![]() |
|
Technisat ISIO S1Dobrý den,chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s tímto novým přístrojem, zejména co se týká nahrávání programů. V současné době vlastním Technisat HD8-SX s Technisat CW modulem a Skylink ICE kartou. Vše funguje OK, ale budu výhledově potřebovat nezávislé nahrávání a sledování 2 programů. Proto uvažuji o ISIO S1. Mám nyní možnost ještě sehnat druhý Technisat CW modul (který se již nevyrábí), tak nevím, jestli si ho rychle nepořídit. Myslím, že by bylo v budoucnu lepší v obou šachtách mít 2 x stejný modul než 1 Technisat a druhý jiný, např. Irdeto. Anebo potom kupovat 2 nové (asi Irdeto) moduly) Počítám, že druhou kartou by byla Skylink Next (ICE). Díky za názory |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: Technisat ISIO S1Mám ISIO S1 2 moduly Technisat TechniCrypt CW ICE plus NEXT karty vše k naprostý spokojenosti. |
arderman
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
Technisat ISIO S1Pro jirka67:Zdravím. Jsou doporučovány rozhodně dva stejné moduly. Více najdeš na FAQ oficiálního dovozce a na jiném fóru je k dispozici speciální vlákno k tomuto přístroji s mnoha zkušenostmi (konkrétně se bojím napsat, aby to nebylo považováno za reklamu). Snad to najdeš a rozhodně Ti to pomůže (jako mně). |
Václav608
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
jirka67mám pocit, že si ten web už našiel a dal identickú otázku?Je tam 26000 prečítaní vlákna, tak snáď tomu veríš čo je tam písané. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
![]() |