Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

2 vorti - Premier League na Digi Sport?

Kde vidíš problém s nákupem práv na PL pro Digi Sport?

Nejsem z toho taky nadšen, že dříve jsme měli PL v HD kvalitě a s angl komentářem, ale Rumuni zaplatili 4x víc a o to jde.
Koupili to pro 4 regiony a to asi prodejci práv vyhovovalo.

Že to byl pro ně špatný obchod to je věc druhá. Podle mne ta investice nebude ani z 20% návratná. Nebo že by se jim tak závratně zvedly objednávky na předplatné (cena zůstala stejná).

Bojím se, že i další kontrakt bude divný ...

Chtělo by to aby byl k dispozici program Premier League TV HD co je na 1w.

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77
Odpověď v diskusním vlákně

vorti

můžu poprosit o kontakt na vencljan@email.cz

jave
Registrace: 10/2010

RE: 2 vorti - Premier League na Digi Sport?

můžeš
ještě doplním, že ve stejných dnech odvysílala sky IT na kanálech v balíčku sport navíc:
5 zápasů španělské ligy
3 zápasy italské ligy
1 zápas německé ligy
(všechno živě a v nativním HD)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

dotaz - takže balíček Calcio dává svoji italskou ligu + PL a balíček Sport jenom PL. Je to tak, nebo balíček Sport dává i italskou ligu souběžně s anglickou

patera
Registrace: 4/2007

balíček calcio je jenom fotbal. nic jinýho tam není. jsou tam například všechny zápasy italský ligy. v balíčku sport byly jenom tři zápasy z toho vybranýho kola.
ale anglická a španělská liga jsou pokrytý velice dobře i v tom balíčku sport. k tomu navíc všechny ostatní sporty který sky IT vysílá

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Takže v balíčku Calcio je v průměru 5 utkání anglické ligy z kola + komplet italská A i B. Jenom fotbal běží to souběžně a v týdnu jsou monoskopy. Pokud se nehraje fotbal.
Příští týden se rozhodnu jestli do toho půjdu zatím ještě nevím. Hraje se to souběžně a stejně se můžu dívat jen an určitou čáast. Ale jinak díky za vyčerpávající odpověď.

patera
Registrace: 4/2007

Calcio hraje i vybrané zápasy Bundesligy a viděl jsem tam taky tuhle nějaký utkání Primera Division

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

pořád to není úplně přesně.

CALCIO - paket pro fotbalový maniaky. komplet italská serie A (všechno živě a v HD) + v tom sledovaném kole tam bylo 7 live zápasů anglický ligy. plus španělská liga a bundesliga

SPORT - nabízí fotbal + všechny ostatní sporty. ve sledovaném kole jako příklad odvysílali:
6 zápasů anglické ligy
5 zápasů španělské ligy
3 zápasy italské ligy
1 zápas německé ligy
(všechno živě a v nativním HD)

vortimond

Sledoval jsem minulou sezónu podrobně nabídku několika vybraných Pay-Tv včetně SKY Italy z Premier League
(podle liveonsat.com).
Typický program:
SO: 1x13.45hod 6x16.00hod 1x18.30hod
NE: 1x15.00hod 1x17.05hod.
SKY Calcio vysílalo většinou 7 utkání z kola (5 - 8), z toho 3 utkamí paralelně v hlavní hrací čas (SO 16.00hod).
SKY Sport 4-5 utkání, pouze jedno v SO 16.00hod.

JS1
Registrace: 1/2006

Platforma HD R^ v HD :)))

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

CINEMA - filmové HD programy (celkem 7 + 3 časově posunuté verze) rozdělené podle žánrů. hlavní programy jsou Sky Cinema 1 a Cinema MAX. Sky IT nemá práva na filmy od studia Warner Bros, v tom jí přeplatila konkurenční platforma Mediaset Premium. Itálie je v porovnání s naším dost rozvinutý mediální trh takže to jsou neuvěřitelný částky. takže Harry Potter na Sky IT k vidění není narozdíl od našeho HBO. filmy jsou z dobré třetiny italské a dále je zastoupena v minimálním množství hlavně německá a francouzská produkce. nadpoloviční většina filmů je z USA. prakticky všechny filmy jsou vysílány v originále narozdíl od HBO. často se opakují v různých časech a dnech.

vortimond

bigj

@bigj: proč ne. pro mě osobně nepřichází Platforma HD v úvahu, protože v rusku je zvykem dokonce ještě ve větší míře než u nás zasahovat do toho originálního zvuku u filmů. takže to je velký mínus pro mě

vortimond

SKY IT

Kdyby někdo chtěl, tak tady můžu dát kontakt na solidního prodejce, který je i na Ebay. Ten za roční předplacenku chce 199 éček plus 20 za dopravu. Kdo chce i origo box, tak si připlatí 90 éček.

polulin
Registrace: 10/2007

SKY IT

Poulinee mám zájem o kontakt. Prosím na georg11@centrum.cz
Díky

georg11

polulin (důležité)

zase tam píšou standard (no HD). zeptej se ho! řekni že máš HD box jestli ti půjdou HD programy. bacha na to. nejspíš se to týká i toho mýho prodejce. já si nejsem 100% jistej jestli všechny možný karty umožňujou příjem HD programů

vortimond

digisport od najneskôr do konca roka v HD

Digisport tv bude na jeseň v HD, tak nie je čo riešiť...už sa pripravujú aj boxy do predaja...

pista83
Registrace: 7/2008

Je to možné. Ale to ať si každý domluví sám. Já ještě vyčkávám. Kontaktní mail: marra@libero.it

polulin
Registrace: 10/2007

pista83

hd ala digi No to bude jistě bomba :)))

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

věc s HD na sky it

ta věc s HD je pořád ve stadiu pátrání a není 100% jistá. shodli jsme se sice na tom, že nikdo tady na fóru žádnou kartu nemá, která by byla bez HD programů. ale to nemusí nutně znamenat, že taková akce neexistuje. takže to chce opatrnost

vortimond

já se ho ptát nebudu (protože mi příde blbý ptát se na něco co si sám nekoupím) ale klidně se zeptejte. komunikujte. tenhle umí dobře anglicky

vortimond

@vortimond

Silně pochybuji že by nějaká karta neobsahovala i HD programy protože po prvních zkušenostech z jara vím že oni jako takovej balík extra HD ani nemají je to prostě automaticky k těm balíkům co si objednáš (žádná sláva to Discovery teda převážně upscaling dominuje občas teda něco v native)ale co se Calcio týče tak to tam vidím tak 75% Native zbytek upscale

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy

skohy

já taky pochybuju že existujou karty (nebo spíš akční nabídky) bez HD. ale nevíme to jistě na 100%. discovery souhlas. 100x lepší od skylinku. ale co se filmů a sportu týče 100x lepší italia

vortimond

dva screeny sky it. nevím jak moc povedený, zápasím trochu s počítačem po změně monitoru
http://img231.imageshack.us/img231/2787/unled3rr.jpg
http://img143.imageshack.us/img143/2755/unled4d.jpg

vortimond

re:

To zní zajímavě-200eur za toliko sportu?Tak to na Cyfru+ asi kašlu.Spojím se se Skohym

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Jo! to krásný nerušivý logo toho Sky Cinema HD,tomu se opět říká: dělat něco pro lidi,tam máš dobrý že v tom tvým balíčku je tuším o jednu či dvě HD stanice navíc ale já jak jsem již tady psal asi stokrát jsem chtěl tu Muziku takže mi tam pán losnul co měl po ruce,tedy dokumenty,calcio,musica ale i tak jsem spokojenej...za ty prachy je to úžasný...simplicimente Italia vittoria tedy správná volba R^ R^ R^

skohy

re:

Mě by zajímala muzika a sport,hlavně fotbal

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra