![]() |
|
Nový jav na skylinkuv poslednej dobe akosi primŕzajú sk a cz programy (najviac Markiza a NOVA HD). Mám HD GoldenMedia unibox 9080 combo. Preberá sa to aj na inom fóre. Zaujímavé ale je, že mi to už hlásia aj na iných SD prijímačoch. napr. KAON, Opensat, opticum....Nezbadali ste to? |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Nový jav na skylinkuMarkíza je u mňa v pohode..inak kedy sa už dočkáme tej Novinky čo je na TP Barrandova ? :-| Už je tam vyše 3 mesiace a nič. :-/ |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
cslinkPríčina je asi v pripojení CSLINK O666 . |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
RE: Nový jav na skylinkutrt všetko ok aspon u mna ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Nový jav na skylinkuHodně záleží na sw... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 662 |
![]() |
|
RE: Nový jav na skylinkunic take som si nevsimol, ale mam piratske primace :-) |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: Nový jav na skylinkuOpensat 9900 vsetko o.k karta Ice,Kaon 570 cs link vsetko o.k,LinkBoxHD karta Irdeto sem tam pri zapnuti ale po cca 10 minutach vsetko o.k aj to asi raz za tyzden. :8)3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: Nový jav na skylinkuokrem golden medie to robí aj na cryptoboxe a amiku HD. Pomohlo mi vymazanie cryptoworks kľúčov a zablokovanie emulácie (mcas config) |
galadriel
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Nový jav na skylinkuTipuju, že to dělá po přidání caidu 0666. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Nový jav na skylinkuNa argus picollo mi po minutě zamrzl paket STV,Markíza (fw 1.3.20 a novější).Po přepnuti na jiný SK kanál a zpět to pak běželo v pořádku. Tak jsem tam dal starý fw z loňska 1.70 a už to běží v pohodě i s EMU. |
tonik
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
RE: Nový jav na skylinkuTeraz mi Markiza tuhla každú minutu. Vybral som kartu CS link a program sa rozbehol - zaujímavé!!! Mal som tam obe karty CSLINK aj SKYLINK |
jklajban
![]() |
|
RE: Nový jav na skylinkuzrejme sa karty bijú |
jklajban
![]() |
|
RE: Nový jav na skylinkuA jaký je sw v gpldenu... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 662 |
![]() |
|
@jklajbanJakej používáš FW zkus tam nahrát 1.3.42 sp jedu na tom a žádnej problém ikdyž mám teda 9060 ;) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Nový jav na skylinkuZdravím všechny.Mám Golden Unibox 9080 zasekává se také. Kartu mám Gitalku.Zkoušel jsem sw.1.3.26 -1.3.31.-1.3.42. Tak ještě vyzkoušim někdy modul.Jinak doporučuji volat ,psát nedat Čs linku pokoj.Pozdější nemá cenu dávat vyzkoušeno nejdou. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Nový jav na skylinkukoax- v module ti to šlapať bude. Problém je aj so skylink kartou. |
galadriel
![]() |
|
RE: Nový jav na skylinkuJe třeba počkat až se objeví nějaký koumal co vyčítá ze streamu co zase tam ti parcha..ti poměnili nebo přidali .Nedají pokoj ani na Jana Huse ... |
showboy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
RE: Nový jav na skylinkuProblém je Hlavne ak beží Share. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Nový jav na skylinkuJa mám Share vypnuté ako aj v Mcas Config je vypnute emu ecm a stále to robí aj pri najnovšom softe 1.4.06.z 5. júla 2011. NOVA HD mi zamrzla behom 1 min. |
jklajban
![]() |
|
RE: Nový jav na skylinkuzaujímavé je ešte to, že keď to zatuhlo, vybral som kartu a vložil do druhého slotu tak to nabehlo - bez prepnutia |
jklajban
![]() |
|
RE: Nový jav na skylinkuono to nabehne aj ked vojdeš do menu a zasa vyjdeš bez toho, aby si prepol stanicu alebo prehodil kartu z jedného slotu do druhého....ked sa vyplo emu ešte mi tom mrzlo. pomohlo vymazanie klučov cryptoworks (alebo v cryptoboxe soft 1.3.88 bez key| |
galadriel
![]() |
|
RE: Nový jav na skylinkuJa som to v poslednych dnoch v okoli pozoroval na Argus Mini (vyskusane 3FW - najnovsie 1.4.06, aj starsie s bootloaderom 1.1.5), Amiko 7900HD (FW 1.3.42) aj AB Cryptobox 300HD s ICE kartou v UNI citacke. Rovnake pocesory, takmer identicke SW vratane bootloaderov. Pred dvomi dnami som na Mini vypol EMU v 1.4.06 a na zvysnych 2 boxoch nahral FW s oznacenim mcas (bez podpory EMU). Od vtedy bez problemov. Ale snad tie SW aj odladia, aby sa dalo pouzivat aj CW EMU, alebo platforma prestane blbnut... Trochu som sa pri tej prilezitosti hral aj s Neotion Irdeto CA modulom. To nebudem ani komentovat, tak v Panasonic plazma TV ako aj v tychto stb este horsie spravanie, dostaval sa nepravidelne do stavu "scrambled" na CS kanaloch, pomohlo len vypnutie/zapnutie TV/stb, katastrofa. Mam pocit, ze to ma rovnaku pricinu, ako mrznutie v UNI citackach, ale s este horsimi dosledkami. O rychlosti prepinanie tohto CA modulu zbytocne hovorit. Vyborna reklama pre platformu oznacena priamo na tomto CA module... |
branok
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: Nový jav na skylinkuNo už je na tých TP asi priveľa CAID. :))) ale skorej mi to pripadá na nejaké náhodne identické Kluče v Oboch Platformách.Ps: Treba napísať niektorému Providerovi nech zmení Kluče a uvidíme čo sa stane. :))) :))) :))) Pekná predstava že. :))) :))) :))) |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Nový jav na skylinkuto nie je klúčami ale čítačkami. Ja som problem variešil jedine modulom. A tých softov som vyskúšal desiatky a nevraviac o nastaveniach. Tieto problemy sa začali vyskytovať ako CS link začal pridavať - irdeto |
jklajban
![]() |
|
RE: Nový jav na skylinkumozes mi napisat akym modulom? Pretoze ten Neotion sa mi fakt nejavil ako riesenie. |
branok
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: Nový jav na skylinkuNo nám sa zase na niektorých STB toho asi podarilo zbaviť vypnutím Card Info aj na kartách CRW a následným reštartovaným STB.Niekomu nastal úbytok Seknutí na 1 ,alebo nič ,ono ma to napadlo ,že skúsme to ako pri IRDT karte ,keď vypisuje hlášky ,vypnúť aj pri CRW ,aj keď nevypisuje nič ,ale nečíta aspoň hlúposti nepotrebné k prevádzke. Takže uvidíme ,včera to niekomu pomohlo ,čo bude dnes to ešte neviem. :))) Ovšem + ešte k tomu niekto mazal aj IRDT+CRW Kluče ,ale ja ich nemám zmazané a druhí Dotyčný tiež nie a problém aj tak zmizol. PS: Uvidíme ovšem čo bude Dnes. :))) |
PISTOK153
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |