![]() |
|
Irdeto SMIT pro karty Skylinkbude tento modul fungovat v primaci aj z CS LINK? Primac humax5100s kompabilita modulu pri skylinku je uvedene biele policko co toznamena? http://www.(nevhodné slovo).com/clanky/4268/seznamte-se-modul-irdeto-smit-pro-karty-skylink-irdeto-pi-sys/ |
ivan22
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
ivan22neber to zle, ale sledujem tu tvoj každodenný boj a snahu rozchodit tvoje prístroje a zapojenia a tak mi to nedá.Prečo radšej nevolíš prístroje a kombinácie, ktoré majú potvrdenú funkčnosť. Nájdeš ich hromadu. Na vymýšľanie doporučujem stavebnicu Merkúr, dá rovnaký výsledok a je to lacnejšie, pretože keď sa zámer nepodarí dá sa rozobrať a začať znova. Ten Humax má predsa čítačku Irdeto, snáď si ho kupoval práve preto či nie? Alebo chceš mať v jednom jednotunerovom prijímači dve karty? Chýba nejaký program na SkyLinku okrem Prima(ne)HD? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
Dagy2hbo2, film+, universal channel ;)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
Dagy2a este som zabudol na axn ;)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
drtomáš pravdu HBO2 mi chýba tiež.Ale keď pozrieš program na HBO tak sa to melie medzi HBO, HBO2, HBO Comedy takže pri troche trpezlivosti to príde aj na ostatných programoch. Film+ a Universal mám v kablovke a pozeral som odtiaľ len nejakú českú filmovú premiéru. AXN je osobitá kapitola. To by som musel byť TV maniak sledovať tieto kanály. Inak ale platiť toto všetko u CS a SKY tak by som odporúčal UPC Direct a je to. A ešte je MTV a ESPN k tomu navrch. |
Dagy2
![]() |
|
Irdeto SMIT pro karty SkylinkChcem pouzivat rozne karty nehcem ich stale vytahovat hore dole z citacky. v pripade ze budu este ine programy na cs linku ako skylinku. |
ivan22
![]() |
|
@ivan22Tak ,ak chceš obidve platformy ,tak si kúp Uni STB 2xCI-2xCA ,lebo ak budeš mať Jednu kartu v čítačke a druhu v module ,ver že to bude robiť Paseku ,Bud použiješ Obe karty v čítačkách ,alebo obe karty v Camoch ,alebo ešte môžeš použiť Camm na dve Karty. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
ivan22presne ako piše PISTOK. Aj ten twin modul by som vylúčil.Kúpe prístroja predchádza vždy definícia toho, čo chcem pozerať. Nikdy sa nekupuje prístroj a potom špekuľuje či by sa nedalo hento a tamto. Takýto postup vedie k témam typu "prosím refresh..." alebo "výpadky na xylinku". Verím, že tvoj ďalší dotaz bude v priebehu týždňa, že by si chcel nahrávať a sledovať programy z dvoch družíc naraz... |
Dagy2
![]() |
|
Irdeto SMIT pro karty SkylinkJa som sa len slušne informoval ci mozu ist naraz Skylink a Cs link nic viac.A ze to zistujem az po kupe primaca lebo nove karty cs link su az teraz. To uz 4 vymena kariet za 5 rokov.Nahravat viem. |
ivan22
![]() |
|
@ivan22Už jedine ak si kupíš ten Cam ,kúp si MASCOM a CRW CSlink kartu a mohlo by to potom isť nejak solidne možno ,ale neručím za to ,ale keď už máš Kupeny ten HUMAX tak sa nedá nič iné robiť.Ty máš teraz IRDT Skylink kartu v čítačke a tu CSlink CRW dáš potom do toho modulu. IRDT kartu CSlink nekupuj ,neviem či sa to nebude byť ,hlavne koli častým EMM ,ktoré na tieto IRDT karty Chodia. Ale za 100% Funkčnosť ti ručiť nemôžem ,je to tak 50/50. |
PISTOK153
![]() |
|
@ivan22PS: Osobne to presne takto mám a aj tie kanále si takto predplácam ,mám MULTI a MOJICH6 ,ale mám STB z Dvomi čítačkami a dvomi CI slotmi. :))) |
PISTOK153
![]() |
|
ivan22tento prijímač má 1x čítačku a 1x CI modul.Tentokrát musím súhlasiť s tu vždy omielanou frázou 2xčítačka/2x CI-modul. Bolo predsa jasné, že CS nemôže zostať u CRW a bude musieť ísť do Irdeta tiež. Preto tento prijímač je vhodný najmä pre príjem jednoho operátora. Bohužiaľ. |
Dagy2
![]() |
|
![]() |