![]() |
|
Opensat 9900 HDPVRZdravim, ake mate prosim skusenosti s tymto PVR, ide mi o to ci pracuje dobre so Skylink Irdeto, nahravanie a prehravanie a pod....kedysi pisal nick : JohnCenaWWE ze ho ma a je spokojny, tak ak tu bude ci sa nieco nezmenilo, mal som viac stb..ale hladam spolahlivy HD PVR, o Emu mi moc nejde, len nech to fici ako ma bez mrznutia....a ide nahravanie a prehravanie...inak neviete to nahravanie je kodovane na HDD, TZN. pri zmene zapisu na karte to neprehram..Dakujem vsetkym za nazor |
davee
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 24 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
RE: Opensat 9900 HDPVRPozri trochu nižšie,včera o tom debatovali. |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Opensat 9900 HDPVROn všade píše že je s týmto strojom spokojný, akurát že na tomto fóre píše o niečom úplne inom:http://www.hdforum.sk/viewtopic.php?t=306 takže never všetkému čo sa tu chváli... |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: Opensat 9900 HDPVRCelkom zaujímavé fórum, za 4. roky sa tam prihlásilo 871 užívateľov. |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
to all.tak neviem, uz asi mesiac zhanam nieco spolahlive a tak to vyzera ze taky pristroj neni,,,teda mozno okrem Dreamboxov ale do toho sa mi nechce ist...takze asi nic nekupim:-((( |
davee
![]() |
|
@ daveeA, Opticum 703p si si pozrel, to je nenáročný stroj pre teba:http://globsat.pl/sklep/files/X7_tyl.jpg |
skynett
![]() |
|
RE: Opensat 9900 HDPVRdavee:Ja Ti nechcem radiť (každý si musí vybrať sám) ale ja mám tento: http://www.alza.sk/opticum-hd-x703p-d221502.htm?kampan=heureka.sk&IDP=1494#popis podobne ako Tebe mi išlo o stabilitu a možnosť nahrávania, má aj DVB-T tuner (pozemné digitálne stanice) a navyše má tento stroj možnosť využitia až 4 kariet súčasne (do budúcna myslím dobrá vec :8)) Pri správnom nainštalovaní FW sa chová zatial spoľahlivo. Alebo dosť sú chválené aj tieto prijímače hlavne pre softwareovú podporu: http://www.edision.sk/argus-family Je to na Tebe, rozhodnúť sa musíš sám. |
Nibiru
![]() |
|
RE: Opensat 9900 HDPVRskynett ma predbehol. :))) |
Nibiru
![]() |
|
RE: Opensat 9900 HDPVRPopis:Globo prijímača Combo je určený pre príjem digitálneho satelitného vysielania štandardu SD a HD signál zo satelitov a pozemných DVB-T. Vstavaný rýchle USB 2.0 rozhranie umožňuje pripojiť externý pevný disk, ktorý nám umožní pre prehrávanie / nahrávanie, prehrávanie MP3, JPG prehrávanie. atď Prijímač má tiež adaptér LAN. Software Update a aktualizácia zoznamu kanálov pomocou Flash disku! Vstavané sloty pre moduly rozšíri prístup prijímač a dve čítačky kariet vám umožní sledovať platenej televízie. Technické údaje: * Dve čítačky čipových kariet na Conax * Dva sloty pre moduly podmieneného prístupu * Podpora pre SD / HD (MPEG2 / MPEG4 H.264), DVB-S, DVB-S2, DVB-T Podpora 6 MHz, 7 MHz alebo 8 MHz * Výstup videa vo vysokom rozlíšení - HDMI, YPbPr * Podporované video rozlíšenie - 576p, 720p, 1080i * Textový displej na prednom paneli - 8 znakov VFD * Digitálny audio výstup S / PDIF - optický analógový audio výstup - RCA Stereo * Aktualizácia softvéru cez USB * RS-232C * 0/12V výstup pre pripojenie externých zariadení * LAN (Ethernet) * USB konektor s USB 2.0 * Nízka spotreba energie v pohotovostnom režime menej než 1W * Automatický pohotovostný režim 3 hodín po poslednom použití, pre úsporu energie * Podpora DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 a USALS * Elektronický programový sprievodca - EPG * Multi-jazykové menu, vrátane poľskej * Time Shift (video pozastavenie, pretáčanie) * PVR Ready - možnosť nahrávania na externý USB disk * Rodičovský zámok na programy a hry ponuky Video * Rýchle prepínanie medzi kanálmi * Schopnosť vytvárať vlastné zoznamy programov * Možnosť vytvoriť si vlastný zoznam obľúbených * Triedenie / skupina / ladenie Kanál editačné funkcie: Delete, zamykať, vynechávať, Presunúť, Premenovať * Podpora titulkov - teletext, DVB * Podpora teletextu * Vstavaný dekodér Dolby Digital (downmix na stereo) * Púzdro farba - čierna * Kompatibilné s USB disk * Spolupracuje s TVN a karty Cyfra + (po zmene softvér) |
skynett
![]() |
|
RE: Opensat 9900 HDPVRJe to v bezlinuxových prijímačoch, druhy výborný stroj po Opticum HD 9500. |
skynett
![]() |
|
to skynettDik za typy a u ktoreho je lepsia softwerova podpora u Opticum 9500 alebo u HD X 703...ktory odporucas...?? Myslim ze na tieto 2 si mi dal typ....Dakujem ....ty ich mas alebo montujes?? |
davee
![]() |
|
to allale oni asi nemaju citacku na Irdeto..cital som ze crypto,,takze sa to vyriesi firmwarom alebo tam treba dokupit modul...ak ano ktorý funguje spolahlivo ..Mascom alebo??Dik vsetkym |
davee
![]() |
|
RE: Opensat 9900 HDPVRSamozrejme treba nainštalovať FW pre tieto karty (ICE a Irdeto). Ja mám kartu ICE ale údajne ide aj Irdeto - to ale nemôžem potvrdiť.Viac najdeš na: http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=35906 nutná registrácia. |
Nibiru
![]() |
|
RE: Opensat 9900 HDPVRPozri este na Opensat IR Line Alfa, je certifikovany na Skylink Irdeto. Cenu ma tiez prijatelnu.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: Opensat 9900 HDPVROpensat IR Line Alfa má hlavné 2 mínusy:1. Nahrávku nespracuješ v PC 2. Údajne sa dosť prehrieva |
Nibiru
![]() |
|
daveeDik za typy a u ktoreho je lepsia softwerova podpora u Opticum 9500 alebo u HD X 703...ktory odporucas...?? Myslim ze na tieto 2 si mi dal typ....Dakujem ....ty ich mas alebo montujes??Opticum 9500HD Zlatí to STB už nekupiš ,iba ak budeš mať šťastie , XTS703p má dobru FW podporu ,tie FW su pre tieto STB dosť dobré ,tak nemusíš často ani prehrávať ,napr. Ja na 9500HD používam PS: 1.2.53. mám na to určité dôvody ,v podstate novší netreba. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
@daveePS: XTS703p číta CRW ,ICE aj IRDT. :))) |
PISTOK153
![]() |
|
to pistok153Dik, videl som tvoje prispevky na AB fore, tak myslis ze mam ist doj 703, a splni to co potrebujem..dobry obraz, ziadne sekanie, Skylink Irdeto HD a nahravanie a prehravanie na HDD? Aky to ma timer na nastavenie nahravania ??? Funguje spolahlivo??Dik za odpoved |
davee
![]() |
|
to allaky je prosim rozdiel medzi X 703 a X 403??? je ta 703 vyrazne v niecom lepsia??Dakujem |
davee
![]() |
|
@daveeX703 má všetko 2x ,teda 2x čítačka kariet + 2x CI slot + ešte má DVB-T. :)))XTS703 Je v tomto lepšia ,je to podobné ako 9500HD ,teda vieš don vložiť napr. CSlink+Skylink kartu naraz. |
PISTOK153
![]() |
|
@daveePS: Obraz OK ,neseká PVR ide tiež OK ,zatiaľ sa nikto nesťažoval čo ho kúpil ,aspoň som nepostrehol na AB ,narozdiel od x403p ,tá má problém z Lankom.Ja velmi PVR nepoužívam ináč a STB ktoré som montoval ,tak som ešte šťaznosť nemal ,ale či nahrávaju ,to neviem ,ale Chlapci na AB používajú PVR a ešte som nezaznamenal nejaký vážny problém. To STB nieje Nejak Poruchové. :))) |
PISTOK153
![]() |
|
to Pistok 153Dik, tak idem do tej X703, idem najst dobru cenu niekde..v AB com ho nemaju.-((( |
davee
![]() |
|
@daveeKup si ICE kartu. :))) Nejdem ti písať že prečo ,ale má to jeden dôvod. :))) |
PISTOK153
![]() |
|
@daveePS: Ak ho budeš mať ,tak sa zastav na AB ,dáme FW. :))) |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Opensat 9900 HDPVRahoj som tady,mozem ti Odporucit opika99oo to co pisem na hdfore su male vecicky,chvala opika9900-Rychly,ziadne otravne logo pri zapnuti hned robis co xces,nahravam na usb,mozes aj na hdd,prehra ti to km player,ide na nom zdielacka super,aj Irdeto karta,ma naozaj krasne obraz mozem odporucit.. R^ R^ Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
to Pistok153Na ICE kartu idu aj HD programy ??? nemozes mi hodit na forum dovod ICE karty???Dik |
davee
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |