![]() |
|
co navrhujete?Mam skylink do sprna multi zaplacene.po skončení multi přijdu o novu,cinemu,STV (neplatil jsem ty jejich poplatky dodatečný) Doplatit je mi přijde blbost Přejit na Irdeto nutnost vyměnit příjmač,kartu... ICE nevím jak dlouho to na to pojede a je to do konce července myslím? ale taky 600kč... nebo přejit k cs linku nebo mate nejaky další řešení... stačí mi jen zakladní nabídka placene prog. nechci. |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
dominanttak tebe vítám po několika týdnech,čekal jsem vše,ale tebe ne,hezké ráno R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
Už odstartovalhttps://www.parabola.cz/forum/reply-414286/ |
pierrepetr
![]() |
|
Dobře,nechtěl jsem nikoho urazit,nehádejme se...Nelíbí se mi jen Vaše posměšky,když se zeptá na něco amatér,viz.předešlá témata... |
dominant
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
dominantpřijímám smír,jen na vysvětlení,nejde o posměšky,jen se snažím tazatele nasměrovat tak,aby sám dospěl k opravě svým myšlením,ne mu to opravit on line tady,nebo jinde,a toto není výsměch,to je můj podpis R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |