Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - výměna a global free

Zdravím, když vložím kartu výměna do sat. přijímače a hned ji registruji, tak mi i tak půjdou všechny (i placené) programy 20 dní, že? Díky

petr86
Registrace: 6/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45
Odpověď v diskusním vlákně

@spyko

To je otázka pro křišťálovou kouli. Resp. když se ptáš na "možnost", tak odpověď zní ANO. Využití této možnosti je ale už věc druhá.

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

RE: Skylink - výměna a global free

Komu neni rady tomu neni pomoci, samozrejme operator vi ze se klice nemeni, ale mohu vas uklidnit budou se menit oba dva jako dive a k tomu dostanete jeste maly darek, aby se vam lepe sdilelo. Opravdu se divim, ze ma nekdo tuhle potrebu verejne(!) tady psat, jak mu karta "kupodivu" vesele funguje.

koudelka
Registrace: 4/2009

koudelka: zamestnanec Skylinku :)))

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

zdenoq

Vedle jak ta jedle.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Arive 100/200

S poslednou verziou firmware funguje Ariva s cistym IRDETOM ako aj s ICE bez jedineho problemu, cerstvo vybalena Irdeto karta nabehla v arive behom par sekund a taktiez nanu prechadzaju zapisy uz treti mesiac nakolko po dvoch mesiacoch skoncilo PROMO a predplatil sa multi HD a bezproblemov to slape .Zato BLOCKER neslape, nastavil som blocker na vsetky tri moznosti EMM, zaplatil som multi HD balicek a HD programy sa spustili behom 20 sekund takze blocker zjavne nic ...

MaTToS
Registrace: 11/2010

P.R.O.C.

Proc to tady resite vy telata !!!!

Sony KD-55XE9005 , DreamBox 8000HD

FAB5
Registrace: 1/2006

Jenom ať řeší :laughing: .Aspoň rychlej skončí zlodějna

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

zdenoq

Mylis se, ale co jsem napsal je/bude realita. Jen nekteri se tady snazi, aby to nastalo co nejdrive.

koudelka

@FAB5

No přece abychom dali Irdetu příležitost a podnět k předvedení těch "lepších zabezpečovacích prvků" před neautorizovaným příjmem!
Není báječné, když je systém bezchybný a placenou nabídku má jen ten, kdo si ji skutečně zaplatil? Vždyť je to skvělé, když se podaří odpojit černé diváky, sdíleče, komerčáky a různé vychcánky, nebo snad ne?
Co se ti na tom nemůže nelíbit? :razz:

AlesHavel

Mám dojem,

že to bude trochu jinak,cslink je zatím potichu,skylink naznačil a vyhrožuje,ale má jeden problém,kterého se asi bojí-PVR,pokud zapne rychlou výměnu tzv.klíčů,může/asi určitě/ přeskočit mnoho uživatelů ke konkurenci,ikdyž taky nebudou mít jistotu PVR,stačí aby to jelo jen o něco déle !!!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

@spyko

Z hlediska Irdeta:
Skylink = CSlink
Stejný typ karet, stejná verze, stejné funkce.
Záleží jen na každém z providerů, kolik a jaké z nabízených funkcí zabezpečení využijí.

AlesHavel

No, jakmile Skylink zamezí sdílení, tak se vykašlu na placenou nabídku. To je zase jednoduchý přístup z mé strany zákazníka. S tím také mohou počítat.

LubosD
Registrace: 7/2010

No tak jak to teda je? Když jsem kupoval karty předtím, tak jsem obvykle s registrací čekal těch 18, 19 dní, protože jsem žil s vědomím, že po registraci už bude fungovat jen nabídka gratis. Teď to ale zaregistruji hned, abych nepřišel o ten bonus 600 Kč, takže budou mi potom fungovat 20 dní i placené kanály??? Když jde o kartu výměna, na kterou se převádí vše ze staré karty?

petr86

Čím dál víc

mi začíná vonět nabítka cs link na výměnu,modrá skylink je mi momentálně k ničemu,v aligátoru nový sw bere irdeto/uni/,už to jen vyzkoušet mě hecuje,druhou kartu mám cslink CW,asi zariskuji,Aleši díky za vysvětlivky !!! :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

petr86

Zaregistruj hned. Pri karte Skylink Vymena datum registracie nema vplyv na 20 dnove global free (pri tejto karte sa zaregistrovanim automaticky nespusta 2mesacne promo).

ahe56

LubosD

Muzes byt klidny, s temito zakazniky se pocita, jakmile to nasadi jeden operator, udela to dalsi, takze nebude uniku, jedine si poridit nabidku treba z Mongolska. Jen doplnim Alese z hlediska karet Irdeto: Skylink = CS Link = ICE UPC.

koudelka

petr86

Ked mas na starej karte aktivovane platene kanaly (nemam odskusane), zaregistruj kartu Vymena (na ucte starej karty) pre istotu 31.7.2011.

ahe56

Ok díky. Na staré kartě placené kanály nemám. Teď mi právě končí Multi ale na druhé kartě...

petr86

Global free IRD Skylink

Ahoj, funguje na Irdeto kartach Skylink take 20 denni global free pred registraci karty?

Panasonic TH-42PZ8E /Dreambox 7020HD v2/OPENATV 5.3 / AL 85cm/Digipower SG2100/Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-8BD

Libor73
Registrace: 1/2006

Funguje na všech kartách.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra