Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Sky link cs link

A sťažnosti pokračujú a pokračujú.Ukážte mi vy obhajcovia toho nepodareného Sky linku jednu sťažnosť na Digi, Magio alebo UPC

jurko
Registrace: 7/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

joscer

Toť som to trošku prestrelil. :crying:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

RE: Sky link cs link

Jasne ze raz sa budu menit aj ICE karty. Su to docastne karty a raz pride doba ked sa ich bude chciet Skylink zbavit - uz aj preto ze nemaju taku ochranu ako Irdeto! Alebo ich prepnu len do Irdeto modu, ci tak ci onak, raz sa budu spravat iba ako irdeto, alebo sa vymenia. Kedy to nik nevie, ale stane sa to.
Nik ma nenuti? To neni ako u UPC, kde ked nebudem spokojny, prestanem platit a prestane mi to ist. Ak sa rozhodnem skoncit, je to moje rozhodnutie. Ak zmenia karty, ale ja mam viazanost 2 roky, tak mi musia nechat dobehnut tie 2 roky. Potom je na mojom rozhodnuti co urobim za dva roky a ze uz budu mat ine karty, ja sa rozhodnem ci spisem novu zmluvu! Skylink ma ine podmienky a ja som si zakupil kartu, ktora mala fungovat "navzdy" (pokial bude firma existovat) a zaklad mi tam ma ist. Tu sa nemozem len tak rozhodnut ze uz Skylink nechcem, lebo je karta moja a mozem ju prestat pouzivat, ale stale bude moja a raz mi poslu novu Irdeto kartu a tym ma ju DONUTIA mat (nie pouzivat, ale MAT). Ano mozem ju zahodit, ale ci ma uz DONUTIA novu kartu pouzivat alebo zahodit, stale ma to DONUTILI urobit. Je totiz rozdiel ked sa mozem rozhodnut ze kartu nechcem, ale ked kartu chcem, ale musim ju vymenit ak ju chcem, tak som DONUTENY. DONUTIA ma urobit rozhodnutie. Ake to je na mne, ale DONUTIA MA!

Billysk
Registrace: 4/2006

Billysk

Ty zas perlíš. Jasně, všechno se bude měnit, včetně Tebe, Mě - kohokoli, a kdy, za rok, 10, 100, nic není věčné. Co tak zůstat při zemi a přestat teoretizovat a psát báchorky.

Zip
Registrace: 1/2006

Billysk

Tohle musím nechat bez komentáře. To se totiž vůbec komentovat nedá.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Billysk

Prečítaj Si :))) https://www.parabola.cz/clanky/4368/konec-prodeje-ice-karet-skylink/komentare/ R^ je tam cca. 200 príspevkov. :bigeyes:

PISTOK153
Registrace: 11/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra