Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink karta - Výmena zadarmo za CS LINK.

CS Link útočí na konkurenciu, ponúka kartu zadarmo aj ročné predplatné (doplnené)

Spoločnosť Media Vision, prevádzkovateľ satelitnej platformy CS Link dnes informoval svojich predajcov o mimoriadnej akcii. Každý zákazník konkurenčnej satelitnej televízie získa zadarmo ročnú kartu CS Link + ročné predplatné balíka TOTAL, alebo kartu CS Link bez obmedzenia + dotáciu na nový HD satelitný prijímač IRDETO vo výške 1500 Kč (60 EUR).

Klient obdrží doklad za nákup: „Ročná karta CS Link Irdeto s ročným predplatným balíka TOTAL za 1 Kč/0,1€“ Obchodník uskutoční registráciu karty a prevezme funkčnú kartu konkurenčnej platformy ( Cryptoworks, ICE, Irdeto), alebo vyúčtovanie za príjem satelitného vysielania (nie staršieho ako 60 dní).

Viacej je tu:
https://www.parabola.cz/zpravicky/14635/cs-link-s-nabidkou-pro-zakazniky-konkurencnich-platforem/
Text zeditoval moderátor redakce. Datum editace: 20.07.2011, 18:55.33

skynett
Registrace: 8/2009
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 108
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink karta - Výmena zadarmo za CS LINK.

Tobě fakt nedošlo, že to CS Link dělá jenom jako odplatu za naprosto stejné počínání Skylinku?

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Zdravím chci se zeptat když vyměnim skylink kartu za cs link tak to je to je jenom karta na rok že ? tím pádem ani nepujdou neplacene programy po tom roce si budu muset koupit novou kartu a nebo pude udělat z tehle neobmezenou kartu kolik by to stálo.

DjTommy
Registrace: 7/2006

Musi se doplatit do 1roka od zaregistrovani 1000,-kc,aby byla karta neomezena + pripadne 200,-kc za Neomezene 2HD programy.

HYPER
Registrace: 11/2010

celá ich akcia je krokom späť...navyše mám rád dokumentárne programy, ponuka cslinku je v tomto veľmi chudobná..pokiaľ sa CS nezobudí, neverím, že pritiahne veľké množstvo záujemcov, nehovoriac o HD programoch

backi
Registrace: 12/2007

kdyby místo roční karty byla karta neomezená, tak by se o té nabídce dalo uvažovat, jinak to je pro majitele jakékoliv jediné karty skylink kravina... (varianta a)

rejča
Registrace: 10/2007

technické oddělení UPC TKR:)

..ne...bylo to právě trochu jinak....nechci pomlouvat,čili to nechám bez komentáře,ale věř mi,neb jsem tam dělal...prostě na tento pohled zapomen,já ho měl zprvopočátku také:-/

ps: nicméně je pravdou,že když jsem tam dělal,tak jsem o tom hovořil se zakladatelem cslinku a jasně jsem mu řekl,že pokud něco takového zavede,ihned dávám výpověd...
Rv

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

pokud bude v prosinci 2012 očekávaný konec světa, pak se jedná o opravdu výhodnou nabídku :sly: - nekdy okolo práznin by měly přestat fungovat satelity ....marketing cslinku jsou oproti skylinku profíci, počítají i s vnějšími vlivy, které si zdejší jednoduchá chasa neumí představit ....

Bororo
Registrace: 1/2010

A čo v takom prípade ,Ak zajtra zakúpim Skylink IR kartu ,na Druhí deň ju Zaregistrujem a Na ten tretí ju vymením za tu CSlink ,nemôžem byť pozdejšie súdne stíhaný za Podvod ???? :)))

PISTOK153

To budeš soudně trestaný za bl.bost :laughing: .Protože jen blázen může přistoupit na takovou nabídku. Rv

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Asi do té výměny půjdu. Mám doma jednu zbytečnou Skylink kartu (cryptoworks) je už opravdu hodně stará a funkční takže pořizovací cenu 2000Kč pominu. Dostanu za ní Cslink s ročním předplatným 3480Kč. Sice budu sledovat jenom chybějící AXN ale to nevadí. Za rok tuto kartu zahodím a pořídím si novou Skylink kartu za 1500Kč kde budu mít balíček na dva měsíce zdarma (MultiHD + HBO + HBO Comedy + CINEMAX) v hodnotě 1638Kč. A to se vyplatí :))) :))) :))) :)))

kobra256
Registrace: 8/2010

Re:

Určitě nejde o reakci na stejnou věc, kterou kdysi udělaly určité firmy kolem nynějšího Skylinku, ale poze vykřik do tmy, protože museli udělat po nějaké době něco, aby se o nich začalo znovu mluvit, protože sorry ale zatím se na nic pořídného nezmohli, když pominu tu jejich "slavnou" akci s Hustlerem a Bravou hd zdarma a propagaci, že jako jediní nabízejí 4 hd programy zdarma, takže se musejí i s novým majitelem více snažit a hlavně konat :fuming:

Monoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.

libor129
Registrace: 8/2007

ůplně souhlasím s liborem129

Ufones
Registrace: 5/2010

@Antoš

Ja vlastním obidve karty aj Skylink aj Cslink na obidvoch je zaplatené niečo z Pay TV ,ale Cslink som požičal mojej svokre ,a už vyše 3 mesiace nemám kartu na ktorej som platil Mojich6 za 110eur,a ona nemá peniaze ,aby si kartu kúpila a ja nemám na to srdce aby som jej ju vzal ,tak som chcem iba využiť možnosť ,aby som nebol stratový ,lebo aj STB som jej dal zadara.

PISTOK153

CS link ,jasná volba pro SDčkáře R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

No keď tie HD budu mať Komplet DABING ,čo sa už rozbieha a Budu všetke v NATIVE ,tak len tak sa oplatí za to cálovať Love ,teraz je to jakštak ,lepšie ako SD ale podstatne niekedy horšie ako HD v 720p na niektorých západných staniciach čo sú aj poniektoré FTA. :)))

PISTOK153

toto uz riesit velm nemusite.. :bomb:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Tak ted je jasne proc CSlink spustil tuto malou akcicku. :)

HYPER

CSLINK

To je v pohode akce, kdyz prinesete fakturu za DIGI TV nebo UPC tak vam tu rocni CSlink s Totalem taky daji. Mluvil jsem tady v Mladé Boleslavi v SABOL ELECTRONIC www.sabol.cz a neni to problem.

rejnss
Registrace: 2/2009

..a co takhle ?

..a co si takhle objednat novou skylink výměna za 600 a tu starou 285... rychle vyměnit za CS link ? Než ji zablokujou.... :)))

Cucerak
Registrace: 3/2008

Cucerak

No predajca si bude musieť asi overiť či je regnutá. :laughing:

PISTOK153

PS: A ze som si na Skylinku Cvakol MULTI za 99ečok koli Hystory ,mohol som mať TOTAL za Euro síce bez Hystory ale bez vetru v peňaženke. :fuming:

PISTOK153

Ináč Nechápem ,ale vobec tento krok ,však zoberte si ,že by Skylink vymenilo cca. 100 000 ludí za tu Ročnú CSlink ,však to nemá zmysel ,ved musia prerobiť Obrovské prachy a Platforma to musí cvakať teda z vlastného. :)))

PISTOK153

Asi taky proto se tato výměna nedá uskutečnit :crying:

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

Ale dá se...

V pondělí jsem se domluvil, včera dostal prodejce karty a vyměnil mi to - za vykoukanou ICE.
Moc nechápu tu logiku: za 1500,- mám Skylink HD skoro na 3 měsíce s nabídkou za 1100/měsíc, po vykoukání vyměním za CS-Link a můžu si koupit za 1500,- další (tu aktivuji až po uplynutí toho roku), CS-Link pak půjde do stoupy. Paralelně mám ještě starý SL CW. Co z toho bude CS-Link mít?

xls
Registrace: 7/2006

Dnes jsem

volal do firmy,cslink-objednáno-čtvrtek ,pátek výměna,za rok si rád doplatím 1000kč,ještě mi zůstane jedná stará cslink v záloze !!! :8) Aligátor s novým sw 20.99 má brát čiste irdeto- i proto to měním,vyzkouším a budu informovat !!!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 108

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra