Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SKY

Prosím o refresh karty ICE 4 251 667 523 0

Ďakujem.

Seeman
Registrace: 6/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SKY

www.sky.com/helpcentre/contact-us

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

vortimond

si mu ale poradil ty ;P
to Seeman: chod na stranku skylinku a spravis si refres sam po prihlaseni na svoje konto ;)

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

jo a příště to nazveš laskavě Skylink a né SKY (aby mi tady kvůli tobě fašouni nenadávali)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Na blbou otázku , dobrá odpověd R^

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

furtíku

už mne trochu s...š !

že je každej f...n !

spíš ty nosíš hnědé podkolenky

tonek

abys tomu rozumel. podle me je fasoun ten, kdo vyhledava zaminku za ucelem napadani nejake osoby nebo skupiny osob. jak je to podle tebe si rad prectu

vortimond

RE=:vortimond

Dobrý večer všem.Jinak si myslím "vortimond" ,že už je zase čas aby jsi si odpočinul na "blacklist ". To co tady předvádíš, je myslím už na neomezeně.... Taky by mě zajímalo,zda tento člen má nějaké privilégia, že před časem byl na black list (už po několikáté) za urážky a před urážkami byl na blacklistu za nekolikanásobné(duplicitní) registrace a pokud jsem četl správně trvalé zablokování účtu.A ejhle, najednou se tady zase "vynořil" jako by nic To znamená jako co??? Jiný metr,či co .TO SE PTÁM I MODERÁTORA PARABOLY... HLAVNĚ!!!!!!!!!!!! :zombie:

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

vidíš? marco37 ti jasně předvedl co je to fašizmus. jedná se o jakousi osobní nesnášenlivost. jistě sis všiml, že já tady s tebou klidně diskutuju jako by se nechumelilo. z mojí strany nemůže být o žádné osobní nesnášenlivosti ani řeči. maximálně o nesnášenlivosti k určitým projevům nebo idejím. ale za hodinu už ani nevím kdo to napsal. nepamatuju si to. fašista si vždycky pamatuje o koho se jedná. a nezapomíná

vortimond

RE= vortimond / redakce

Chápu,že tady nemůže nikdo z moderátorů fora pořád jen "vysedávat" ,ale byl bych vděčen,kdyby až se některý z vás tady "ukáže" aby si tuto "diskusi" přečetl a hlavně to co jsem NE UŽ PRO UŽIVATELE s nickem "vortimond" napsal,ALE HLAVNĚ PRO VÁS jako MODERÁTORY tohoto fora (webu) .A chtěl bych i rozumné vysvětlení,proč byl "ODBANOVÁN" tento uživatel....za duplicitní registrace . Ostatní by to asi také zajímalo.To co tady předvádí,nemá už se slušným chováním nic společného ,nechci se nikoho dotknout,ale myslím,že se jedná o duševní poruchu.Což není omluva... :zombie: :fuming:

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37

paměť

jest důležitá nejen v receiverech.!!!

a jestli tady furtík píše či níkoliv je mi jedno
pouze a opakovaně jsem mu sdělil že jeho styl kdy uráží jiné se mi nelíbí.

tonek

RE:paměť TWO

no právě,já mám paměť také dobrou,tak jsem do toho nechtěl vrtat.Ale jak k tomu přijdou ostatní,když jsou z fora "vykopnuti" (do jaké míry oprávněně ,či nikoliv -(unáhleně)(nehodlám posuzovat) a tento tady bude pořád urážet a byl zabanován před časem trvale.Tak si myslím,že by se to mělo řešit už konečně veřejně. A je mi také jedno zda tady je nebo není.Ale pravidla platí pro všechny stejně. R^

marco37

já k tomu už nemám co dodat. no comment. podle mě se jedná o osobní nesnášenlivost. dělení lidí (nikoliv projevů) na vhodné a nevhodné. čili fašizmus

vortimond

mimochodem jisty uzivatel nebyl na blacklistu ani jednou a jedna se o stareho znameho clena fora. pouzival krome sveho minimalne dalsi dva nicky color21 a vortimod (bez n) a vsem to prislo strasne vtipny. no nee?

