![]() |
|
nejdou některé programymohl by mě někdo poradit proč mě nejdou některé programy )nova,nova cinema atd), vyměnil jsem LNB se dvěma výstupy a koupil jsem si nový přijímač abych mohl mít dvě TV, televize co jsem měl před tím beží bez problému. Někdy mě to pišé zakodováno, někdy není signál-jedná se o CS link-karta je dána v pátek nová, tudíš ještě nezaregistrovana. |
soldado
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: nejdou některé programyJestli to píše, že není signál, tak máš na 99% špatně nastavenou parabolu.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: nejdou některé programyno ale druhá televize jde bez problém, a když by byl špatný signál tak by nešlo nic,ne?? Špíše jsem si říkal jestli to nemůže být kartou... |
soldado
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: nejdou některé programyDruhá TV může ten špatný signál zpracovat lépe. A nedá se samozřejmě vyloučit ani problém v kabelu. Ovšem v kartě to nebude ani omylem, protože ta nemá se signálem co dělat. Ostatně to poznáš na free programech.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: nejdou některé programyAj ked mas na niektorych frekvenciach vypadok signalu na inych ti mozu este slapat pretoze byvaju roznorodo silne a este mozes mat zli kontakt na LNB alebo moze aj nove lnb blbnut , dalej chyba v kabli ( ked je niekde prerazeny tak sa stava to ze striedavo raz idu tie a raz tie kanaly ) no a nakoniec ja mam arivu 200 sukam tam najaktualnejsie softy a furt mi na nej mrznu programy a to mam novy cs link ako uz neriesim neries ani ty budes mat po probleme :))) |
migrena
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: nejdou některé programyNatáhni prodlužovací přívod 220 V se třemi žilami ze stejné zásuvky, ve které je funkční přijímač a připoj ten nefunkční. Pokud pak bude fungovat bez problémů, volej elektrikáře, nic jinýho mě nenapadá.Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
RE: nejdou některé programyA zabudol som dodat ked uz pises o probleme mohol by si sa zmienit aspon o type Receivra to by nam pomohlo a softik v nom je tiez pekna iluzia! Tot vse. :sly: |
migrena
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
soldado-nejdou některé programyV dvb-t za cenu receivru 499,- Kč jde vše bez problémů a nepotřebuješ ani přiblblou kartu za 1,5 litrů :-/ |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 692 |
![]() |
|
minikomu stačí přiblblá Noha,tak určitěDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
druhy krat men postupnedruhy krat men a nastavuj veci postupne - najprv vymenis LNB, na starom TV/recievru - pokial vsetko neide ako ma, riesis len nastavenie LNB, potom ked uz ide, vymenis TV, zistis ci vsetky FTA stanice idu ako sli, dalej das kartu/modul atd.Takze si zmenil tolko veci naraz - je vela premennych v systeme... ;-) K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: nejdou některé programyKeď nechceš odborníka domov,tak Ti neostáva nič iné,len sa trápiť a vypadá to,že aj platiť.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: nejdou některé programyTvrdit takhle na dálku, že je to patabolou, je spíš výkřik do tmy. Mě se podobná věc kdysi stala při souběhu SS2 a Philipa a bylo to tím, že se to někde prošlehlo a špatně to potom přepínalo.Doporučuji Ti zkusit z LNB každej výstup zvlášť, postupně do obou TV, případně doladit antenu a možná i reklamovat. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
technikTKR"Druhá TV může ten špatný signál zpracovat lépe"jako vtip je to dobré R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
RE: nejdou některé programyzkus přehodit sat.přijímače mezi sebou a bude ti jasno hned R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetr"Druhá TV může ten špatný signál zpracovat lépe"Klidně může, vtipem je tu tvůj výrok. Ale samozřejmě ne televize ale sat. receiver. Ale to snad pochopil každý. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: nejdou některé programyNie ,Pokiaľ máš signál ,a potom naraz vypadne ak zapneš ten druhy TV a znova máš signál ,tak je vadné to LNB ,alebo jednoducho niektoré LNB sa nezhodnú z roznymy TV ,alebo STB ,alebo bežná vada ,odišiel plošak v LNB ,alebo výrobná vada.PS: Tie wístupi toho Twin pracuju nezávisle ,ak zapneš druhy TV a je problém ,výpadky signálu ,atd. tak to LNB Skratuje ,medzi vystupmi do STB. Aké to LNB máš ,????? |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: nejdou některé programyPS: Ešte som zabudol dodať ,že niektoré LNB sú citlivé na rozdielne napájania STB ,13/18 ,a ak sú tie STB ,alebo TV ,čo to máš máju trošku vykivy ,medzi H/V ,tak to robí tiež takúto paseku ,a vtedy treba zvoliť inú značku LNB. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: nejdou některé programyNěkdo tady nedávno vysvětloval neblahý vliv rozdílných potenciálů. Může to být i nenhle případ.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
kubaano,až na to ,že to není můj výrok,nejsi kuba? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrTvůj né, ale ty jsi ho považoval za dobrý vtip. Přemýšlej někdy o slovech jak jdou za s sebou a co znamenají!Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
![]() |