Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Irdeto karta v uni čtečce Opticum 9600HD

Emigrace dokoncena - good bye CsLink - se stazenymi pulkami jsem rozbalil uplne novou cistou irdeto skylink kartu a zasunul :-)
Asi minuta tma na CT1, potom napis kodovany signal - prepnul jsem na ct2 a to uz jelo, stejne tak jako vsechny ostatni programy, vcetne HD, takze zatim spokojenost, uvidime po 20ti promo dnech.
Zvlastni je, ze se karta hlasi jako cryptoworks, ale opravdu to neni ICE, je to Irdeto. Jinak pro priznivce znacky a modelu - fw mam predposledni 3.35

Happy003
Registrace: 4/2011
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink Irdeto karta v uni čtečce Opticum...

A ešte tu je Otázka či bude mať tie dve Nové potrebné položky v CA. :8)

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Pokud se karta hlásí jako CW v uničtečce tak tak karta určitě nebude čisté Irdeto, ale ICE. Do 9600HD je momentálně nejlepší soft 3.35, tam šlape ICE jako na drátkách.V CA nic nepřibude.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

šak aj Ja si myslím ,že karta má chybnú podtlač a v skutočnosti to je ICE.
To čo som spomínal v CA ,to mi pribudlo iba pri čistej IRDT. z Najnovšim SW ,pri CRW ,alebo ICE takéto položky niet ani z Najnovšim SW ,toť karty mám doma šecke Tri a skúšal som ich síce v 9500HD ,ovšem tá IRDT je CSlink Premium Card ,ale predpokladám preto že tie položky sú iba na čistej IRDT karte a nie v SW STB a asi nebudú preto nejak závislé od Typu STB.
Ja len tak na Okraj ,lebo toto mi nejak nedáva fakt zmysel. :)))

PISTOK153

pokud by byla ice, tak by preci slapala... koupil jsem ji original zabalenou za cenu irdeta (1250kc, ice stala 1390, chtel jsem usetrit, samozrejme vadny potisk se neda vyloucit, ale moc tomu neverim) Vse se ukaze za dalsich dvacet dni, prave je mi dorucovana ICE :-)takze vlakno bude mit dalsi prakticky vysledek pro ufones :-) JEn me stve, ze v Arive by mi bezela a to je jeste o tridu vetsi srot...

Happy003

pistok

mas v tom prpijimaci v citackach aj irdeto cslink aj ice skylink? pod fw 1.2.63? ako sa sprava ta ICE? odozva? mrznutie?

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

tulen

Nie ,momentálne tam mám tam Modru CRW lebo je na nej Multi a IRDT z Totalom.
Doplnil som tu poznatky ,tak sa kukni ,nechem to sem písať ,doložil som aj obrázky tých rozdielnych položiek v CA čo som spomínal.

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=38716

PISTOK153

ok dik..len ma zaujimalo ako ti na tom novom fw moze slapat crw aj irdeto...ked to robilo take problemy..bud jedno alebo druhe..

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

No ,už to raz zazmetkovalo ,musel som ttie STB Reštartovať ,ale ináč na SR nič sa nedeje šetko šlape jak má a prepína svižne ,len KL nejak nechel čitať niečo z CRW ,alebo IRDT.
Ale predpokladám že si vyberá IRDT CAID ,lebo prepínanie na KL je svižné oproti Kanálom ktoré idu iba z CRW CAID.
Pravdepodobne bude treba vymeniť karty medzi sebou v čítačkách ,ináč takto podobne mi to robilo na KL aj ak tam boli 2x CRW ,kym som nezamenil karty ,teda CSl do 1 a Sky do 2 čítačky.

PISTOK153

PS: Už som to vyriešil ,zabudol som vypnúť v menu Card info ,už to šľape normálne. :)))
Po dlhšej dobe dám zas vedieť ako to pracuje. R^

PISTOK153

tulen

Kukni na AB na ten Link ,doplnil som obrázky a zistil som Fakt zaujímavú doležitu vec. ;)

PISTOK153

ICE

Tak Ice karta po 20ti dnech tma - registroval jsem ji a tma pretrvavala neumerne dlouho.. refresh a obraz do minuty...
Jen me prekvapilo, ze i tech prvnich dvacet dni se pocita do dvou mesicu zdarma, neni tedy treba s registraci otalet...
mejte se

Happy003
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra