![]() |
|
2 vorti - Premier League na Digi Sport?Kde vidíš problém s nákupem práv na PL pro Digi Sport?Nejsem z toho taky nadšen, že dříve jsme měli PL v HD kvalitě a s angl komentářem, ale Rumuni zaplatili 4x víc a o to jde. Koupili to pro 4 regiony a to asi prodejci práv vyhovovalo. Že to byl pro ně špatný obchod to je věc druhá. Podle mne ta investice nebude ani z 20% návratná. Nebo že by se jim tak závratně zvedly objednávky na předplatné (cena zůstala stejná). Bojím se, že i další kontrakt bude divný ... Chtělo by to aby byl k dispozici program Premier League TV HD co je na 1w. T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 222 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77 | |
![]() |
|
RE: 2 vorti - Premier League na Digi Sport?Že by karta nebyla funkční ve čtečkách toho se bát vůbec nemusíte. Sky IT nepoužívá žádný párování. Akorát bacha při výběru se zajímejte o to jestli budou fungovat na kartě HD programy. Já mám kartu na rok a zaplatil jsem za ní 269 EUR. Ta cena se mění podle aktuálních nabídek jaký Sky má. Před nákupem jsem se zeptal jestli budou chodit HD a potvrdili mi že jo. Mám jí už 3 měsíce.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: 2 vorti - Premier League na Digi Sport?A taky pochopitelně si přeložte google překladačem ten popis. Vždycky je tam napsaný jestli je karta aktivovaná a vhodná pro sledování v zahraničí (a nebo jestli si musíte kartu aktivovat sami, což je určitě prakticky nemožný). Ta cena 269 EUR byla včetně poštovnýho.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77 | |
![]() |
|
![]() |