, sekce: Příjem satelitů |
|
Družice mající v ČR smyslZdravím zdejší odborníky. Měl bych jeden dotaz. Vzhledem k tomu, že budu dělat nové rozvody SAT v domě, poohlížím se po větší parabole a rozšíření přijímaných družic. V současnosti přijímám DuoLNBčkem dvě Astry pro CS link. Chci se zeptat jaké další družice které jsou dostupné v ČR mají podle vás smysl? Určitě jich je víc jen se v nich neorientuji a nevím kde se dá chytit více volných programů. Předem díky za radu. |
merfi5
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 7 |
|
|
RE: Družice mající v ČR smyslMožno by bolo vhodné pre teba toto nemusíš potom špekulovať čo pridať alebo nie:https://www.parabola.cz/galerie/ctenari-saxon/ |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
|
|
RE: Družice mající v ČR smyslsmysl musis najit v tom , na co vlastne chces koukat. jestli tomu chces rozumet , nebo koukat na fotbal ci sport a je ti jedno co to je za hatlamatilku, nebo neco anglicky, francouzky a tak .Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: Družice mající v ČR smysl23,5E a 19,2E jsou jasné.Pak je určitě zajímavá pozice 28,5E, kde je spousta anglicky hovořících FTA programů. Asi nejvíc FTA kanálů je na Hotbirdu 13E, ale pro mě osobně nic moc zajímavého. Čím dál zajímavější je pozice 9E-10E, především kvuli HD kanálum. 1W pozice je z pohledu FTA v podstatě nezajímavá, ale je tam DigiTV a UPC direct. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Družice mající v ČR smyslNo merfi5, asi největší král bys byl, kdybys tam dal BADR 4.U nás na jihu funguje slušně od 85ky výše. Paleta programů není tak bohatá, ale kvalita obrazu velmi dobrá. :) Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
|
|
RE: Družice mající v ČR smyslPodle vkusu může bejt pro Tebe zajímavý taky Sirius 5E, jsou tam Trevel a Romantika v češtině.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
|
|
RE: Družice mající v ČR smysleste napr. amos ale to skor ukrajinaplus minus vsetko |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
|
|
pokudmáš práci,tak to neřeš,pokud jsi nezaměstnaný,nebo důchodce,tak motor R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 497 |
|
|
RE: Družice mající v ČR smyslDíky za reakci Saxone. Hodně to pomohlo. Ještě bych měl dotaz na LNBčka. Když na pozici 28,2E jsou 4 družice ( 3 astry a Eurobird ) tak budu potřebovat na každou družici jedno LNB pokud se nepletu? u nás doma musím koupit větší parabolu aby v jednu chvíly bylo dostupné vše protože v baráku máme 4 přijímače ( takže pojedu přes quad LNB ).Pro Pierrepetr : A co když já jsem bez práce táta je důchodce a další člen rodiny maká normálně :D O motoru jsem přemýšlel pkvůli posunu antény vlivem větru abych pak nemusel volat technika na nové seřízení. Jestli přijímač dokáže sám nastavit anténu pomocí motoru aby byl signál co nejlepší? |
merfi5
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 7 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|