, sekce: Linuxové přijímače |
|
Dreambox s větrákem nebo s pasivem?Ahoj.Pořád se nemohu rozhodnout jestli mám koupit Dreambox 800 s pasivním chlazením nebo s větrákem. U větráku mám strach že bude rušit a u pasivu zase že se bude přehřívat. A teď babo raď. Případně jaký HD přijímač by jste mi doporučili? Podmínka je podobná cena jako OEM Dream 800, dále je nutné aby šel nakonfigurovat pro sdílení karty CS Link s Dreamboxem 7020 a aby se do něj dal dát HDD. |
Kema
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 496 |
|
|
RE: Dreambox s větrákem nebo s pasivem?dm 800 SE má vetrák už zabudovaný . jeho chod je minimálny. HDD robí viac hluku ako vetrák.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
RE: Dreambox s větrákem nebo s pasivem?jj máš recht ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
RE: Dreambox s větrákem nebo s pasivem?Nojo, ale SE klon jsem ještě neviděl. A cena originálu není nic pro mě. |
Kema
|
|
@kemado klonu nechod, možeš mať problemy,800SE je iny level, pošetri a nebudeš banovať, teda ak chceš len dreama |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 494 |
|
|
RE: Dreambox s větrákem nebo s pasivem?To ne.Takové peníze bych za to nedal. Klidně to může být jiný HD přijímač, ale musí to jít spárovat s Dreamboxem 7020 pro sdílení karty. |
Kema
|
|
RE: Dreambox s větrákem nebo s pasivem?Každý ventátor hlučí. A některé hodně. V Mediamarktu měli DM 500 a hluk ventilátoru byl slyšet v tom marketovém hluku, natož doma v tichu.Mám DM800 pasivní, nesmíš ho utopit moc do regálu. Mám jej na okraji regálu (volný bok), tam vzduch trošku proudí a je to v pohodě. Je dobré jej třeba něčím podložit_ zvednout mu o 1 cm nožky, ať to luftuje. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
|
|
@kemazdielať ti to pojde s každým primačom na baze linuxu ktorý ma LAN takže nevidim problem, je ich dosť, |
maros30
|
|
RE: Dreambox s větrákem nebo s pasivem?Mohl by to být například AB IPBOX 9900 HD ? |
Kema
|
|
RE: Dreambox s větrákem nebo s pasivem?noo, tvoja otazka sa da rozlozit na podotazky,klon dm ano/nie, klon z ciny (hdtvdreambox.co-m)/inetbox z olmi ipbox - nie je plne kompatibilny s pluginmi enigma2, ide len oscam z dovodu architektury procesoru takze ak si dobrodruznejsia povaha tak klon dm500hd (149 E) ak nie tak inetbox z olmi, ostava vyriesit chladenie - lepsi je pasiv + nejaky notebookovy chladic, alebo 8 cm nizkootackovy vetrak napajany z usb (nie zo scartu) hmm, ako tak pozeram na tu hdtv... tak uz maju aj klon dm800se za 189 eury |
bleskone
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 79 |
|
|
@kemabez problemov ti pojde zdielačka, len si musiš nakonfigurovať emu a configy, napr. cccam |
maros30
|
|
RE: Dreambox s větrákem nebo s pasivem?A ty by jsi mi v tom poradil?Jsem na ICQ 141-078-040 |
Kema
|
|
@kemaked to budeš mať kupene tak ti poradim, terz je to zatial zbytočne, daš SI TAM CCCAM ten ide bez problemov a pošlem ti hotovy config |
maros30
|
|
@kematu maš všetko čo k tomu potrebuješhttp://www.ab-forum.info/index.php |
maros30
|
|
RE: Dreambox s větrákem nebo s pasivem?vyber si mezi timto:coolstream vu+ xtrend (clarketech) dm original o klonu neuvazuj, vsechny stoji za velke kulove |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
|
|
externí vetrákpostav na vrch krabice DM800 klon externí větrák napájený z usb (5V). Není vůbec slyšet - teplota ok.Cena 100 kč. T90, Octagon 8008
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 302 |
|
|
inak mam klon DM 800nikdy nebol s vetrakom ziaden problem, akurat sa mi parkrat stalo ze bol hlucnejsi, treba streknut WD40 a slape po tichu ako hodinky par mesiacov bez problemu dalej... |
miskoca
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 367 |
|
|
@miskocaTen větráček je tam akorát na kravál,nic neuchladí,lepší je velký pasivní a na dobrém neuzavřeném místě.Ten větráček v uvozovkách, dávam z příjmače pryč,je tam na nic! |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 430 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|