![]() |
|
skylink irdedomam tuto kartu a z nicoho nic mi prestala fungovat.05/2010CT1, CT2, CT4, CTHD, JOJ, JOJPlus, Markiza, Doma, Prima, PrimaCOOL, PrimaLOVE, Barrandov, Nova, NovaCinema, NovaHD, STV1, STV2, mam ju registrovanu. mozem poprosit refresh karty? c.k. 4 200571268 4 dakujem |
Pipo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: skylink irdedoA naco to sem pises? Ved Skylink sa da cez ich web reautorizovat. Aspon ja tam na to tlacitko mam! Myslim ze iba Cslink karta sa cez web neda. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: skylink irdedotak sorry. |
Pipo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: skylink irdedoanebo tam zavolej.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: skylink irdedoAch ,ako dobre že mám ešte CRW ,tá ešte za 5 Rokov neprestala nikdy Fungovať ,ide v Kuse ,ako som ju po prví krát strčil do STB. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: skylink irdedolen si nebud taky isty že bude isť karta ešte 5 rokou to možem napisať na fora aj na stranku aj ja aby ludia nepanikarili ale otazne je či naozaj skylink sa predava a uvidime čo ešte bude :8) |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
RE: skylink irdedoJa netvrdím že pôjde ešte 5 Rokov ,Ja vravím že išla. ;) |
PISTOK153
![]() |
|
RE: skylink irdedoaha sorač neviem dobre čitať ja som myslel že lem pisať neviem :)) |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
Skylink prodejpda... vymysleli to skvele: rozvrtat prechod na !rdeto, naslibovat, postrasit... a prodat, at se s tim pere nekdo jiny. Ten, jak to u nas byva, bude delat, ze neni klientum odpovedny,zavazany apod. Odnese to zakaznik... |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
minestraMyslím, že jsi s tímhle výkřikem tak trochu mimo. Případný prodej vůbec nemá s Irdetem nic společného. Prodává to majitel, který možná ani neví, že nějaké Irdeto a strý CRW existuje. majite, který zaměstanává zaměstnance včetně manažérů a ti provádějí přechod na Irdeto.A když už, tak já bych řekl, že nic není rozvrtané. Irdeto funguje, přechod se podle mě zdařil. Že mají problémy někteří s nějakými nekompatibilními přístroji (každý týden jiný SW, aby byli IN) to je věc jiná. Co naslibovali? A čím nás postrašili? To mi také nějak uniká. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: skylink irdedoPipo, prišli Ti zápisy, alebo lepšie povedané, prešli? Na tieto karty chodia zápisa často a ak ich nemáš povolené, tak skontroluj v prijímači funkciu EMM. Alebo strč kartu do nejakého z nových modulov pre irdeto a počkaj. |
ozzy2
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 203 |
![]() |
|
RE: skylink irdedoNajlepšie chodia z Reautorizáciou. :laughing: |
PISTOK153
![]() |
|
![]() |