![]() |
|
Mimo mísu - samovolne zapnuti pocitacedobry denmam tento problem. kdyz ho zapnu do elektricke site, tak se sam od sebe zapne. mam WindowsXP a Acer Aspire T160-QB7E. diky za vsechny rady Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - samovolne zapnuti pocitaceZkus "servis" a nebo počítačové forum,ale toto přes On-line nápovědu asi neodstraníš.... :laughing:Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - samovolne zapnuti pocitaceno řekl bych, že by bylo horší kdyby se nezapl vůbec :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - samovolne zapnuti pocitacenebo ještě horší je třeba samovolné pomočování, nebo únik stolice :))) :laughing: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - samovolne zapnuti pocitaceSkus v nastaveni biosu zmenit polozku, v ktorej sa uvadza, co ma PC urobit po obnoveni napajania. Mas tam asi uvedene, aby sa zapol. Skus to zmenit na nieco ine. Tato vlastnost sa pouziva, pokial je PC pouzivany napr. ako server, aby sa po vypadku napajania a naslednom obnoveni napatia v sieti automaticky zapol. Pre bezne domace PC to treba vypnut. |
vado
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - samovolne zapnuti pocitaceUprav si to v biose.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - samovolne zapnuti pocitaceSvého času se mi stávalo něco podobného, z ničeho nic se mi zapnul počítač. Musel jsem vyměnit kondíky ve zdroji. A když už jsem byl v tom, tak jsem je vyměnil i na MB, protože tam už byly těsně před explozi. Zkus je zkontrolovat jak vypadají. |
pfemir
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: pfemirA ktere kondiky mam vymenit?Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - samovolne zapnuti pocitace...čítaj čo píše Vado, má pravdu... R^ |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
@bobo2No ty které jsou špatné (nafouknuté nebo bouchnuté). Nejdříve si ale zkontroluj to nastavení, jak píše Vado. Pokud ti to dělá jenom při připojení do el. sítě, tak je velice pravděpodobné, že je to tím nastavením. Pokud ti to dělá náhodně, tak to může být také BIOSem, např. wake-up od LANky a pokud to máš všechno nastavené OK, tak až pak bych mrkl na ty kondíky. |
pfemir
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - samovolne zapnuti pocitace1. Zkontrolovat BIOS - napr. pokud je to AMI BIOS tak POWER - APM configuration - Restore on AC power loss; muze se to trochu lisit podle verze.2. Zkontrolovat 3V baterii na zakladni desce. Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
![]() |