![]() |
|
Cccam Full FreeUž několikátý den mi šlape Cccam Full Free - celá Astra 19, 13 É atakdále bez ňákýho sekání přitom Converter NevCamd to CCcam píše že sevr je Dead :))) R^ |
VYDRA004
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 729 |
![]() |
|
RE: Cccam Full Freea co tym basnik chcel povedat?nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Cccam Full FreeNamiesto chválenia sa, nám tu daj prihlasovacie údaje, nech to aj my môžeme vyskúšať v rámci študijných účelov. |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Cccam Full Freeshare není nikdy zadarmo. typicky musíš vždycky něco zaplatit např. 10-20 EUR měs. a nebo nabídnout svoje předplatný CZ platformy jako protislužbu. zadarmo si to můžeš vyzkoušet na pár hodinVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Cccam Full FreeVydra004 napiš mi web, z kterého to máš. (rudaodraz@seznam.cz) Díknevim.. :/
|
sawe
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 532 |
![]() |
|
RE: Cccam Full Freeale share skutečně není nikdy zadarmo. máš třeba stránky, který vydělávají na návštěvnosti. ale právě v jejich zájmu je abys tam chodil každý denVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
VYDRA004na tu stranku som aj ja zvedavy :))) drtuch@azet.skmotor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
skynettNamiesto chválenia sa, nám tu daj prihlasovacie údaje .... no já myslím že Ty bys je sem taky nedal.. jinač to mam od 29.6. a píšu to jenom proto že vím že to de jenom chvíli ale tahle chvíle se mi zdá dost dlouhá .Tady je ten funkční CONVENTER na živí nebo chcíplí sever http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=122&t=17845&start=160http:// a né že tam hned polezete :))) www.latestkeys.com/ :) :))) |
VYDRA004
![]() |
|
RE: Cccam Full Free / vortimondCITACE:typicky musíš vždycky něco zaplatit např. 10-20 EUR měs/ Já už jsem Ti jednou psal,že musíš chodit na servery kde je to pro más studijně "nadané" daleko levnější.Za takovou cenu,kterou tady píšeš,bych měl předplaceno na 3 roky dopředu na celém horizontu od 75E do 30W ve všech paketech,což .....mám :laughing: R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: Cccam Full Freeto by mě tak bavilo, furt lovit free sharing a když mi začne nějaký přenos, než to naladím, poločas je fuč... 100€ za rok mě nezabije a mám celý orbit.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Cccam Full Freemyslím že ten můj odhad (já těmto složitým věcem nerozumím) byl docela blízko realitě. proto z mého pohledu to nevychází příliš výhodně. já nemám ani příjem od 75E do 30W. používám multifeed na čtyři družice a mám pocit, že i kdyby existovaly jenom free programy rozhodně bych se nenudil.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Cccam Full FreeTak samozřejmě na celý orbit nehledím.. Z mého pohledu je základ mít krom nějaké CZE platformy v plné kládě Cyfru a k ní něco "západního" - např jakékoliv SKY, nebo Canal+ a devadesát procent všeho, co se děje (sport) máš i v HD.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
marco37z toho musíš zblbnout ,to je k ničemu. :O :O :O |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
hotovyradSouhlas, neboj, nemam zapotřebí lovit.. 48us x 17 = 816 ale občas na úžasném stroji značky Ariva vyzkouším CCcam Free , Vplug , kde jde momentálně spousta šťavnatý muziky VH klasik a jiné laskominy :) R^ |
VYDRA004
![]() |
|
vortimondneverim ze ty tymto podla teba "zlozitym" veciam nerozumies :))) :))) to ti tu nikto neuveri ;)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: Cccam Full Freepodle mě blbá Arte je ve skutečnosti extrémně zajímavá televize. a noční program CNN. wow :laughing: extrémně zajímavé. to je něco jinýho než přenosy z parlamentu ČR. o BBC World News ani nemluvěVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
![]() |