![]() |
|
ICE v Technisatech SD.Kdo má zkušenosti s kartou ICE Skylink v Technisatech SD ? Jde "už" v CRW čtečkách, nebo je to na modul a jaký používate ? Dík za info. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: ICE v Technisatech SD.MF4, čtečka nejede |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: ICE v Technisatech SD.Technisat začal opravovat jejich starší přijímače jako je třeba TechniSat MF-4 SX CC, na který už byl vydán nový Firmware a ICE karty v něm mají jít. Postupně mají být opraveny všechny starší modely. podrobnosti jsou na stránkách Omka.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: ICE v Technisatech SD.V magazínu Skylinku(ten s Jimem Careim)je psáno že Ice karta výměna nepojede v přijímačích Technisat Digit S2 a dále ve starších Mascomech 1100Cr.A taky varují před Arivama 100 a 200(samozřejmě ve čtečkách).Pokud tam někdo má modul tak NO PROBLEM. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: ICE v Technisatech SD.Mám TechniSat MF-4 SX CC, u kterého je na stránkách OMKA uvedeno, že SW lze stáhnout a tento týden by měl být k dispozici i přes OTA. Zkoušel jste to již někdo stáhnout případně funguje vám již ICE karta ve čtečce? |
Mililis
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
ICE v TechnisatechMám doma 2 kousky MF4-S CC (ne SX). Provedení "SX" bylo před provedením "S" nebo až po? Upgrade FW pro "SX" se asi pro provedení "S" hodit nebude.A jinak, pokud jde o modul, mám v MF4-S CC vyzkoušen jak modul SMIT Cryptoworks, tak modul Mascom Cryptoworks+Irdeto. Obojí s ICE kartou. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: ICE v Technisatech SD.Na krabičce mám též napsáno MF4-S CC, ale v menu u servisního nastavení mi to píše typ přijímače viz výše. Mám odzkoušen modul Neotion Irdeto a vadí mi dlouhá odezva při přepínání, takže doufám, že nový FW toto odstraní. |
Mililis
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: ICE v Technisatech SD.Aha. Také jsem se teď podíval, a u jednoho MF4 mám v servisním nastavení napsáno MF4-S-CI-CW (označení HW je 25.15(20)) a u druhého MF4-SX CC (označení HW je 25.43). Ten první jsem koupil v dubnu 2006 a ten druhý v březnu 2008. A co si ještě vzpomínám, tak že když vyšel poslední update SW někdy v roce 2009, tak do toho staršího to nahrát nešlo. A asi to bude stejné i v tomto případě. Ale ten SX mám nyní "volný", tak budu muset zkusit ten nový FW nahrát. Asi o víkendu.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: ICE v Technisatech SD.Kolegové dík, mi jde o to, že budu muset těm co jsem Technisaty instaloval, je nadále rozjet. Tak to vypadá na IREDTO Sky. kartu a IR. modul - když končí prodej ICE Sky. karet. Nehodlám v tom laborovat, majitelé se chtějí dívat !?!?! R^ |
CES
![]() |
|
joscerSpeciál dotaz : v tom modulu Smit CRW - ICE karta - jak funguje? Dík za info. R^ |
CES
![]() |
|
RE: ICE v Technisatech SD.Naprosto bez problémů. Otázka je, kolik se jich ještě dá sehnat, protože už se asi nějakou dobu nevyrábí.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
![]() |