![]() |
|
Skylink - výměna a global freeZdravím, když vložím kartu výměna do sat. přijímače a hned ji registruji, tak mi i tak půjdou všechny (i placené) programy 20 dní, že? Díky |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
@spykoTo je otázka pro křišťálovou kouli. Resp. když se ptáš na "možnost", tak odpověď zní ANO. Využití této možnosti je ale už věc druhá.Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Skylink - výměna a global freeKomu neni rady tomu neni pomoci, samozrejme operator vi ze se klice nemeni, ale mohu vas uklidnit budou se menit oba dva jako dive a k tomu dostanete jeste maly darek, aby se vam lepe sdilelo. Opravdu se divim, ze ma nekdo tuhle potrebu verejne(!) tady psat, jak mu karta "kupodivu" vesele funguje. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: Skylink - výměna a global freekoudelka: zamestnanec Skylinku :)))Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
zdenoqVedle jak ta jedle.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Arive 100/200S poslednou verziou firmware funguje Ariva s cistym IRDETOM ako aj s ICE bez jedineho problemu, cerstvo vybalena Irdeto karta nabehla v arive behom par sekund a taktiez nanu prechadzaju zapisy uz treti mesiac nakolko po dvoch mesiacoch skoncilo PROMO a predplatil sa multi HD a bezproblemov to slape .Zato BLOCKER neslape, nastavil som blocker na vsetky tri moznosti EMM, zaplatil som multi HD balicek a HD programy sa spustili behom 20 sekund takze blocker zjavne nic ... |
MaTToS
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
P.R.O.C.Proc to tady resite vy telata !!!!Sony KD-55XE9005 , DreamBox 8000HD
|
FAB5
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
RE: Skylink - výměna a global freeJenom ať řeší :laughing: .Aspoň rychlej skončí zlodějnaDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
zdenoqMylis se, ale co jsem napsal je/bude realita. Jen nekteri se tady snazi, aby to nastalo co nejdrive. |
koudelka
![]() |
|
@FAB5No přece abychom dali Irdetu příležitost a podnět k předvedení těch "lepších zabezpečovacích prvků" před neautorizovaným příjmem!Není báječné, když je systém bezchybný a placenou nabídku má jen ten, kdo si ji skutečně zaplatil? Vždyť je to skvělé, když se podaří odpojit černé diváky, sdíleče, komerčáky a různé vychcánky, nebo snad ne? Co se ti na tom nemůže nelíbit? :razz: Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
![]() |
|
Mám dojem,že to bude trochu jinak,cslink je zatím potichu,skylink naznačil a vyhrožuje,ale má jeden problém,kterého se asi bojí-PVR,pokud zapne rychlou výměnu tzv.klíčů,může/asi určitě/ přeskočit mnoho uživatelů ke konkurenci,ikdyž taky nebudou mít jistotu PVR,stačí aby to jelo jen o něco déle !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
@spykoZ hlediska Irdeta:Skylink = CSlink Stejný typ karet, stejná verze, stejné funkce. Záleží jen na každém z providerů, kolik a jaké z nabízených funkcí zabezpečení využijí. Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
![]() |
|
RE: Skylink - výměna a global freeNo, jakmile Skylink zamezí sdílení, tak se vykašlu na placenou nabídku. To je zase jednoduchý přístup z mé strany zákazníka. S tím také mohou počítat. |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Skylink - výměna a global freeNo tak jak to teda je? Když jsem kupoval karty předtím, tak jsem obvykle s registrací čekal těch 18, 19 dní, protože jsem žil s vědomím, že po registraci už bude fungovat jen nabídka gratis. Teď to ale zaregistruji hned, abych nepřišel o ten bonus 600 Kč, takže budou mi potom fungovat 20 dní i placené kanály??? Když jde o kartu výměna, na kterou se převádí vše ze staré karty? |
petr86
![]() |
|
Čím dál vícmi začíná vonět nabítka cs link na výměnu,modrá skylink je mi momentálně k ničemu,v aligátoru nový sw bere irdeto/uni/,už to jen vyzkoušet mě hecuje,druhou kartu mám cslink CW,asi zariskuji,Aleši díky za vysvětlivky !!! :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
petr86Zaregistruj hned. Pri karte Skylink Vymena datum registracie nema vplyv na 20 dnove global free (pri tejto karte sa zaregistrovanim automaticky nespusta 2mesacne promo). |
ahe56
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
LubosDMuzes byt klidny, s temito zakazniky se pocita, jakmile to nasadi jeden operator, udela to dalsi, takze nebude uniku, jedine si poridit nabidku treba z Mongolska. Jen doplnim Alese z hlediska karet Irdeto: Skylink = CS Link = ICE UPC. |
koudelka
![]() |
|
petr86Ked mas na starej karte aktivovane platene kanaly (nemam odskusane), zaregistruj kartu Vymena (na ucte starej karty) pre istotu 31.7.2011. |
ahe56
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
RE: Skylink - výměna a global freeOk díky. Na staré kartě placené kanály nemám. Teď mi právě končí Multi ale na druhé kartě... |
petr86
![]() |
|
Global free IRD SkylinkAhoj, funguje na Irdeto kartach Skylink take 20 denni global free pred registraci karty?Panasonic TH-42PZ8E /Dreambox 7020HD v2/OPENATV 5.3 / AL 85cm/Digipower SG2100/Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-8BD
|
Libor73
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
RE: Skylink - výměna a global freeFunguje na všech kartách.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |