![]() |
|
Vytvoření jednoho VLC media souboru.Dobrý den,prosím mohl by někdo poradit laikovi, jak mám vytvořit jeden playlist do VLC playeru pro sledování TV ? Mám asi 40 jednotlivých souborů ( pro každou TV zvlášt ) a musím vždy do VLC natáhnout všechny při každém spuštění VLC. Potřeboval bych proto všechny tyto jednotlivé soubory sloučit do jednoho VLC media souboru, aby pak stačilo jen na něj kliknout a automaticky se vše natáhlo do VLC ? Zatím jsem si s tím sám neporadil, tak prosím zde o radu. Vím, že se dají stáhnout už hotové z netu, ale já bych si chtěl vytvořit svůj z těch mým jednotlivých. Předem děkuji všem.. R^ |
jliv
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
RE: Vytvoření jednoho VLC media souboru.klik na prvni soubor a postupne klikekej na dalsi v jakym je chces poradi pak dej -media-ulozit seznam- /vyber dole m3u nebo xspf podle toho co rad :-) |
*beda*
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
RE: Vytvoření jednoho VLC media souboru.jinak da se to upravit v textaku /treba v pspadu -ten je dobrej |
*beda*
![]() |
|
pro =beda=Moc díky, jsem rád, že zrovna ty jsi zareagoval. Včera jsi tady se mnou řešil, že mi nešly české programy. Nakonec jsem na to přišel sám. Ten URL servr, z které se tahají ty české programy mi blokoval soft PeerBlock, ted už je to OK.Ještě by mi zajímalo, když je možné přijímat Sport 1 a Eurosport 2, proč nejde takto sledovat i Sport 2 a Eurosport ? Není to takto možné ? |
jliv
![]() |
|
RE: Vytvoření jednoho VLC media souboru.mas nainstalovanej sopcast?ale takovyhle veci by jsne meli resit jinde :-)treba na jabberu beda@jabbim.cz |
*beda*
![]() |
|
RE: Vytvoření jednoho VLC media souboru.Bedo já jsem rád, že vůbec někde dostanu info, natož, abych věděl kde to mám řešit, ale máš pravdu, tak jsem ti napsal na ten mail a můžeme pokračovat tam :-) |
jliv
![]() |
|
RE: Vytvoření jednoho VLC media souboru.??? to neni mail :_)))) |
*beda*
![]() |
|
RE: Vytvoření jednoho VLC media souboru.mas nejakej komunikator /icq/skype/jabber atd |
*beda*
![]() |
|
RE: Vytvoření jednoho VLC media souboru.Co je tedy toto ? beda@jabbim.cz pro mě mail :-))) fakt já jsem laik a tak nějak se trochu orientuji. Tohle je pro mě jako cizí jazyk :-)) a co třeba skype ? |
jliv
![]() |
|
RE: Vytvoření jednoho VLC media souboru.jsem on-line na ICQ 99740436 |
jliv
![]() |
|
RE: Vytvoření jednoho VLC media souboru.bedrich.r1 --skype |
*beda*
![]() |
|
RE: Vytvoření jednoho VLC media souboru.I love you philip morris! :razz:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Vytvoření jednoho VLC media souboru.no tak šofo :-))) |
*beda*
![]() |
|
![]() |