![]() |
|
Skylink na prodej?Na zpravodajské ČT24 běží v infoliště že Skylink je na prodej... ;) |
Mara72
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 304 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 105 | |
![]() |
|
jglisnikzelam prijemnu dovolenku, hlavne nech sa pocasie vydari :8)nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
alfasexHujere, ještě mu můžeš přinést švestičky ze zahrádky. :))) :laughing: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Skylink na prodej?:))) :)))skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Skylink na prodej?http://www.youtube.com/watch?v=LHorp2idBj4:laughing: Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
Re: No jistě, je na prodej stále!A proč se o tom píše? No aby se vyšroubovala cena a otestovala se podle nabídek tzv.tržní hodnota firmy. Může to končit prodejem, emisí nových akcií, fůzí nebo emisí obligací.Jsou to vše privátní firmy s akciemi na jméno.Podle men t-Mobile, ten obchod by dal smysl. :bigeyes: :bigeyes: :bigeyes: |
jenda99
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Skylink na prodej?Hoši, pojďme Skylink koupit. Když dá každý majitel karty tisícovku, je to znárodněné :)) |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
mik9A dál co?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink na prodej?A pak to jako komunisti postupně vybrakujeme. Glisníka tam necháme, jen když vstoupí do naší strany Rudých parabol :))) |
mik9
![]() |
|
RE: Skylink na prodej?Neni glysnik uz nejak dlho na dovolenke? Mozno sa uz ani nepélanuje vratit :). Je mi uplne jasne ze pred predajom naslubovali co najviac aby navysili cenu ze je zaujem a novy majitel zisti ze polovicu z toho nemoze dodrzat, lebo sa mu musi vratit investicia co najskor. Zistili ze ludia nevymenia karty sami (a za poplatok), ale pockaju si az to bue musiet urobit Skylink zadarmo, tak sa toho radsej zbavuju. Vidia ze stratili meno u ludi, ktory uz pomaly beru cslink karty, a po ich akcii uz to vzdali nadobro! Skoda len jednej veci, ze EU nevyda zakon ze v ramci EU nie je mozne rozdelovat licencie na male kusky, ale ze si budu moct ludia legalne kupit akykolvek balik napr. u nas Sky Italy a podobne. Potom maly zaniknu, velky doplnia dabing a bude zase na dlho pokoj. Kto bude dobry ten sa udrzi, ostatny maju smolu. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
eemilno to vies, ked si akcionar, tak treba zamestnancom popriat prijemnu dovolenku (j/k)inak je pekne sledovat, ako sa skalni priaznivci strachuju, co bude az bude, a ci vobec bude, a ak bude ci to bude dobre alebo zle, a v pripade ak to bude zle co robit dalej :))) mat tak niekoho starosti a peniaze, tak som snad i stastny clovek (co ak sa pozriem okolo seba, tak mozem povedat ze som) v duchu hesla ak nejde o zivot ide o ... riesite absolutne kraviny, dvb-t je zadarmo, tak vo co go? :8) nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Skylink na prodej?A dál co?Kúpim CS Link Kartu Irdeto R^ |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
mik9děláš jako kdyby brakovali jenom komunisti, dnešní kapitalisti, což je kdejakej zloděj a podvodník jsou ještě horší ;P :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
alfasextřeba už tu dovolenou zaměstnancům zatrhnout, už se u mooooře poflakuje nějak dlouho :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
alfasexTak u mě jsi se netrefil. Jsem skalní příznivec, ale že bych se o něco strachoval? To teda ne.Já bych spíše řekl, že se strachují ti, co mají jen Gratis. Aby nakonec nedošlo na to, že i ti budou platit nějaké měsíční minimum. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink na prodej?hlavne Mir a pevnou stolici pratele. :laughing: |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 557 |
![]() |
|
RE: Skylink na prodej?Na první stránce krásná histerie trubek Pistok a tuleň :laughing: :laughing: :laughing: .Vám už z toho HRABE !!Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Skylink na prodej?eemil: Možná jsem spíš měl napsat "přivést zu grunt". Komunisti to tu udělali naprosto v globále s většinou podniků. A většinu z těch pár, které jakž takž zdárně přežily, dorazili pak ti samí, jen převlečení za "kapitalisty". Jinak obecně většina kapitalistů má zájem na rozvoji, což komunistický režim nebyl schopen zajistit. A stejně by to dopadlo, kdybychom Skylink zprivatizovali my. Jen z diskuzí tady je vidět, kolik by bylo názorů a že každý by chtěl vše nejlépe zadarmo :)))Ale tohle byla samozřejmě jen taková fantasy. K tomu vážnému: když se tu mluví o tom, kdo má z čeho strach, tak já jedině z toho, že by v nejhorším případě mohlo dojít i k určitému zvrácení dosaženého pokroku u nás, protože Skylink je zatím jediný, kdo skutečně tlačí HD v ČR vpřed a za rozumnou cenu. Ale jinak je mi jedno, jestli ho bude vlastnit Franta nebo Pepa nebo jestli ho spojí s jinou firmou. Nebo jestli výrazně zdraží. Ovšem jen za předpokladu, že tu bude dostatečný výběr u konkurence, což zatím není. |
mik9
![]() |
|
RE: Skylink na prodej?Antoš ,už som normálne čakal kedy sa ozveš. :)))PS: Nečikutkalo sa ti ????? |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Skylink na prodej?To víš,já nemám čas sedět celý den u počítače a předpovídat.Co to je "Nečikutkalo sa ti".Bývám 15 km od Slovenských hranic,ale totok sem eště neslyšel :))) Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
mik9ještě tu máme české radiokomunikace a ty budou tlačit na HD v DVB-T2 od příštího roku :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
ajajaj.......tak si myslím ,že si Skylink přibouchl dveře s novými abonenty.....budou vyčkávat ,anebo půjdou rovnou k CS link. |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: Skylink na prodej?nejvyšší čas to zabalit a jít cestou DVB-T protože co se děje v tomto podělaným státě se zároveň děje i ve firmách,dnes Glisník nutí lidi do Irdeta a HD přijímačů.ale nikdo neví kdo tuhle sebranku koupí budou to rumuni nebo pos.... T-Com?Jo jo to je pohodička a ta jistota kvůli které jsme zvonily klíčema . |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
mik9z toho si nic nedělej to je dnešní způsob jak mladou generaci vychovávají ve školách,přesvědčují o kapitalismu jako o nej režimu máme sice svobodu,ale jinak nic víc. |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Skylink na prodej?antoš ,u nás sa zvykne vravieť ,keď na niekoho myslíš ,alebo spomínaš ,že sa tomu dotyčnému čká ,alebo číkutká ,u vás je to vraj škytať ,alebo škytá niečo tak.PS: Nemyslel som to vôbec v zlom. PS: Nesedel som pri PC ,bol som v špitáli ,to som písal niekedy ráno. :))) |
PISTOK153
![]() |
|
bojdaNo ,ale nikde není zaručené že aj DVB-T raz nepredajú. :)))U nás je Towercom tiež A.S. :laughing: |
PISTOK153
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 105 | |
![]() |
|
![]() |