![]() |
|
VLC Media Player / Mimo mísuAhoj ,trochu odbočím od sat techniky,snad mi to bude prominuto ...Chtěl bych se zeptat,jak je možné nahrát pořad z ON-line vysílámí z VLC Media Playeru. Postupů jsem našel "hafo",ale vždy jen z nějakých starých odkazů a samé "předpotopní" verze VLC-ček.Potřeboval bych postup,kdy do VLC zadám odkaz na on-line vysílání a z tohoto ptogramu po zobrazení jak vysílání,či nějaký pořad nahraji(uložím na disk.O formát se mi už tak moc nejedná,ten je možné konvertovat do mého ...požadovaného. Za zkušenosti a rady předem děkuji ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: VLC Media Player / Mimo mísuVLC - Zobrazit - zaskrtnout Pokrocila nastaveni a pak se ti prida lista, kde je i tlacitko Record :)Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE:=pavsla=Ahoj "pavsla",děkuji Ti moc,pomohlo.Super.Ještě jsem nakonec sehnal jeden postup nahrávání, snad to někomu také pomůže. Přeji všem hezký den.http://pc.poradna.net/q/view/456566-jak-nahrat-video-z-ct-pomoci-vlc-playeru-dil-posledni Jo a pro konvertování staženého videa pomocí VLC Player-u doporučuji softík "Total Video Converter 3.71 FULL,(což je snad i nejnovější verze).Ten se osvědčil.... ;) R^ (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: VLC Media Player / Mimo mísuJeště si ošahej..Video_odstranit prokládání_AutomatickýVideo_Deinterace mode_mísení/odložení I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
marco37Len tak pre zaujimavost(ja to tiez nepouzivam)-vo VLC dokazes video aj skonvertovat. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
![]() |