![]() |
|
Výměna/Ferguson FK6900CRPrvních pár dní mi to fungovalo uplně v pořádku a po aktualizaci šmitec. Vidím co budou dávat, co zrovna dávají, EPG také funkční, ale obraz jedna velká tma. Dneska jsem FW 124, ale furt nic. Prosím o pomoc, neví někdo jak to dám do chodu? Taky se mi už docela dávno nechytá Barrandov (ani neni se nenajde v seznamu), na www.ferguson-digital.eu jsem našla nějaký downloady seznamů, ty mi ovšem nejdou na ten aparát vůbec načíst. Prosím pomóóóc :(( :( |
xPhoebex
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 51 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
model novy panel / hlavne me utikaji zpravy ...sice CT24 je FTA takze jede, ale tam to furt opakujou dokola :-/tonek: mam napsat to cislo ty karty? 30 20 30 30 30 32 |
xPhoebex
![]() |
|
tonekHolandsko a nedelam ve fabrice ... boze... ja jsem profi rentierka :)) elektrotechnickej velkoobchod pro firmy jako je treba Philips, Holandsky drahy, KLM (letecka spolecnost) a takNikam se nehrn, neni to tu dobry. Jsem tu uz spis ze zvyku nez z nadseni :(( |
xPhoebex
![]() |
|
tak fajnnejpozději ráno budeš koukat vše.barandov si nalaď po změně je na 11895Mhz Vertikal 27500 atarý si vymaž a koukej 4t 24 a co půl hoďky zkus zda se něco již nechytlo. Zkus také tvrdý reset vypni z elektriky, vyndej kartu zapni až naběhne zasuň kartu , ale ČEKEJ teď už je to jen otázka času! tak ať to HRAJE !!! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
nikam se nehrnuale Holanďani můžu. (i sem tam dělal)dej web třeba něco koupím ? |
tonek
![]() |
|
tak ja tvd reset ... furt tu poslouchamty hrozny zpravy CT24 dokola. Ten Barrandov se budu zaobirat az mi pujde aspon CT1 - to se pak zase budu ptat jak naladim ten Barrandov (neni v seznamu - jaksi se vytratil uz je to dlouho). Jdu vyndat kartu a jdu cekat :). Trosku jsi mi vlozil nadeji do mysli, jsi zlatej, diky moc ;) :) |
xPhoebex
![]() |
|
tonek:www.kreisler.nl (treba to zase bude nevhodny vyraz - reklama nebo tak) jestli bys neco kupoval, prodavame jen pro firmy a jsme drazi... ptej se na me: udelam ti cenu (tam par znamejch cechu takhle firemne, delame si tak ceny spolu :D - oni me, ja jim a tak ) |
xPhoebex
![]() |
|
tonekSLAAAAAAAVAAAAAAAA ... sice vyprseni 14/8, ale to nejak zase zaridim potomskynett: takhle http://images.dipol.com.pl/pict/a99239+.jpg |
xPhoebex
![]() |
|
RE: Výměna/Ferguson FK6900CRme tu mizi prizpevky, je to mozny? :((Tonek: zlateeeeeeeej R^ dekuju, dekuju, dekuju mnohokrat!!! Jak si to udelal? To me zajima :)) |
xPhoebex
![]() |
|
tady je možný všechnosi zvykneš,btw. já ti něco datloval a bum bác hromy blesky a všechno spadlo. Jezdíš do fachy na bajsikl? ten setting nahráváš v jiném oddílu EDITACE či SEZNAMY bo jak se to jmenuje, nikoliv v Systém !!! ale není nad RUČNÍ PRÁCI !! to zvládneš nebo se ozvi k vůli Tobě ho někde vyhrabu z regálu a mohu navigovat přesně A´t se daří kde sídlíš Haag ? |
tonek
![]() |
|
skynetti tobe dekuju mnohokrat, taky jsi byl hodne pomocny! napomocni lide z dnesniho sveta mizej.Ja vubec necekala, ze se tu se mnou nekdo bude takhle zaobirat. :) R^ :) |
xPhoebex
![]() |
|
já bych se S TEBOUzaobíral i TADY hehe ( a sorry ) |
tonek
![]() |
|
tonekja ti psala, ze ty sice holandany muzes a nebydlis tu a ja tu bydlim a nemuzu je ani citit a pak takovej priklad ... bylo to dlouhy a zmizelo to. Tak uz to psat nebudu, promin, bylo to o firme. Nemame tam holandani, jen jednu holku (33 let holka?). No s tim kolem, jako nic moc. Bydlim od kancelare asi tak 8 minut pesky, rekneme kilometr a kousek a jezdim autem ... no nikdy clovek nevi co se muze stat a kam budu msuet jet (obcas jezdim i osobne za klientem nebo tak). Oni mi pak ukazujou velmi hrdi co vyrabi a tak :))) Ty ses uplne zlateeej R^ . Se nekdy prijed podivat ;) Vzdyt uz to tu znas ;) |
xPhoebex
![]() |
|
tonek:)) to nemuzes vedet :))) |
xPhoebex
![]() |
|
Dííky mocmám tady více příznivcůnapř : snažíš se tu z ostatních dělat šaška, ale většinou to dopadá tristně, jsi jím sám.... třeba někdy ahoj Tonek R^ |
tonek
![]() |
|
toneksice jsem to ted moc nepochopila, jestli jsem te necim urazila, tak se omlouvam (ale opravdu si nejsem vedoma) a jeste jednou velke diky!!! R^mej se fajn a ahoj :) |
xPhoebex
![]() |
|
Ne Neto byla citace jednoho mého obdivovatele |
tonek
![]() |
|
ahaale ja nahodou to co tys mi tu dneska predvedl obdivuju... ze clovek z jednoho bl.yho (nevhodne slovo) cisla (ono je fakt ale bl.y - sama 3) dokaze uplne z dalky z neznama aktivovat kartu, to je proste obdivuhodny!!! fakt!!! jsi inteligentni, zkusenej ;) a myslim, ze nejen ja jsem Ti vdecna ;) |
xPhoebex
![]() |
|
zase NÉto číslo mi jen řeklo že ferda vidí kartu, to by mi z těch ramen který mám přez celý záda narostly křídla a toZCELA NEZASLOUŹENĚ . Howg. |
tonek
![]() |
|
kridla bych ti ani neprala...sledujes nekdy pridoru? vis jakou maji ptaci pakarnu to cistit :))) . Jeste jednou diky a dobrou noc ;)PS: Jak se ti mam ozvat, kdyz tady nikde neni list profilu? A nebo jsem ho jen jeste nenasla :-/ |
xPhoebex
![]() |
|
a ponožky ÁNO ???a pridoru mám rád.a pod tím nickem Tě tam znají ??? |
tonek
![]() |
|
Znaji Phoebe ... to je muj mail: zlaticko.phoebe@seznam.cz nebo x.phoebe.x@hotmail.com ... pouzivam to kolikrat i pracovne, kdyz neco delam z domova a nejsem pripojena k siti - ktera nam stejne vecne nefunguje. Napis, napisu ti jmeno ;)A prirodu mam ja taky moc rada. Lesy mi tady v NL chybi :( |
xPhoebex
![]() |
|
RE: Výměna/Ferguson FK6900CRKoukám, že Parabola.cz zavedla chatovací službu...Nebo ne? |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
ÁNO ! Martine !zvyšuje to rating,jak se máš ??? kde ? a co děláš ??? nejsi náhodou četař ??? |
tonek
![]() |
|
spíšto vypadá na seznamku R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
jo rádtě poznám !!! |
tonek
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
![]() |