vortimond

...Máte teda starosti,když toho Vašeho neoblíbeného vortimonda zase vyhodíte tak tu budu zase číst jen Vaše připitomělý články vo tom jak Vám nefunguje Skylink :zombie: si teda neumíte koupit nějaký ty krabičky co to na nich funguje,když na to teda koukáte,já teda osobně svému providerovi volat do Milána nemusím,karta SKY jede jak má a nepotřebuji ji polejvat živou vodou a taky nemám SKY Box ale pouze jsem nenaletěl špekulantům

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

vortimond

jediny "fasista" si tu akurat tak ty !!!!!!!! vies ty vobec co je to fasizmus ked sa tu dokola skoro v kazdej teme s tymto slovom ohanas????? uz mi zacinas naozaj liezt na nervy. si jden obycajny i...t ktory si nevidi ani na koncek nosa ;P

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

tak můžeš psát za mě. určitě to bude mnohem lepší

Text zeditoval moderátor alfasex. Datum editace: 08.07.2011, 09:45.44

vortimond

marco37:

a) suhlas s tvojim nazorom
b) odblokovanie uzivatela vortiho nastalo z dovodu jeho prinosu v ramci diskusie, ano je tomu tak, tento uzivatel, aj cez svoje niekedy primitivne chovanie dokaze priniest velmi zaujimave informacie uzivatelom, najma pokial ide o sat zalezitosti mimo CR-SR sat neba, musim konstatovat, vtedy ma svoje svetle chvilky

skohy: na kazdeho platia pravidla, a vortimond nie je vynimka

a parabola.cz nie je web len pre hornych desattisic, ale je to web, aj pre uzivatelov, ktori si kupia mozno pre teba low-end primac, mozno nie su tak "dokonali" v sat technike ako si ty ... a apropo ten tzv "refresh request" je v rieseni

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex

taky návštěvnost

a potažmo LOVE !

tonek

na to jsou tady jiný experti. koukni na sledovanost tohodle tématu. vzhledem k tomu, že nebylo nikdy přišpendlený na začátku stránky, tak to je naprosto úžasný výkon.
https://www.parabola.cz/forum/topic-40505/

vortimond

Vortimond

8 prispevkov si sem nablval, vynadal ludom do fasounu! Mozno by bolo jednoduchsie, keby si menej pisal a namiesto toho si hladal noveho dilera. Stavajuci ti totiz dava nieco nezdrave.

Nespamujte ma, som na to starý!

gogo1
Registrace: 5/2006

stejný uživatel potom zopakoval svůj úspěch ještě několikrát. v tématu skylink surflock dosáhl sledovanost neuvěřitelných 42800
https://www.parabola.cz/forum/topic-60371/

vortimond

tonek

ty robis nieco zadarmo? ... tak to si potom svetovy unikat

dokonca, a nech mi priatelia z UNICEF odpustia, ani oni nic nerobia zadarmo :8)

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex

unikom som neni

ale div se občas ÁNO.
o tom tohle ovšem není!

a matně si vzpomínám nějakej zelenáč zde prohlašoval že to robí zadara !

tak som z toho volaaký zmatený?!

tonek

doufám, že teďkonc už všichni pochopili proč jsem používal na střídačku nicky vortimond, padre pio a deltagama. v momentě kdy ostatní uživatelé začnou vaše příspěvky počítat, kolik jich je, tak je nejvyšší čas na nějakou změnu.

vortimond

alfasex

co mám udělat abys zablokoval nickname vortimond. ta sebevražda s heslem by měla normálně fungovat. já nevím co mám napsat. mám zakládat nějaký spam témata s frekvencí 5 minut/téma?

vortimond
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra