![]() |
|
zmena tarifu CS Link/Gital a zmena CW na IrdetoPozdravujem, chcel by som sa opýtať pár vecí, som dlhodobo v Kanade, teraz som doma na pár týždňov a je treba robiť nejaký servis satelitu pre rodičov, keďže som do toho dlho nekafral som trochu mimo a predsa len by som chcel robiť niečo iné ako sedieť pred PC a hladať všetko - máme Skylink a Gital kartu - akcia Vianoce 07 so základom Nova Cinema a STVbalíkom, chcel som sfunkčniť PrimuHD a NovuHD - ak chápem správne treba zaplatiť 8EUR - mám si vybrať pridaj 2HD programi (Neplacené 2 TV HD bez omezení) alebo upgrade na nové Neplacené TV programy bez omezení - toto by mi asi zrušilo Novu keďže som registrovaný pre SR? So Skylink asi nič robiť nemusím...Tiež som chcel vedieť, či Skylink a CS Link budu stare CW karty meniť - posielať nové zdarma alebo si musím kúpiť novú nejakú upgradeovú? Mame Vantage HD8000S a Topfield 7700HSCI, parabolu taku ovalnu, bolo to pôvodne pre 0,8W až 28,5E. Dik moc za info, ušetrili by ste mi dosť času a nervov. Všetkých pozdravujem! |
deino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: zmena tarifu CS Link/Gital a zmena CW na I...Všetko za posledné dni tu bolo napísane. |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: zmena tarifu CS Link/Gital a zmena CW na I...@puder dik, tak asi musim prejst cez to, asi to teda nebude na par riadkový comment |
deino
![]() |
|
RE: zmena tarifu CS Link/Gital a zmena CW na I...Kartu měnit nemusíš. CW zůstává dál funkční. Nova by ti měla jít i na kartě registrované v SR. |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
RE: zmena tarifu CS Link/Gital a zmena CW na I...@lukas79 - dik ale to mi je jasne, že CW este nejaký cas pôjde ale po čo sa stane po tom 2012 alebo tak ked odide podpora a oni to asi vypnu - mam sa starat sám alebo mi zaslu nejaku nahradnu kartu - tvrdia, že tie programy zadarmo su nafurt - kym ich budu mat ponuke - to mi bude ale na ... ked uz nepojde pod CW kartou,a s tou Novou - no na ich stranke pišu, že Nova aj NovaHD je len pre uzemie CZ tak som chcel vedieť, že či keď zaplatim 8Eur tak mi nabehne len PrimaHD alebo aj NovaHD ked Novu mam vdaka nejakej akcii z Vianoc 07??? |
deino
![]() |
|
@deinoJa mám tiež Gital ,Idu všetke TV na nej ,pokiaľ je karta neobmedzená ,ovšem za Novu HD som voľakedy doplácal.PS: Na karte ide potom neobmedzene celí Grátis aj tie HD,ako na klasickej Terajšej CSlink. :))) Ináč to CRW by malo isť u CSlinku do 2015. R^ |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: zmena tarifu CS Link/Gital a zmena CW na I...Ináč tu novu HD mi vypol ale Skylink :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
![]() |