Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

VLC Media Player / Mimo mísu

Ahoj ,trochu odbočím od sat techniky,snad mi to bude prominuto ...Chtěl bych se zeptat,jak je možné nahrát pořad z ON-line vysílámí z VLC Media Playeru. Postupů jsem našel "hafo",ale vždy jen z nějakých starých odkazů a samé "předpotopní" verze VLC-ček.Potřeboval bych postup,kdy do VLC zadám odkaz na on-line vysílání a z tohoto ptogramu po zobrazení jak vysílání,či nějaký pořad nahraji(uložím na disk.O formát se mi už tak moc nejedná,ten je možné konvertovat do mého ...požadovaného. Za zkušenosti a rady předem děkuji ;) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VLC Media Player / Mimo mísu

VLC - Zobrazit - zaskrtnout Pokrocila nastaveni a pak se ti prida lista, kde je i tlacitko Record :)

Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC

pavsla
Registrace: 6/2006

RE:=pavsla=

Ahoj "pavsla",děkuji Ti moc,pomohlo.Super.Ještě jsem nakonec sehnal jeden postup nahrávání, snad to někomu také pomůže. Přeji všem hezký den.

http://pc.poradna.net/q/view/456566-jak-nahrat-video-z-ct-pomoci-vlc-playeru-dil-posledni

Jo a pro konvertování staženého videa pomocí VLC Player-u doporučuji softík
"Total Video Converter 3.71 FULL,(což je snad i nejnovější verze).Ten se osvědčil.... ;) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

RE: VLC Media Player / Mimo mísu

Ještě si ošahej..Video_odstranit prokládání_Automatický
Video_Deinterace mode_mísení/odložení

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

marco37

Len tak pre zaujimavost(ja to tiez nepouzivam)-vo VLC dokazes video aj skonvertovat.

Kasr
Registrace: 8/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra