Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

UPC Irdeto

Dobry den, chcel by som sa spytat v akom module CI funguje Irdeto karta od UPC Direct, ktore uz distribuuju novym zakaznikom. V Skylink Irdeto module nefunguje. Funguje vsak v module Mascom Twin s najnovsim fw,ale s primarne nastavenym systemom CW, tu vsak nefunguju HD stanice, ale tie nejdu ani v beznom CW module.Karta vsak uz je s CAID 0D97. Dakujem za radu.

sky22
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: UPC Irdeto

http://www.levneelektro.cz/p23022-satelit--settopbox-technisat-technicrypt-cw-modul-cryptoworks

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Re:

Hm,ale karta je oficialne prezentovana ako Irdeto...

sky22

Oficiálně kým? Firmou UPC? Tak to mně ukaž kde!

technikTKR

Re:

No na telef.linke UPC Direct, a aj http://www.irdeto.cz/ostatni-k-tematu/upc-zacalo-distribuovat-nove-karty-upc-direct AKo som pisal karta ma CAID 0D97. A zase v klasickom module CW, kde mi ide starsia karta UPC aj s HD stanicami, v nom mi tiez nejdu HD stanice na novej karte.

sky22

Nové přístupové karty jsou podle operátora plně kompatibilní s dotovanými set top boxy M5 a S8 (s integrovaným dekodérem CryptoWorks) dodávané zákazníkům UPC Direct.

Satelitní služba UPC Direct používá od počátku systém podmíněného přístupu CryptoWorks (CAID 0D02). Tento systém již není dále vyvíjen a brzy bude pro něj ukončena aktivní podpora. Provozovatel platformy se proto rozhodl využít novou verzi systému CryptoWorks od společnosti Irdeto, která pracuje s CAID 0D97.

technikTKR

Re:

Ved OK,ale preco mi nejde ani v module Mascom Twin s najnovsim soft nejdu HD stanice ?

sky22

U CAM Mascom to prodejci vesměs uvádí, že může být problém s HD od UPC Direct:

http://www.omko.cz/modul-mascom-cryptoworks-twin-moznost-vlozit-2-karty-cryptoworks/

technikTKR

U Mascomu zavisi jaky je pouzity typ prijimace. Pokud pouzijes SMIT CRW nebo Technisat modul tak pojede vse jako pila. Neotion Irdeto ani Smit Irdeto nemohou fungovat protoze zadny CAID pro ciste Irdeto neni na uplinku zapnut.

koudelka
Registrace: 4/2009

Re:

Modul SMIT CW funguje spolahlivo aj v roznych prijmacoch ? Lebo Technisat uz zvycajne je na eshopoch nedostupny...

sky22

moje stara CW karta s napisem IRDETO vyzaduje specialni refres EMM by pakosta aspol :) zaslete prosim svoje telefoni cislo :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Takze dakujem za rady,skutocne karta ide v pohode v CW module Smit...len nechapem,preco take info davaju na linke upc direct.

sky22

A co ti rekla ta slecna z UPC?? Asi mela jeste stary papir, ze ktereho cte odpovedi ...

koudelka
Registrace: 4/2009

Re:

Ako som pisal,ze nove karty uz su v systeme Irdeto...

sky22

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra