![]() |
|
Problém s ECG DVB-T 550 HDDAhoj!Když se jen dívám na televizi tak přijímač bez problémů funguje. Když si ale chci pustit nějaký z filmů, které mám uložené na HDD tak se přijímač po chvíli sekne (zamrzne) a pomůže jen vytáhnutí přijímače ze zásuvky. Toto se děje pokaždé když pustím film, který je uložený na HDD. Myslel jsem, že přehrání FW by mohlo pomoci ale nikde ho nemůžu najít. Ani na oficiálních stránkách. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Díky za rady! |
peter8
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Problém s ECG DVB-T 550 HDDAký veľký máš v tom prijímači HDD ???ECG DVB-T 550 HDD, 2 tunery, 160GB HDD * Nahrávání na 160 GB hard disk, max. kapacita záznamu 120 h, * kompatibilní s DVB-T a MPEG-2, * 2 tunery - umožňují jeden program nahrávat a zároveň druhý sledovat, * Time Shift - čas. posun až o 2 h, * auto vyhledávání, * EPG 7 dnů, * rodič. zámek, * CZ menu a txt, * formát obrazu 4:3/16:9. naprogramování až 15 událostí, * tlačítko pro přímé nahrávání, * 2x SCART (TV a VCR), * 1x SPDIF (RCA), * 1x RS-232 pro aktualizaci firmware |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Problém s ECG DVB-T 550 HDD160GB...Přesně to co jsi poslal ;) |
peter8
![]() |
|
RE: Problém s ECG DVB-T 550 HDDVýmenu firmware je treba robiť cez port RS 232, ale zatiaľ sa mi nepodarilo nájsť ani loader firmware do tohoto prijímača ani novší firmware. |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Problém s ECG DVB-T 550 HDDMně právě taky ne :(( |
peter8
![]() |
|
![]() |