![]() |
|
Vyber DVB-S receivra s HDMam starucky Homecast s CW Skylink s SD. Chcem vymenit za nieco:1. HD 2. Skylink Irdeto (proste nieco kde mi bude fungovat Skylink aj po vypnuti CrypoWorks) 3. Nech to prehrava: divx, xvid, mkv, jpeg, mpeg4 atd S TITULKAMI. 4. PVR (bud interny disk alebo USB HDD) Snad som napisal vsetko. Kedze satelit mam na chate tak nechcem investovat do toho sialene sumy napriklad Dreambox. |
puchino
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Vyber DVB-S receivra s HDPozeral som hlavne Linuxove riesenia ako:AB IPBox 9900HD - pomaly pri prepinani, zastaraly proceosr inak ideal z mojho laickeho pohladu Ferguson Ariva 200 Combo - sem tam narazim na nespokojnost po forach Skuste poradit. Vopred dakujem |
puchino
![]() |
|
RE: Vyber DVB-S receivra s HDVantage, Technisat. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Vyber DVB-S receivra s HDA este sa chcenm opytat vzhladom na vyjadrenie zo Skylinku:"moc mě mrzí ty neustálé obavy o funkčnost ICE karet po vypnutí systémů CryptoWorks.....ICE karta je vlastně karta Irdeto, která pouze emuluje CryptoWorks a která tedy v dekodéru CryptoWorks bude fungovat i poté, co naše systémy CryptoWorks vypneme. Vždyť kvůli tomu ji Irdeto vyvinulo!" To znamena ze aj moj starucky Homecast s CW modulom by teoreticky fungoval s ICE kartou? Bohuzial nebude lebo v nom ICE karta nebezi (vraj). Kartu uz mam vymenenu ale este som nebol pri prijmaci kedze ho mam na chate a ta je 200 km daleko takze chvilu to potrva kym otestujem. Konkretne mam HomeCast eM-150CR |
puchino
![]() |
|
to CES:A ktory z tych Vantage a Technisat splna bod 3. Inak tie Vantage su snad drahsie ako Dreambox. Ja chcem iba nieco na chatu. Lacne a spolahlive. Mozno trochu neralne ale mozno sa nieco da najst. |
puchino
![]() |
|
RE: Vyber DVB-S receivra s HDmanzelkin bratranec ma Homecast EM-200CR, skusal som v nom ICE kartu a cca kazdych 30 min prestane dekodovat, po prepnuti to znovu naskoci, ide kupovat novy, asi humax IRHD5100s |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Vyber DVB-S receivra s HDTak na chalupu Topfielda 2050, nebo něco z Aukra. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Vyber DVB-S receivra s HDMám tu opovrhovanou Arivu HD 200 a s ICE mě šlape v pohodě od listopadu 2010. Obraz sice žádný zázrak (což může být subjektivní), ale na chatu by měla stačit. Hodně si přes ní nahrávám, protože jsem přes týden pryč, takže jede prakticky v jednom kuse (buď nahrává a nebo někdo kouká) a pohoda. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: Vyber DVB-S receivra s HDAMIKO dle požadávků puchino: http://www.inter-sat.cz/amiko-ird7800-satelitni-hd-prijimac-s-irdeto-cteckou-a-pvr-funkcemi_d1697.html |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
Medialink Black PantherOK R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 399 |
![]() |
|
RE: Vyber DVB-S receivra s HDJá jsem tu to samé řešil nedávno a mě teda jako nejlepší volba přišla Humax IRHD 5100S. Jen ještě nemůžu říct větší info, koupím ho až po prázdninách. |
Fetisov
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: Vyber DVB-S receivra s HDstarec a to preco mas chatu 200 km od bydliska? to ma aky zmysel?? :)))skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Vyber DVB-S receivra s HDnechapem preco niekto neponukne prijimac s 2 irdeto citackami...kupovat modul...do ci slotu to sa vam ten priostroj predrazi ak budete chciet prevadzkovat 2 karty ..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
![]() |