Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

TECHNISAT ISIO- pozor na external HD

Pri zapojení ext.3,5HD 1T mi sat.príjmač bez upozornenia preformátoval HD tým vymazal celý pôvodný obsah HD. Zaujímavé je že po odpojení a opätovnom pripojení do satelitu satelit vôbec HD Segate neregistruje.Má niekto podobnú skúsenosť?
Z toho vyplýva že pre satelit treba jeden ext.HD ktorý používate výlučne v satelite. Ten ktorý používate bežne k PC do satelitu radšej nepripájajte! K satelitu používam Samsung 500g 2,5, a pracuje OK.

dojo
Registrace: 7/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TECHNISAT ISIO- pozor na external HD

Mám Technisat HD8-SX a ex. HDD Transcend StoreJet a mám podobnou zkušenost. Pokud ho máš stále připojen, tak se to stane, chce to po záznamu - mini "USB" odpojit. Proč se tak děje ????.

CES
Registrace: 4/2007

Já mám HDD Samsung S2 Portable 250GB a bez jakýchkoliv problémů ho střídavě zapojuji k HD8-SX a k TechniStar S1 a nic popisovaného se mi nestalo. Ani když jsem disk připojil poprvé.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Mi to připadá, že na to má vliv funkce "STATUS",když potvrdím - dá hlášku o HDD,ale se chci podívat na sílu signálu, .... atd., nebo instalace v menu. Každopádně to joscer potvrdil, tím střídavím odpojováním HDD - po záznamu odpojovat.!!! Poznámka : s flash USB 8GB se to neděje. A babo raď ??? R^

CES

CES

Jen bych upřesnil. Já nahrávání provádímm tak, že nahraji na flešku na TechniStaru S1. Záznam pak upravím podle potřeby a pak pomocí Mediaportu vyexportuji na síťové úložiště ZyXEL NSA210. Tím vznikne archívní (nebo záložní, jak je libo) kopie záznamu. Pak odpojím flešku, připojím HDD Samsung a (zase za pomoci Mediaportu) exportuji ze ZyXELu na HDD Samsung pro "běžné" použití, většinou u HD8-SX v obýváku, kde mám LCD a domácí kino. Flešky smáznu a mám ji na další nahrávání (má 16GB).
Možná, že jsem na ten problém nenarazil jen díky tomuto způsobu nahrávání.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Uvedený problém nastává pokud je HDD NTFS ,musíš ho formátovat FAT32 R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

Dík za radu - tzv : " s křížkem po funuse ". R^ :) R^

CES

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra