![]() |
|
=Dálkový příjem= nerozumím kde je problémHoj chlopi, mám tu jednu "záhadu". Bydlím v Krušných horách obec Vysoká Pec a přijímám 3 multiplexy z Krašova bez větších problémů na dlouhou Colorku a pak zesilovač Avant HD a EMP Multiswitch s tímto žádný problém není,ale mám tu jednu anomálii chtěl bych do rozvodu ještě přidat nějaké německé stanice a tady je ta záhada. Chtěl bych přijímat z vysílače Schöneck přijde mi to nejlogičtější z mé polohy nicméně ani na colorku ve V pozici ani na Televes HD 45 ani ťuk, sranda je ta,že pokud ladím na zahradě v autě TV signál tak chytnu MUX1 z tohoto vysílače a to na mou zbastlenou anténu co mám v zadním okně o velikost 10 x 5 cm (jednoduchý dipol)Tak co je špatně?? |
Tomáš
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
RE: =Dálkový příjem= nerozumím kde je problémv mieste prijmu maš nehomogenne pole proste signal sda premiestnovanim anteny meni v aute naladiš lebo natom mieste prijem je useba nenaladiš lebo natom mieste prijem nieje kde to hladaš možno po premiestnebni anteny by si prijem mal v miestach kde sa premiestnovanim anteny signal meni je lepšia kratka antena ako dha |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
RE: =Dálkový příjem= nerozumím kde je problémNo jo , ale zkouzku jsem provadel o 10 metru dal a neni tam nic kdyby alespon naznak, ale nic... |
Tomáš
![]() |
|
TomášVed to nie je nic zvlastne,ze signal zo vzdialenych vysielacov ma velke rozdiely v urovni na inom mieste. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: =Dálkový příjem= nerozumím kde je problémno tak tu antenu daj do zahrady a hotovo skusil by som huste sito čo by to spravylo pre tych nemcou |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
RE: =Dálkový příjem= nerozumím kde je problémTomasi,na kterem kanalu to chytnes?Podle map pokryti je vyhodnejsi vysilac Lobau pro Vysokou Pec.Ten vysilac Schoneck se me zda vic zastrceny a signal jde pres hory hure.Jestli chytas 25.kanal,tak by to mohl byt signal z vysilace Schoneck ci Chemnitz-Geyer a zrejme to bude nejaky odraz.Jednu perlicku pridam taky.Na Nechranicich jsem naladil na huste sito bez zesiku vysilac Obsenkopf 29.kanal a 40.kanal(vykon 100kw) na STB Technisat sila 33% a kvalita 100% spolu s Klinovcem mux1,2 35.k a 36.k sila 55% a kvalita 100%. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: =Dálkový příjem= nerozumím kde je problémTaky jsem zkousel nemce u me v Jirkove a ani tuk.Na Chemnitz mam prekazku kopec Partyzan a na Usti smer Lobau jsem taky nic nezachytil byt mam dobry vyhled na Usti.Drive jsem zachytli signal na sito zapojene do domovniho zesilovace z vysilace Lobau za analogoveho vysilani na 27.k a 39.k v zimnich mesicich a pri inverzni oblacnosti.To byl vykon vysilace ale o neco vyssi nez je ted. |
HYPER
![]() |
|
RE: =Dálkový příjem= nerozumím kde je problémJestli chces prijimat nemce a mit bezproblemovy prijem,tak jedine satelitni prijem. ;) |
HYPER
![]() |
|
RE: =Dálkový příjem= nerozumím kde je problémopravuji nazev vysilace:Ochsenkopf |
HYPER
![]() |
|
RE: =Dálkový příjem= nerozumím kde je problémjen se tak blbe zeptam , Vysoká Pec u Nejdku ?to co mas proste otocis a nejde to ? Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: =Dálkový příjem= nerozumím kde je problémTomasi,pokud je to Vysoka Pec u Nejdku,tak se omlouvam za reakci.Mel jsem zato,ze pochazis z Vysoke Pece u Jirkova :)) |
HYPER
![]() |
|
RE: =Dálkový příjem= nerozumím kde je problémAno je to u Nejdku, ale nejde to... Kdyz bude cas zkusim laborovat dal, ale aktualne mame v baraku vodu:( |
Tomáš
![]() |
|
RE: =Dálkový příjem= nerozumím kde je probléma neni to tim, ze to mas prebuzeny ? zkus na to vyhodit ten zesikDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: =Dálkový příjem= nerozumím kde je problémZadny zesik tam neni zkousim to rovnou z anteny do TV a vuuubec nic nechapu to. Asi to je opravdu tim, ze obe zkousene anteny jsou smerove. ( coz jsem si ale myslel ze je dobre) |
Tomáš
![]() |
|
RE: =Dálkový příjem= nerozumím kde je problémBez měřáku jsi jako slepec.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: =Dálkový příjem= nerozumím kde je problémJá se taky přidám do DX příjmu na UHF.Včera jsem opravoval své TV antény na střeše a mám 17 TV programů v DVB-T.Všechny CZ+SK vyjma Očka+TA 3 co jsou na satelitu neplacené.A to vše na jednu dlouhou Colorku.Lokalita Střed.Morava(KM+okolí). |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
![]() |