![]() |
|
skylink CW v AZBox HD a multicasZdravim. mam multicas 1.63 a neviem rozchodit CW kartu skylink v uni citacke (ta karta tam predtym normalne isla, ale s inou verziou multicas). myslim, ze mi neprechadzaju zapisy. predtym som mal nejaku starsiu verziu a s tou to slo... stacilo kliknut na skylink.sk na reautorizaciu a do par minut karta nabehla. teraz ani tuk!mozete mi prosim poradit co s tym? |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
![]() |
|
az boxno tak se vrať zpátky a co máš za firmware já tam mám 4466 a šlape dobře nemám s tím problém ale teď mám sdílečku tak jedu na cccam tak hodně zdaru |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: skylink CW v AZBox HD a multicasStáhni si zálohu od dampseyho :http://forum.satdigitalne.cz/viewtopic.php?f=159&t=4031 |
vicini
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: skylink CW v AZBox HD a multicasazbox se strašná sr..... ;PNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: skylink CW v AZBox HD a multicaseemil: a preco? ...soso: vicini ti dal dobru radu, respektive prejdi na E2 nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: skylink CW v AZBox HD a multicasURČITE posledná E2 od Spaze Teamu a cccam 2.2.1 .....a nem problem...no až na bul... ;) a že je azbox sr...??A Ty eeeeemile máš čo za sr...??? :laughing: :laughing: :laughing: |
pavol808
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
ale aspon je jediny co vie 4:2:2Dobre ZELEZO zo zlym FW,Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
vdakaurcite vyskusam. na starsi FW ist nechcem, teraz mam najnovsi a som spokojny. Budem skor experimentovat so starsimi verziami cas-u. Problem ale je v tom ze sa to zvyklo so sekat a bolo potrebe prepinat na newcs+mgcamd cez ktory ale nesli zapisy.E2 sledujem orlym zrakom ale nenasiel som si este cas sa s tym babrat. A kedze je to momentalne nas hlavny a sucasne jediny prijimac v domacnosti tak by som sa nerad hadal ze som nieco zasa pokazil ;) |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
![]() |
|
RE: skylink CW v AZBox HD a multicasSoso určite najdi čas a daj E2,ako zo skútra na cestnú.... |
pavol808
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
pavol808představ si, že krom jiného mám i AZbox Elite HD ;P Jak píše wwwe "Dobre ZELEZO zo zlym FW"Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
![]() |