![]() |
|
Prodejci CSLink?už jste někdo vyzkoušel nové karty IRD CSLink v některém přijímači?A s jakým výsledkem?Nebojte se prosím nám spotřebitelům objasnit tuto novinku.Certifokovaných stb s or.IRD už se potuluje po zemích CZ i SVK už dosti.Děkuji za hafel podnětú za všechny oddané CSLinkaře. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Prodejci CSLink?hm...zajímavá otázka...né že by mě to v této chvili extra zajímalo,ale je pravda,že to moc lidí neřeš....ale proč:-)))Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
cb21proč to neřeší moc lidí?Voni ti lidi se snad koukaj jen na Nohu a maximálně na ČT4 a třeba se holedbají tím že mají sat.příjem,vždyd z ulice má každý třetí misku za voknem,tak i MY to máme. |
Ufones
![]() |
|
RE: Prodejci CSLink?to je jasné....jen bych nemohl uvěřit tomu,že by to tento operátor zvládl bez potíží(ten přechod) ... :bigeyes:Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
nepovinná výměna CSLINK CW karet se přiblížilaza 550 kč a nazpět kačky na kredit |
Ufones
![]() |
|
RE: Prodejci CSLink?Určitě už se na Irdeto píšou pořadníky. Každý už spěchá si kartu dobrovolně vyměnit. Taky už mě nebaví bezproblémový chod CW. ;P |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
RE: Prodejci CSLink?Vidím to přesně jako nick lukas79 R^Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
nepovinná výměna CSLINK CW karet se přiblížilaNo Isto pribudne aj Bezproblémová Reautorizácia na zákazníckom webe CSlink. :))) Koli Bezproblémovému Chodu tej IRDT. :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Prodejci CSLink?PS: Sme v 21 Storočí ,bez Netu predsa Fungovať nemôže nič. :)))Aj Ja Plne súhlasím z lukas79 R^ |
PISTOK153
![]() |
|
UfonesKarta funguje bez problemu ve vsech certifikovanych prijimacich, je prakticky identicka s kartou skylink. Bez problemu take v irdeto modulech a take v nekterych prijimacich s UNI cteckou jako Ariva 200 Combo, amiko 8000 atd.Irdeto je pustene na vsech stanicich krome Radia Beat M, system je prakticky nastaven a chce to upravit jen nejake drobnosti. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
koudelkatvá odpověd mě teoreticky nabíjí optimismem |
Ufones
![]() |
|
RE: Prodejci CSLink?Katastrofa. Mám G.Unibox 9080 Taktéž se to seká po 5minutách .Irdeto čisté karty v tomto přijímači fungujou dobře. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
koaxz tvé reakce na zadané téma jsem jelen-upřesníš? |
Ufones
![]() |
|
RE: Prodejci CSLink?A co říkáte na to, že se CS Link začíná vést na práci Skylinku? Přijímače, karty, vč. kopie programu výměny atd. :(( |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE: Prodejci CSLink?chvályhodné, aspoň nedělají pokusné králíky ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
netaceA kdyby jim Skylink nedělal pokusného králíka a na podnosu nenadělil přijímače, neotestoval systém atd.? U nás k tomu máme výraz, ale tady by dlouho nevydržel. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE: Prodejci CSLink?neni dobre menit cw za irdeto. ale asi satomu neubranime. jedina sanca je úpredlzit si to nejaku tu dobu..cslink slubuje dlhsiu podporu cw ako skyl..tak snad nam bezproblemove cw esten ejaky ten rok aspon u ca vydrziskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Prodejci CSLink?Co mi je do toho, kdo komu dělal pokusného králíka a kdo se na čem veze. Mě jako konečného spotřebitele zajímá poměr cena/výkon a jestli si ta určitá platforma moje peníze vůbec zaslouží. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
funkčnost CSLINK IRDETO karetMám vyzkoušené nové cslink irdeto karty s Amiko 550 / 560 a Amiko 7900/8000 taktéž AB cryptobox 300/350 a Optibox Extra PVR . Taktéž staré Opticum 7000/7100 :-)Myslím že s tím strašením o nefunkčnosti UNI čteček to nebude tak horké , někteří OEM výrobci z Číny s tím Irdetem mají očividně docela slušné zkušenosti. |
djpablocz
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
@djpabloczAj zápisy si kontroloval či prejdu na kartu.????? |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Prodejci CSLink?Projdou u arivy nebo amika, tam jsem to zkousel. No straseni, tohkle je komercni hack ze to v tehle strojich pracuje. Pri jakekoliv zmene bude smula a cekat na opravny FW.Jinak tyto stroje nejsou plnohodnotne s licencovanymi prijimaci, nektere funcionality PIsys dekoderu nepracuji, napr. dalkovy restart, e-mail chodi do spatne schranky atd ale to asi koncoveho zakaznika tolik nezajima, narozdil od satelitniho operatora ... |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
![]() |