![]() |
|
strata skylink kartyDa sa vystavit na stratenu kartu skylink neaka nova?mozno by to slo len by uz bola evidovana ako výmena...stratil osm totižto kartu skylink..dakujem za reakcie |
wiking18
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 373 |
![]() |
|
RE: strata skylink kartyDalo by sa ju ,ako skylink výmena ,ale musí byť písané na tvoje meno. |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: strata skylink kartyaha takze kupi, vymenu a zaregistrujem na meno na ktore bola ta stratena? |
wiking18
![]() |
|
RE: strata skylink kartyKúpiť kartu výmena a urobiť na webe výmenu,samozrejme ak poznáš prihlasovacie údaje tej stratenej.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: strata skylink kartyStaci poznat adresu na koho bola registrovana? |
wiking18
![]() |
|
RE: strata skylink kartyKdyž ta karta není tvoje, tak proč to řešíš? A pokud ji máš od někoho koupenou, tak ten ti jistě sdělí registrační údaje.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: strata skylink kartyTak,ak bola registrovaná písomne,tak asi nemá zriadený uživateľský účet,tak,keď poznáš priezvisko a číslo karty,tak si ten zákaznický účet môžeš zriadiť.Daj si na webe skylinku zabudnuté heslo a uvidíš na čom si.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: strata skylink kartyŽe sa občas stratí manželka, to ešte pochopím, ale karta? - to zaváňa podfukom. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
@ KarnerAkurát som čítal inzerát o stratenej Manželke:Stratila sa mi Manželka, kto by ju našiel a chcel mi ju vrátiť tak mu prisahám bohu rozmlátim bejzbalkou gebuľu !!! |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
![]() |