![]() |
|
Ako sa odtialto vyjebaťKdysi jsem rád přečetl nějaké témata na tomto foru-ale poslední dobou čtu a čumím jak puk.Naši Sl.bratia nemají chybu.Nechci nikoho urážet ale dyk dilina dy parpl-to opravdu na to nemám abych to zrovná já četl-končím-na vlastní žádost mě zablokujte to se nedá a udělelej admine koncovku na parabole sk.Donkarlos |
donkarlos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
![]() |
|
Ako sa odtialto vyjebať (Za 8 min po ránu 13 zhlédnutých a ani jeden názor-ráno to bude vymazané :laughing: |
donkarlos
![]() |
|
Re :Len to,ze co mas proti slovenskym bratom!?Ja mam rad cechov aj moravakov a aj tam sa najdu dylina,ako na slovensku.A ked sa ti forum nepaci,tak jednoducho sem nechod. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
Re :Kasr asi nečteš mezi řádky jasně jsem psal že nikoho nechci urazit a ozzval jsi se ty.Co ti na to mám říct? |
donkarlos
![]() |
|
normálně sevyjebej tak,že se tu nevjebeš,už chápeš,je to jen tvoje svobodná vůle,kde se budeš (nevhodné slovo),nebo ne(nevhodné slovo) R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
RE: Ako sa odtialto vyjebaťkde se budeš (nevhodné slovo -j.e.b.a.t.),nebo ne(nevhodné slovo-n.e.j.e.b.a.t.) R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
nebo napišže jsou všichni skylinkáři v.o.l.o.v.é a půjdeš jako já na black list,budeš hned vy.je..ba.n.e.j.,rád pomohu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Re:Opravdu plodná diskuze k věci.Maximálně vypovídá o úrovni některých přispěvovatelů. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Ako sa odtialto vyjebaťTak sa nam donkarlos nadranom vratil z krcmy... :)))AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
Re:A s peknu o(nevhodné slovo). |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
Re:Ziadne nevhodne slovo. Opica ako orangutan. |
hajnalka