![]() |
|
Akce CSLink - dezertace od konkurencezdravím, chápu to novou akci CSLinku dobře, že přijdu k prodejci, dám mu tam kartu od konkurence a dostanu zdarma kartu CS Linku na rok (kterou si pak můžu za 1000 Kč přetavit na kartu neomezenou) + zdarma předplatné Totalu? Takže na místě nic neplatím? Díky. |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: Akce CSLink - dezertace od konkurenceJo počkat, ona je to čisté Irdeto, tak karta, co? :lookaround: |
petr86
![]() |
|
RE: Akce CSLink - dezertace od konkurenceirdeto..bingo.. :)))skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Akce CSLink - dezertace od konkurencelen mozno sa ti stane ze predajca bude na teba valit oci ze co to od neho chces a irdeto karty este ani nevidel mozno.. :8)skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Akce CSLink - dezertace od konkurenceNe, ne, beru zpět. Já CSLInk moc nesleduji, tak jsem si neuvědomil, že oni mají jen čisté Irdeto :-/ |
petr86
![]() |
|
RE: Akce CSLink - dezertace od konkurenceDezertace, proč ne rovnou dizertace? :laughing: Dezertace je proces při výrobě alkoholu, že by až takto? :)) |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
RE: Akce CSLink - dezertace od konkurencecslink ma stale cryptoworks ale nova karta uz bude only irdeto..ziadna ICEskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
mik9To je tak když si někdo plete monstranci s menstruací. ;) |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Akce CSLink - dezertace od konkurenceMenstruace, demonstrace to je jedno, hlavne když teče krevAZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1
|
tonicek
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE: Akce CSLink - dezertace od konkurenceTřeba to mělo být takto: Akceptace CSLink - dezertace od kontokorentace :laughing: |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
petr86asi jste myslel dezerce |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
je tojen u dobrých prodejců,kteří si karty objednali,ale protože to není žádný kšeft,tak do toho nejdou R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
uvazuji o prechoduJsem u UPC a ta akce mne docela zujala, mam ale stary Homecast em-200CR a ty karty jsou ciste IRDETO tak je otazka jestli v tom pojede nejaky IRDETO CA modul. Nikde u cslinku jsem se nedocet jaky CA modul bude optimalni pro jejich karty. Abycho si to neporicil a pak nezjistil ze si musim koupit jeste novy prijimac... to se mi zatim nechce... |
Desper
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: Akce CSLink - dezertace od konkurenceCSlink není Skylink v IR CAM by mal šliapať ,vraj to šľape aj v UNI STB ,pýtal som sa na to v SAT predajni ,ovšem je pravda že to dlhodobo ešte nieje testované. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Akce CSLink - dezertace od konkurenceIrdeto = Irdeto a dodává karty pro Skylink+CsLinky.Zatím všechny certifikováne příjímače CsLink jsou certifikované i od SkyLink. Současnné provozování obou karet nikdo necertifikoval. :))) |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 049 |
![]() |
|
RE: Akce CSLink - dezertace od konkurenceAk by Kúpila M7 Skylink ,tak už by ani nikto nemusel. R^ |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
![]() |