![]() |
|
2 vorti - Premier League na Digi Sport?Kde vidíš problém s nákupem práv na PL pro Digi Sport?Nejsem z toho taky nadšen, že dříve jsme měli PL v HD kvalitě a s angl komentářem, ale Rumuni zaplatili 4x víc a o to jde. Koupili to pro 4 regiony a to asi prodejci práv vyhovovalo. Že to byl pro ně špatný obchod to je věc druhá. Podle mne ta investice nebude ani z 20% návratná. Nebo že by se jim tak závratně zvedly objednávky na předplatné (cena zůstala stejná). Bojím se, že i další kontrakt bude divný ... Chtělo by to aby byl k dispozici program Premier League TV HD co je na 1w. T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 222 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77 | |
![]() |
|
RE: 2 vorti - Premier League na Digi Sport?já nevidím nikdy žádný problémy v tom, že rumunská platforma nakoupí vysílací práva. to si s někým pleteš. já v tomhle nikdy nevidím problémy. takhle to funguje a jinak to fungovat nemůžeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: 2 vorti - Premier League na Digi Sport?Tvoje problém bych chtěl mít. Za 200 éček na rok máš PL v HDčku u Italů a ty tady budeš řešit Rumungry.... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: 2 vorti - Premier League na Digi Sport?no, jako přiznejme si ten fakt, že sportovní a filmový práva jsou drahý a např. Nova Sport (je to jejich chyba) za to nechce ty vysoký částky platit. takže ten jejich program podle toho taky vypadá.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: 2 vorti - Premier League na Digi Sport?Vortimond: Jo souhlas.Od koho je vůbec nejvýhodnější si pořídt v HD PL? Já to měl do začátku léta od Cifry +, přemejšlím, jestli do toho zsae jít, nebo do něčeho jiného? |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: 2 vorti - Premier League na Digi Sport?sky italia je taková hyper cyfra. to je přesně to co hledáš. podobná cena a lepší programVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: pro Vortimonda1. dotaz - Chtěl bych se Ti zeptat - jestli Ti ta karta na Sky Italia jede ve čtečce Vantage s fw, který má emu. Nebo je potřeba oficiální fw bez emu. Beru to, že karta už aktivovaná.2. dotaz - objednal si ji také na tom http://mrte.ch/czc a pokud ano, bylo vše v pořádku - zdá se mi to velmi laciné na to, že je to na 12 měsíců. Když se platí Pay Pal ten premiový balík uvádíš až v rozhraní Pay Palu v poznámce? |
patera
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
RE: 2 vorti - Premier League na Digi Sport?1. funguje na vantage 100% s firmware jepssen. je to vlastně verze vantage pro italský trh. zápisy na vantage chodí dobře.2. objednával jsem jí od jinýho prodejce. je jich spousta. tenhle je momentálně nejvýhodnější. nemůžu říct jestli je spolehlivej, ale ta cena podezřelá není. sky má různý akce a prodejce si kromě provize často nechá taky oficiální sky přijímač, který bys měl normálně k tomu dostat (kdybys bydlel v itálii) k nákupu potřebuješ paypal účet a registrovat se na ebay (to můžeš na kterýkoliv mezinárodní verzi ebay). na tý italský potom zaplatíš. je tam prostor pro poznámky Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
CyfraS objednáním Cyfry bych ještě počkal. Jak známo, tak Canal plus má od nové sezony rozšířená práva na polskou ekstraklasu, takže je otázka, jestli na tom jejich jediném sportovním HD kanálu nedostane přednost před PL a Primera divison, které přesunou na SD kanály (Sport2, Gol). Budeme muset počkat na úvodní kola. |
polulin
![]() |
|
RE: pro VortimondaDíky moc - zatím o tom uvažuji- Mám ofic. Sky Deutschland tam je PL jde mi teď o italskou ligu, protože ti (nevhodné slovo)i z Digi koupili práva i na italskou A Calcio.Díval jsem se, kde italskou dávají - Arena Sport je kódovaná, turecká TV8 tam ji párkrát také dávají pak jsem viděl v nějakém obchodě u nás prodávat kartu na Al Jaz, která také dává italskou ligu + španěl. Ta mě ale netrápí tu dávají na S1 + S2. Možná půjdu do toho obchodu pro tu Al Jazz. ještě si to promyslím stěmi szahraničními shopy mám špatnou zkušenost jednou mi neposlali zboží za BDC, a tak jsem to objednal přes Satkiwi- ten to poslal také přes Pay Pal. |
patera
![]() |
|
RE: 2 vorti - Premier League na Digi Sport?jestli to chceš jenom kvůli fotbalu tak si vezmi paket calcio. tam nepřídeš ani o jeden zápas. k tomu si musíš vybrat dva pakety ze základní nabídky (aby prodavač věděl co tam má nahlásit). kartu aktivuje před odesláním v itálii v oficiálním receiveru sky. nevím jaký nabídky budou zítra natož za měsíc, ale tohle je velice dobrá cena. je to akce sky pro novou sezónuwww.youtube.com/watch?v=JAukSKfmiQM Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: 2 vorti - Premier League na Digi Sport?Je tedy pravda že ten balík Calcio má všechny fotbaly ale pozor spousta těch utkání serie B funguje na principu PPV tedy každý utkání ještě extra cvaknout 6 éček a jinak se tam prakticky celý týden nic neděje 8HD monoskopů a asi 16SD ožívá to tak v pátek kdy je tam informace jaké utkání z které ligy v kolik bude pak je tam ještě duplicitní SKY Supersport HD kde repríyujou celej týden vybraný utkání ale žádnej jinej sport tam neuvidíš pouze ty víkendový fotbaly takže bych doporučoval spíš ten balík SportFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
RE: 2 vorti - Premier League na Digi Sport?já taky. tam sice nemáš konferenci serie A, ale máš tam to hlavní co sky z fotbalu nabízí. ten paket calcio se hodí pro fotbalový maniaky, který nic jinýho nezajímá.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: 2 vorti - Premier League na Digi Sport?sky prostě (stejně jako každá jiná platforma) se snaží zužitkovat ty drahý sportovní a filmový práva co nejvíc. takže fotbalu je hodně i v tom balíčku sport. nemusíš mít obavy. pak se prodává ten fotbal samostatně v balíčku calcio a pak ještě navíc jednotlivě jako PPV podle výběru zápasu.u filmů to samý. filmy se objevujou na různých programech a přestože kvalita je hodně vysoká dá se říct, že program FTA stanic MBC je rozhodně pestřejší. ale tohle je i filmově lepší než cyfra (o HBO czech ani nemluvě) Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
re:Zajímavé téma.Já loňskou sezónu řešil Cyfrou+.Jako dobrý,ale mohlo by být lépe.Lidi mě říkali,že toho zase tolik z PL nedávali.Teď budu muset zase nějak zajistit sezónu,tak nevím jak.V Olmi mají kartu Tring za 6 litrů.Mínus je,že tu platformu vůbec neznám a také její umístění na 16E,není při běžných průměrech parabol ideální..Do čeho tedy jít ?Ta Itálie zní zajímavě,ale anglickou stopu také nemají..Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: 2 vorti - Premier League na Digi Sport?Jednoznačně Sky IT když chceš něco oficiálně a nemáš na to k dispozici neomezenej rozpočet. Není co řešit. Konkurence pro tohle je jedině share :))) takže si ukradneš z každý platformy to co je u nich nejlepší. Filmy jsou třeba nejlepší na Sky UK. V tom sportu je Sky IT mezi absolutní špičkou v Evropě.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: 2 vorti - Premier League na Digi Sport?Já bych dokonce šel až tak daleko, že bych napsal, že Skylink je co se týče dokumentů a hudby velice dobrá platforma a je na nejlepší evropský úrovni. Ten bitrate by mohl být trochu lepší. Ale bohužel pro Skylink, né každýho zajímají dokumenty a hudba.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Sky Italia - velký problémU zápasů z PL není anglický komentář. Proto furt volám, aby UPC zařadili Premier League TV HD do nabídky. Tam jsou pak zápasy ve všech časech - tz. i dohrávky a tak.Jen asi chybí AC3 zvuk - kdo by ho požadoval, ale to od nové sezóny už nemusí být pravda. T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 222 |
![]() |
|
RE: 2 vorti - Premier League na Digi Sport?A kde by jste si pořídili Sky IT, nebo kde už máte kladné zkušenosti? |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: 2 vorti - Premier League na Digi Sport?UPC nemůže zařadit PL HD protože práva na anglickou ligu má pro naše území DIGI TV. Takže UPC nemůže vůbec anglickou ligu vysílat. Sky Italia zase nemůže vysílat angličtinu jako komentář (dělali to tak, ale museli to zrušit), protože pak by nemohla prodávat prepaid karty. A to oni potřebujou, protože tyhle cenově výhodný balíčky jsou pro ně důležitý v konkurenčním boji s DVB-T platformou Mediaset Premium. Itálie má silnou konkurenci v DVB-T. Tam je široká nabídka programů (dokonce placený programy v HD) a má jednu z nejlepších sítí v Evropě.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: 2 vorti - Premier League na Digi Sport?U fotbalu mám u zadnice, jak na mě mluví. Tring má výhodu v tom, že těch zápasů z PL dává suverénně nejvíc, nevýhodou je datový tok na této platformě. Přesto je tahle platforma hodně populární i v Anglii, hlavně z důvodu velkého počtu zápasů, a to i menších klubů PL. U SKY IT je zase otázka, v čem všem ta karta bude ochotná bez problémů chodit, ale lze to vyřešit tím jejich boxem. Osobně počkám na první kola, pak se rozhodnu. Hlavní ale je, že je opravdu z čeho vybírat. Je to všechno pak už jen otázka peněz. P.S.Ivo2001: Žádný z lokálních providerů kromě DigiTV ti žádný kanál zprostředkovávající přenosy z PL do nabídky zařadit nemůže. Kdy to už konečně pochopíš? |
polulin
![]() |
|
RE: 2 vorti - Premier League na Digi Sport?Sky IT je to vlastně pdobné, jak mám Sky D. Také přes víkend valí Bundesliga včetně 2. ligy, v týdnu je tam prázdno, mám ale paket Sport, který právě dává PL cca v průměru 3 utkání z kola + sem tam nějaký Re-live,ale paket Sport umožnuje sledovat všechny zápasy LM + UEFA, winbledon, Golf, UEFA, DEL a mám Sky Welt + 2 balíčky (Bundesliga + Sport + HD) za 49 euro za měsíc. Za HD chtějí 10 euro/měsíčně. takže bez HD je to za 39/měsíc a mám tam ty sportovní- filmový nemám.Ta italská je velice výhodná lepší než Sky D, ale je potřeba narazit na důvěrného, který to opravdu aktivuje a pošle. Protože pak by byl problém. Jinak potom vychází Al Jaz karta+ modul Viacess přes Olmi. |
patera
![]() |
|
RE: 2 vorti - Premier League na Digi Sport?Na Sky IT je v průměru já nevím asi tak 5 zápasů z jednoho kola PL i v tom balíčku sport. Jestli je nějakej prodejce solidní nebo nejsolidnější to my nevíme. Ale většina prodejců na ebay objednaný zboží skutečně posílá :))) je něco jinýho koupit nějakou "pirated card" někde na stránkách nějakýho rádoby eshopu.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: 2 vorti - Premier League na Digi Sport?sobota 7. května 2011EVERTON - MANCHESTER CITY (sky sport hd1) TOTTENHAM - BLACKPOOL (sky sport hd3) neděle 8.května 2011 STOKE CITY - ARSENAL (sky sport hd3) MANCHESTER UTD - CHELSEA (sky sport hd3) pondělí 9.května 2011 FULHAM - LIVERPOOL (sky sport hd3) úterý 10.května 2011 MANCHESTER CITY - TOTTENHAM (sky sport hd3) Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Tring pro porovnání - proč je populární v Anglii.Sat 07 MayAston Villa - Wigan - Tring World*Sport 4* Everton - Man City - Tring Sport news Newcastle - Birmingham - Tring Planet *Sport 2* West Ham - Blackburn - Tring Shqip * Sport 3* Tottenham - Blackpool - Tring Sport news Sun 08 May Wolverhampton - West Brom - Tring Sport news Stoke - Arsenal - Tring Sport news Man Utd - Chelsea - Tring Sport news Mon 09 May Fulham - Liverpool - Tring Sport news |
polulin
![]() |
|
RE: 2 vorti - Premier League na Digi Sport?v balíčku SKY IT calcio navíc k předešlému:sobota 7. května 2011 NEWCASTLE - BIRMINGHAM (sky calcio hd4) to je ta mizivá výhoda balíčku calcio v porovnání s balíčkem sport. proto jedině paket sport! jedná se o paralelně hraný zápas Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77 | |
![]() |
|
![]() |