![]() |
|
Výměna/Ferguson FK6900CRPrvních pár dní mi to fungovalo uplně v pořádku a po aktualizaci šmitec. Vidím co budou dávat, co zrovna dávají, EPG také funkční, ale obraz jedna velká tma. Dneska jsem FW 124, ale furt nic. Prosím o pomoc, neví někdo jak to dám do chodu? Taky se mi už docela dávno nechytá Barrandov (ani neni se nenajde v seznamu), na www.ferguson-digital.eu jsem našla nějaký downloady seznamů, ty mi ovšem nejdou na ten aparát vůbec načíst. Prosím pomóóóc :(( :( |
xPhoebex
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 51 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
RE: Výměna/Ferguson FK6900CRAký firmware si tam mal predtým ??? |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Výměna/Ferguson FK6900CR121, ale s tim to po tý registraci taky nešlo... registrací do šrotu asi |
xPhoebex
![]() |
|
RE: Výměna/Ferguson FK6900CRNemá to firmware aj EMU ??? potrebuješ originál firemné Firmware, s tým funguje ICE karta korektne:http://www.ferguson-digital.eu/en/download/Satellite-Receivers/FK-6900-CR/ Ktorý Model máš, starý panel /šikmá plocha spredu/ alebo Nový panel hranatý/ ??? |
skynett
![]() |
|
RE: Výměna/Ferguson FK6900CRjo, ten jsem stáhla (FK-6900CR_124_NP.zip), z tý stránky na NP, ale prostě to nefunguje... jenom se mi ukazuje EPG a info co je a co bude, ale obraz a zvuk nic :-/. Tak já to zkusím ještě jednou... a nevíš na co jsou tam ty listy kanálů (ch_list_Czech)? To mě nejde ani nic s tim udělat. Prosím? :(( |
xPhoebex
![]() |
|
RE: Výměna/Ferguson FK6900CRKtorý Model máš, starý panel /šikmá plocha spredu/ alebo Nový panel hranatý/ ??? |
skynett
![]() |
|
nejdetak to taky už nejde: Sorry, your download limit has been reached ... nevíte taky někdo kdy to můžu stáhout znova? Já blb jsem zrovna potom čistila počítač a ono se to smazalo :-/ :( |
xPhoebex
![]() |
|
RE: Výměna/Ferguson FK6900CRch_list_Czech - je to súbor z uloženými TV programami - takzvaný Setting. |
skynett
![]() |
|
RE: Výměna/Ferguson FK6900CRdiky ... sice to taky mi nejde,ale treba to jednou pujde |
xPhoebex
![]() |
|
a co takdát kartu vzhůru nohama ??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Výměna/Ferguson FK6900CRJestli sis při tom čištění taky neodinstaloval winrar(zip). :)Navíc ani po takové době stále nevíme co máš vlastně za kartu. ;P Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
...tonek: vis, ze me to fakt napadlo :-/ ...Tomik: ja nevim, clovece kterej provider dela jeste vymenu, ale aby nebyla zla: skylink (asi ji vymenim za knizky) |
xPhoebex
![]() |
|
RE: Výměna/Ferguson FK6900CRChceš lepšiu výmenu pozri tu:https://www.parabola.cz/forum/topic-63646/ |
skynett
![]() |
|
skynettkousek jsem cetla, ale to neni vubec vyhodna koupe... i kdyz CSlink jsem kdysi chtela pro AXN ... ale kvuli 2ma kanalum? existuje torrent ze jo... jenze ten skylink me ted fakt sere ... trapim se tu dva dny, volala jsem asi tak 5x na tu blbou linku, pak reactivovala pres web a nic, nic a jeste vetsi nic :((( :(( :((( |
xPhoebex
![]() |
|
a vidí ten FERDAtu kartu bo nevidí??? |
tonek
![]() |
|
RE: Výměna/Ferguson FK6900CRja nevim jestli Ferda ji vidi, ale ja furt nic nevidim. To neni vubec vtipny :( :( :( |
xPhoebex
![]() |
|
v MENU SYSTEMmáš někde info o kartětak to zkus aspoň nesmyslný čísla by ti to mělo napsat! |
tonek
![]() |
|
RE: Výměna/Ferguson FK6900CRCelý problém bude v zamrznutej karte, ale vo Fergusone ju tak rýchlo nerozchodíš, bude to chcieť rýchlejší stroj, nemá nejaký tvoj známy Openbox X8xx ??? šupnúť dolu čipom do čítačky, urobiť reautorizáciu karty a za 30 sekúnd beží ako nová. |
skynett
![]() |
|
RE: Výměna/Ferguson FK6900CRted jsem si ten upgrade stahla z jiny IP adresy, ale stejne to furt nejak neni funkci ... Ferda nechce precist to co je USB ... asi budu muset hodit Ferdu do srotu a koupit si novej aparat :( |
xPhoebex
![]() |
|
tonek + skynettjo tam je napsany: firmware 124 z data 26 11 2010Jo to rikala posledni pani na skylinku taky, jenze ja tu nikoho nemam, vsichni chodi koukat na sat ke me (nejsem v CR) :( :(( :( To asi taky neopravim, to je hruuuza |
xPhoebex
![]() |
|
RE: Výměna/Ferguson FK6900CRNeuraz sa, ale ten súbor čo si stiahneš, predtým ako ho vložíš do USB kľúča si najprv rozbalíš ??? |
skynett
![]() |
|
RE: Výměna/Ferguson FK6900CRKtorý Model máš, starý panel /šikmá plocha spredu/ alebo Nový panel hranatý/ ??? |
skynett
![]() |
|
ale asi na posledním řadkuje to CARD INFOtak makej ať sousedům něco neuteče! chyba u Tebe a opravitelná !!! |
tonek
![]() |
|
neurazimale (nevhodné slovo)ni nejsem ;) :))) ... sice jsem zenska, ale myslim si, ze toho vim o technice vic nez chlap kteryho denne potkavas po ulici (pracuju v elektrotechnice ;) - sice hardware,ale znalost softwaru je taky nutna) |
xPhoebex
![]() |
|
není li to tajnékterá země ???která fabrika ??? |
tonek
![]() |
|
RE: Výměna/Ferguson FK6900CRTakto vyzerá tvoj prijímač ???http://im9.cz/iR/importprodukt-orig/000/00051774c29004259e9dc2b987ba06c3.jpg |
skynett
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
![]() |