![]() |
|
Ariva opravaOpraví mi někdo Arivu 200HD? Odešel HDMI vstup (něco na desce...kompozit jde bez zvuku). Servis mi to poslal nazpět s blbou připomínkou. Škoda ju vyhodiť... :-) a když mi prodejce nechce helpnout, ptám se místních odborníků. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: Ariva opravaJestli máš na mysli komponent, tak k tomu potřebuješ ještě zapojit audio obyč. cinchem :-) Ale mohl by ti to opravit Atos. Ten to prý dělá. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Ariva opravacinchů mám pokok..t.. nejde. Něco je na desce. Bylo to původně v záruce, ale protože jsem si nechal přehrát fw u "odborné" firmy (což jsem udělal naposled), soudruzi mi to poslali zurick jako neoprávněný zásah do mašiny v záruce. F.O. :crying: |
pf09
![]() |
|
RE: Ariva oprava:-) jo kompozit... soráč |
pf09
![]() |
|
RE: Ariva opravaAsi maju dost roboty :))) zatial......nahraj tam origo soft ak sa da a chod inde do servisu... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Ariva opravauž mi to připadá fakt jak u bláznů. Jeden za..anej Telefunken Skylink ready koupený před 4-mi měsíci jsem viděl ready asi 10 minut. "Neoprávněná reklamace" po měsíci a tedˇ se vyvalil nadobro. Fakt šroty Skylink ready vřele doporučuji všem. Nejlepší je nalepit bývalou Deutsche mark na SVK oravský tovar. Teď se mi vys..la Ariva a tak mi zůstala stařičká Nokia MM9600 :-). |
pf09
![]() |
|
RE: Ariva opravaBohuzial globalizacia a "tzv" volny trh do-drbali kvalitu.Znacka je uz len na bakelite a vnutri je suciastkovy sit vyrabany za minimalne mzdy,tak to aj vyzera... Rv :bomb:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Ariva opravahod to do popelnice. ty starsi fergusony rady 8x00 to byla jina kvalita. ty budou jeste slouzit dlouhoVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Ariva opravaještě by to šlo dát sousedce. Ta má starou TV a na scart je obraz jak víno.. no teda spíš jak krabicový víno. Ale víno... |
pf09
![]() |
|
RE: Ariva opravaA proc tedy nekoupis neco poradnyho ? proc kupujes jednu sracku za druhou ?Naprosta vetsina signalu u arrivy leze primo z CPU, nejdramatictejsi je asi ctecka karet. Tam staci malo a je to v haj..zlu. Klidne bych ti na to mrknul, ale kolik si tak predstavujes cenu za opravu ? Proste si uvedom, ze tyhle sracky se neopravuji. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Ariva opravaPolská Ariva 200 je největší šrot a patří do popelnice.Investovat do její opravy jsou pouze vyhozené peníze!! |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE: Ariva opravaARIVA 200 HD když ji koupíš,tak nejlepší je vrazit do ní kartu UPC,nebo skylink.Nic nepřehrávat,nic nezkoušet,dát jí pak babce na Crt TV přes scart a pak šlape!!!!Jinak pro experimenty je to stroj na dvě věci :8) :8). Toto je moje rada.Rychle se jí tímto způsobem zbavit!!! :laughing: :laughing: R^ Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
daj majla s.r na city |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Ariva opravaSkoda ze si si tam neprehral povodny ktory si tam mal vsetky su dostupne myslim. |
migrena
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
toneksklad61@centrum.cz |
pf09
![]() |
|
RE: Ariva opravaTo je asi na hlavičku,prodejce-servis,pokud si nahraju ofiko soft z podpory,není toto bránění v reklamaci,jiná je s FW patch-nahrál bych tam tedy původní co tam byl a reklamoval bych to znovu a klidně u toho samého servisáka jako předtím,já na záručáku verzi FW nemám napsanou,ale je pravda,že asi dle datumu se dá dohledat jaký FW byl cca v Arivě,pokud je ofiko podpora,není to překážka v reklamaci.Tedy pokud se do Arivy někdo již nepodíval a neporušil plombu.P.S.Je pravdou,že jsem reklamační podmínky u mojí Arivy nečetl,můžu se mýlit a pokud je v záručáku napsáno,přehrávání FW ztráta záruky,tak pak se servisu omlouvám. |
bobo99
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: Ariva opravaAle ono to neni vubec o FW, ale o tom, ze1/ je to levna (nevhodné slovo), kde se se servisem nepocita a vzhledem ke konstrukci je do znacne miry nemozny 2/ s mizivych marzi neni proste z ceho servis zaplatit a proto dochazi k temto vsemoznym oklikam jak se zarucnimu servisu vyhnout. To je to tak tezke pochopit ? |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Ariva opravaPokud mám záruku 24 měsíců,tak mám záruku i kdybych koupil i to poslední hov.o na světě-já jsem s Arivou max spokojenej. |
bobo99
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: Ariva opravabobo99 Plně s Tebou souhlasím R^ |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
Re: Ariva opravabobo99 já s tebou taky souhlasím,Ariva šlape druhej rok bez problémů, za ty prachy a co to umí včetně blockeru, super stroj :))) :))) :))) :))) |
revis
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: Ariva opravaopticum aj depp je super stroj a ariva nie :))) |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
![]() |