![]() |
|
Italský Ebay - help při registraci - asi pro vortiAhoj,mám problém při registraci na italském Ebayi. Chce to po mně nějaký "Codice fiscale", ale nevím, co to je a kde to vzít. Při registraci si pomáham Google Translatorem, protože neumím italsky, ale s tímhle nevím, co dál. Vím, že tady má zkušenosti Vorti. Případně pomůže někdo jiný? Může mít například tvar RSSCLD50R15H501Y, ale fakt nevím, kde to hledat. Bez toho si prostě kartu Sky Italia neobjednám, protože nedokončím registraci... :( Předem díky za pomoc. Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
RE: Italský Ebay - help při registraci - asi p...Přihlas se na českém Ebay a můžeš nakupovat i na italském.....Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
RE: Italský Ebay - help při registraci - asi p...codice fiscale je nějaký daňový číslo. v italii se to používá pro identifikaci osob. to vůbec neřeš. jednoduše se registruj na jiný verzi ebay, tam to ověřování totožnosti zase funguje jinak. registrace je platná pro všechny mezinárodní verze. já jsem se registroval na tý německý a tam se to ověřuje pomocí údajů z kreditky.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Italský Ebay - help při registraci - asi p...hehe, tak to mě fakt nenapadlo, vyzkouším. dík! ;)Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
PozorZákladem nákupu v cizině je mít PayPal, protože tam se dají vrátit peníze. Ebay Ti negarantuje skoro nic....mnohaleté zkušenosti.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
![]() |
|
RE: Italský Ebay - help při registraci - asi p...na ebay se platí přes paypal. paypal a ebay patří stejný firmě ;)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
VortimondeTo, že eBay koupil PayPal mi sdělili emailem cca před třemi lety.....a že se platí na Ebay pouze přes PayPal je opravdu velká kravina.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
![]() |
|
RE: Italský Ebay - help při registraci - asi p...mezinárodní portál ebay koupil firmu paypal v roce 2002 za 1.5 miliardy doláčů a cokoliv jsem na ebay nakupoval (včetně těch karet) jsem vždycky platil přes paypal. netvrdím že to byla jediná možnost platby která se tam nabízí.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
VortimondeNěkteré Tvé vycucané informace ani nestojí za komentář.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
![]() |
|
RE: Italský Ebay - help při registraci - asi p...dobře, pánové, nehádejte se mi tu. ;) teď jen poraďte, jak to zaplatit. nevím, na co kliknout.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Italský Ebay - help při registraci - asi p...In October 2002, PayPal was acquired by eBay for $1.5 billion.http://en.wikipedia.org/wiki/PayPal Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Italský Ebay - help při registraci - asi p...Codice fiscale je naše rodné číslo.V Taliansku sa generuje z datumu narodenia, rodného mena a priezviska a v ktorom meste si sa narodil.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
neserteCodice fiscale - daňové identifikační číslohttp://italstina-vigato.cz/zakladni-slovnicek-pravnich-a-obchodnich-pojmu/ Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Italský Ebay - help při registraci - asi p...chlapi, tohle je teď druhořadý. poraďte, na co kliknout, když si to chci objednat.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Italský Ebay - help při registraci - asi p...Vortimond, nepotrebujem tvoj preklad z internetu. Žil som v Ríme osem rokov.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
RE: Italský Ebay - help při registraci - asi p...oni se do mě serou jak pomatený! já bych ti rád poradil když dají na chvíli pokojVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Italský Ebay - help při registraci - asi p...vorti, v klidu, ať nedostaneš ban a poraď. ;)Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Italský Ebay - help při registraci - asi p...Takže, pánové, už je to jedno. Mám pěknou smůlu, protože nabídka před hodinou a půl skončila. Snad se objeví nová. Aktuálně žádné karty na ebay.t nejsou... :(Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Italský Ebay - help při registraci - asi p...jsou, ale myslím že už to tady nebudeme rozebírat. už tady na fóru kolem těch cizích karet začíná být nějaký dusno:http://mrte.ch/d1c Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Italský Ebay - help při registraci - asi p...A myslíš, že tahle karta je gut? Je to levnější, než ta nabídka 89 euroFull - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Italský Ebay - help při registraci - asi p...tak podle toho popisu to vypadá všechno richtig. cena postupně klesá, protože karta by měla být asi do konce roku, takže to už máš vlastně jenom 5 měsíců. před měsícem byly dražší.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Italský Ebay - help při registraci - asi p...a kterej ty bys abonoval balíček? já bych chtěl, aby tam byla i hudba. o sport mi ani tak nejde...Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Italský Ebay - help při registraci - asi p...zeptal bych se pro jistotu, jestli je karta aktivní. to tam není úplně přesně a doslovně napsaný jako jinde. dole je odkaz na otázky:Domande e risposte su questo oggetto Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Italský Ebay - help při registraci - asi p...ale jo, vortíku, je to tam - SMART CARD ATTIVA PER 6 MESI ;-)Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Italský Ebay - help při registraci - asi p...ale myslím že bude aktivní. jenom to tam není prostě přímo doslovně napsáno ve všech detailech, takže máš 100% jasno. u těch karet na 6 měsíců se většinou nabízejí ty základní kombinace balíčků, který tam jsou napsaný. sky IT má nejlepší tu sportovní nabídku, takže určitě asiSPORT - INTRATTENIMENTO - DOCUMENTARI Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Italský Ebay - help při registraci - asi p...já jsem si dal tu cinema - inter...mám dotaz. válčím teď s tím tvým paypalem. už mám účet, ale nevím, jak ho dobýt. Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |