Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Přiblblé počasí

Jestli jste koukli na radar, co se na nás z Německa zase žene, tak to nevěstí nic dobrého. Už mě fakt s.re tak často všechno odpojovat před případným malérem. Letos si s námi počasí hezky zahrává :)))

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

decmen

to ano R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Přiblblé počasí

Tak na tropy budem muset na nějaký čas zapomenout.....škoda. Mě ty třicítky u bazénu s vychlazeným pívečkem docela baví....já sleduju předpověď tady. http://www.yr.no/place/Czech_Republic/Moravia-Silesia/Opava/ + aladin.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

@wladys

To mě baví i jedna kozatá,(nevhodné slovo)atá jednačtyřicítka :))) a nemusí být ani u bazénu :))) :))) :))) , pivo si dám když odjede po dobře vykonané práci :laughing:

decmen
Registrace: 2/2008

Decmena mi je líto ale jinak sleduji počasí z okna ... a ono to funguje líp než ty přiblbla na ct wetteronline radar.de to je solidní, nestrašej a pouze úspěšně předpovídaj než ta naše banda tupců tady mediální hvězdy ;P ;P von by vám Pan Tau dal kdyby viděl ten bordel jakej tam máte a o rosničce si můžete nechat zdát,proto je tam takovej bo.rdel Rv Rv :fuming:

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

na to

,že je příští rok konec světa,to není tak špatný počasí,bude hůř,těšme se R^ :laughing: R^

pierrepetr

Pekne jasno slnecno co stresujete ... terzky som dogriloval vonku a dovaril gulas :) a koniec .. no ten neviem kde mam teraz :))) mozno sa niekde hompala ...

VU+ SOLO 2 TWIN*FORMULER F4 turbo**TBS 8922 PCI DVB S-2**tiahlovy motor ..53.V -- 30.Z.**Visiosat BIGSAT 23.5e,19.e,13.e,0.8w..ForNow ;) **/ **ASTROMETA DVB T/2/FM/DAB+ USB.

vladenko
Registrace: 10/2006

vladenko

TOP R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra