Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Sky link cs link

A sťažnosti pokračujú a pokračujú.Ukážte mi vy obhajcovia toho nepodareného Sky linku jednu sťažnosť na Digi, Magio alebo UPC

jurko
Registrace: 7/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

upc

už dva měsíce nejde epg na cz hd kanálech Rv

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

RE: Sky link cs link

Upc opravy nastavení sat. antén po jejích technicích kdy je přetáčeli na 1W.Vše je nafoceno...

Fanyn
Registrace: 11/2007

Ukaž stížnost na Skylink ty SPAMERE. Všechno je to o přijímačích!!

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Fanyn:

Meleš nesmysly, protože pokud měl někdo problém s příjmem, tak jediná cesta je reklamace služby. Ale rozhodně do toho nevrtat a rozdrbat to ještě víc Rv

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

technik

Asi Ti ty fotky pošlu...rozdrbat to můžeš akorát ty svými řečmi.Jinak na mělnicku to nastavovali studenti filosofie a práv a z několika jsem osobně mluvil.

Fanyn

Mně je úplně jedno kdo to nastavoval, protože to na faktu, že do toho nikdo neoprávněný nemá co drbat, nic nemění! Jedině by ta parabola byla tvoje, pak by tam ale nikdo z UPC nebyl.

technikTKR

Asi nevíš,že ve firmě kde pracuji tak vlastníme opravnění pro UPC jak kabel tak satelit a službu t-mobile televize!

Fanyn

A co má být? Pak si to můžeš opravovat leda sám po sobě, takže diskuze je zbytečná. A normální zákazník žádné oprávnění nemá, takže pokud mu příjem nefunguje, tak jediné co má udělat je kontaktovat KC s reklamací. Není co řešit.

technikTKR

Tema, zacata jurkom je vylozeny S.P.A.M. Rv
BTW, staznosti na UPC a Digi mam plny suflik, nastastie som s oboma uz uspesne ukoncil zmluvne vztahy. R^

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

technikTKR

mohu ti říci,ti pseudo montážníci UPC asi nic neumí,musel jsem po nich jet napravovat,mezitím zákazník řádně n.a.s.r.á.n. UPC zrušil a požadoval cs-link,závada-LNB skew odpovídající tak 80°E,jak to můžou takto flákat,nechápu R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Nikdo není dokonalý :razz:

technikTKR

Poslední problém, který se tu řešil, a který měl na triku skutečně Skylink, byl trpaslík v systému, který pro jednu sérii karet v nestřeženém okamžiku místo oprávnění pro šestici HD programů poslal oprávnění pro HBO a HBO Comedy. Ale to už je více jak tři týdny vyřešeno.
Nechápu o co jurkovi jde. Už jednou byl požádán, ať dá link na vlákno, v kterém jde skutečně od problémy způsobené Skylinkem a ne nevhodným SW či obsluhou přístroje. Minule nedal, tak snad dá teď.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

technikTKR

jak to bude stím EPG :laughing:

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

joscer

Problémy sú spôsobované kodovacím systémom,s ktorým má vačšina recievrov problémy a chudák divák sa stáva výskumníkom namiesto uživateľom.Či UPC alebo Digi alebo aj magio s týmto nemá problémy.Jednoducho Sky link použil irdeto,ktoré veľa mašín na našom trhu nezvláda.Je to najvačie svinstvo zo strany Sky Linku.O toto mi ide

jurko
Registrace: 7/2008

?? to byla legrace toto vlákno? to snad autor nemyslí a nemůže myslet vůbec vážně:-OOOOOOOO :bigeyes: :bigeyes: :bigeyes:

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

@jurko

Preto ideme do Irdeta ,aby sme mali pekné EPG ,keď už obraz nebude. :)))

PS: Zabudol si ale podotknúť ,že v (nevhodné slovo) nejak Absentuje TXT ,teda nachádza sa iba na vybraných kanáloch ,ako je STV1 atd.ak si to ešte dobre Pamätám zo starých čias.

PISTOK153
Registrace: 11/2010

jurko

Kdo má správné nádobíčko (záměrně nepoužívám název "certifikované") tak problémy nemá a neměl. Teda vyjma toho problému u několika karet, co jsem popsal výše, a který už je vyřešen. Dokonce to přestalo zlobit i na Arivách.
Připojuji se k cb21 ohledně hodnocení tohoto vlákna a odpojuji se.

joscer

Si zabil! Na Magio su staznosti neustale, ale nepisu sa tu, na to maju svoje forum. Podobne je to aj u DigiTV - to dokonca uz hadam aj ludia vzdali a nestazuju si lebo vedia ze to nema vyznam. Ked je DigiTV kvalitov tak mizerne a aj tak si ho objednali, ako maju tito ludia rozpoznat na tych nekvalitnych boxoch ze je nieco zle a stazovat sa? Ked su spokojny s DigiTV, tak im uz nevadi vobec nic. Skylink ako taky svoje forum nikde nema a ludia pisu sem (to ze vedia ze to tu cita Glysnik ich este podporuje v tom aby sa tu postazovali). UPC malo svojich stazovatelov, co to prehrmelo po prechode na Thor, lebo ludia zrazu dostali viac ako predtym, ale zase sa objavuju, lebo zistili, ze UPC tym zase na X rokov skoncilo.

Billysk
Registrace: 4/2006

Mne napr. vadi ze UPC nema slovenske EPG pre Animal Planet, Discovery Science, Discovery World a par inych programov (ceske maju, slovenske nie). Tak isto mi vadi ze CT HD a NOVU HD maju maju iba v baliku HD, skylink to ma v zaklade. Tiez mi vadi, ze UPC ma bordel vo fakturach a akakolvek zmena sposobi, ze zacnu chodit zle faktury a treba 10x volat kym konecne poslu co maju. Po skonceni viazanosti uz nepokracujem!

Magio (nie Magio SAT) vobec nedokaze pre ludi nic urobit, nepridavaju programy, neni NOVA, Prima, CT4 a podobne! Neustale problemy a neskutocne predrazena sluzba. Spectrum Home je v baliku kde je sex a ine nezmysly. Po skonceni viazanosti uz nepokracujem!

Skylink zase casto meni frekvecie, stale len cosi preladovat, stale ma niekto nuti kupit nejaku Irdeto kartu a podobne. Ked nieco pridaju, je to volovina, alebo to nema dabing. Naslubuju viac ako splnia. Za posledny rok snad jedine plus je Spectrum HD, inak nic o co mam zaujem, ale zdrazit zdrazili, lebo ved mame iConcert, Travel HD a ine nezmysly (ja osobne hudobne stanice nepozeram). Nadavaju mi do pirata, lebo mam 2-tunerovy prijimac a Irdeto mi asi druhy tuner nebude obsluhovat. Buducnost je neista, lebo sa to meni prilis rychlo a neviem co bude zajtra. Stale si ale Skylink platim, lebo aj cez tieto nedostatky ich stale povazujem za najmensie oproti ostatnym a najcastejsie mnou sledovane stanice su v lepsiej kvalite ako u konkurenice.

Platim kde co (prakticky v kazdej izbe mam nieco ine), takze porovnat roznych operatorov naozaj viem lepsie ako 95 percent ludi co tu prispievaju. Digi som uz davno vratil, to nemalo ziaden zmysel. Inak to ze maju v logu DigiSport znacku HD, to je uplny vrzchol vsetkeho, kedze este ziadny HD kanal nemaju!

Billysk

Billysk

Možná dokážeš porovnat operátory lépe než 95 % těch co příspívají. Ale zapomněl jsi dodat, že porovnat ze svého (tedy tvého) pohledu. Třeba u toho Travel channel HD jsi pěkně ujel. Co já mám známé, tak je dost oblíbený. A podle čeho se vlastně obecně pozná, že program je volovina?
Kolikrát za poslední dobu Skylink měnil frekvence, že si dovolíš napsat, že je měni často? Víš to vůbec?
A kdo tě nutí kupovat Irdeto kartu? Mě nikdo nic takového nenutí. Já jsem koupil ICE již v říjnu a to dobrovolně, teď jsem si ještě pořídil Next (také dobrovolně) a Výměnu (také dobrovolně).

joscer

Ano, samozrejme to berem zo svojho pohladu. Tiez platim zo svojich penazi a nie cudzich. Ja nevravim ze tie programy nie su pre niekoho dobre, ale pamatam si tu na fore viac ludi co ich to nebavi. Nepisem ze Skylink nerobi nic, len sa snazim reagovat na prispevok, ze staznosti su vsade a nie len u Skylinku. Irdeto ma Skylink NUTI kupovat tym, ze koncil s podporou CW a konci aj s predajom ICE. Takze sice nie hned, ale v buducnu ma nuti na Irdeto! Za mesiac si nekupim nic ine iba Irdeto ak budem chciet a ked mi vypnu CW, tak v tej dobe uz bude iba Irdeto. Takze svojim sposobom ma nuti - bud ju kupim, alebo ak nie tak ju dostanem niekedy v buducnosti (aj ICE raz menit budu, to si pis) alebo budem musiet kupit zase nieco ine. Ako casto menia frekvencie? Len nedavno som preladoval Barrandov, predtym toho bolo viac. Neratal som to lebo nejde o pocet. Ak to bude raz za 5 rokov a preladim vsetko ako napr. u UPC (kludne aj s pretocenim paraboly), tak mi to nevadi, ale ak zmenim kazde dva mesiace jeden, tak ma to hneva. Teda otazka neni kolko programov, ale ako casto musim nieco menit - pamatam si min. 4 krat za poslednych 12 mesiacov. Ak chcu nieco menit, nech si to naplanuju na dlhsiu dobu dopredu a potom to urobia naraz. Teraz kazdy chvilu ked ich nieco napadne, hned to urobia. Ale este raz opakujem, toto nie je moj atak na Skylink, ja ho mam v podstate stale najradsej oproti ostatnym, je to len konstatovanie, ze zase od nadsenia teda tiez neodpadavam. Ako zakaznik chcem jasny ciel a jasne pravidla, nie kazdu chvilu ine vyhlasenie, nie kazdu chvilu ine frekvencie, nie kazdu chvilu zo dna na den sa rozhodnu ukoncit predaj ICE a podobne.

Billysk

Billysk

Opakuji, že Skylink ti žádné Irdeto nenutí. Ani když úplně odpojí CRW. A proč tě nenutí? Protože tě vůbec nenutí používat jejich služeb.
Konec prodeje ICE karet není otázka měsíce, ale minimálně konce roku, protože končí poslední velkoobchodní objednávky. Než prodají prodejci zásoby, tak to bude trvat dost dlouho. A karty Výměna ICE budou v prodeji pořád. Tak si ji pořiď a zaregistruj a máš ji zadarmo.
A chtěl bych vědět, podle čeho soudíš, že by měli měnit v budoucnu i ICE karty. Jaký by k tomu měl být důvod, pokud Irdeto stále pofrčí.

joscer

@joscer

No nejak pojem dobrovoľne si nejak pletieš :))) Dobrovolne by to bolo vtedy ,ak by Nové kanáli išli aj na starých CRW kartách ,a vtedy sa dobrovoľne rozhodnem či si dané programy predplatím ,či dobrovoľne vymením kartu ,aby som mal novu ,lebo je stará zodratá.

To je to Samé ako keď Skylink Dobrovoľne Spustil SurfLock ,aby držitelia Exotických UNI STB si nemohli kuknúť PIP alebo nedajbože to nahrať. :laughing:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

PISTOK153

A proč by nové kanály měly jít na starých kartách? Je snad toto někde garantováno?
Dobrovolně je pořád dobrovolně. Ten pojem má jen jeden význam a věř tomu, že vím, co to znamená.
Nikdy jsem (a ani nikdo jiný, co já vím) nespojoval výrazy "SurfLock" a "dobrovolný". Tak co to sem pleteš.

joscer

ICE se budou měnit? Tak to si fakt raději píšu..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra