2 fw pro Arivu 200 HDPro Arivu 200 HD, jak všichni její majitelé vědí, bylo vydáno již mnoho různých firmware. Výborně použitelné jsou tyto dva softy :1. V1.07B1patch, ve kterém funguje velmi dobře např. sdílení přes NewCamd i CCCAM (ovšem má problémy při sdílení jako klient s kartou ve čtečce), a také má poněkud "oškĺbaného" pštrosa, což může někomu vadit - pro toho je k mání : 2. V2.14B2patch, ve kterém je pštros dost dobře opeřený a sdílení funguje jak v NewCamd, tak CCCAM i s kartou ve čtečce u klienta (snad až na občasnou nutnost restartu po přepnutí na některý kanál, co hlásí "zakodováno" a měl by jet). Bez karty ve čtečce je to OK. Samozřejmě funguje u něj dobře i počasí a RSS a i internetová rádia (dokoce i česká a slovenská). Nevím, proč s tím má cb21 problém, já jsem ho měl také první den po instalaci, ale po dotazu na správce sítě, se mi to na druhý den rozjelo a od té doby připojení na net je již OK. Takže je možné, že má cb21 také něco v připojení k síti zablokováno (žeby nějaký filtr ?). Já tomu moc nehovím, ale nemohu cb21 potvrdit, že nepracuje se sítí. To platí i pro ten méně podařený V2.14B4patch, i na něm mi připojení k síti fungovalo normálně, t.j. dobře. 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |