![]() |
|
Externí disk k Technisatu Digit HD8-SXJaký vhodný externí HDD disk pro bezproblémovou funkci k tomuto satelitnímu přijímači zakoupit?Prosím o radu. |
Jaros
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 322 |
![]() |
|
RE: Externí disk k Technisatu Digit HD8-SXA/ existuje black list a white list. Hľadaj za 1/ vždy na stránke TechniSat-u pretože to je prístroj ku ktorému sú všetky info tam a nie je potrebné hrabať sa na iných fórachB/ ak je nemčina problém, je list skopírovaný v sekcii TechniSat na cssf |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Externí disk k Technisatu Digit HD8-SXmne sa osvedcil Western digital passport (napajanie priamo z technisatu cez USB) Skusal som max. 500 GB, 320 GB a slape to |
ondro30
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
RE: Externí disk k Technisatu Digit HD8-SXJá používám bez jakýchkoliv problémů disk Samsung S2 Portable 2,5", 250GB. Formátován na TSD. I přesto, že verze 500GB je na Black listu.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Externí disk k Technisatu Digit HD8-SXJá měl problém s WD My Book Essential (nebo tak nějak se nazývá) 500 GB s vlastnmí napájením. Tak jsem pořídil na Omku doporučovaný multimediální disk WD Caviar GREEN POWER 320GB v externím boxu a vše šlape OK. Disk mám naformátovaný na TSD. Původní WD My Book mám zformátovaný na FAT32 a používám ho pro archivaci "důležitých" nahrávek a vše je OK. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: Externí disk k Technisatu Digit HD8-SXDíky za konkrétní radu. |
Jaros
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 322 |
![]() |
|
![]() |