Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

skylink irdedo

mam tuto kartu a z nicoho nic mi prestala fungovat.05/2010

CT1, CT2, CT4, CTHD, JOJ, JOJPlus, Markiza, Doma, Prima, PrimaCOOL, PrimaLOVE, Barrandov, Nova, NovaCinema, NovaHD, STV1, STV2, mam ju registrovanu. mozem poprosit refresh karty? c.k. 4 200571268 4 dakujem

Pipo
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: skylink irdedo

A naco to sem pises? Ved Skylink sa da cez ich web reautorizovat. Aspon ja tam na to tlacitko mam! Myslim ze iba Cslink karta sa cez web neda.

Billysk
Registrace: 4/2006

tak sorry.

Pipo
Registrace: 1/2006

anebo tam zavolej.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Ach ,ako dobre že mám ešte CRW ,tá ešte za 5 Rokov neprestala nikdy Fungovať ,ide v Kuse ,ako som ju po prví krát strčil do STB. :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

len si nebud taky isty že bude isť karta ešte 5 rokou to možem napisať na fora aj na stranku aj ja aby ludia nepanikarili ale otazne je či naozaj skylink sa predava a uvidime čo ešte bude :8)

jopo166
Registrace: 1/2009

Ja netvrdím že pôjde ešte 5 Rokov ,Ja vravím že išla. ;)

PISTOK153

aha sorač neviem dobre čitať ja som myslel že lem pisať neviem :))

jopo166
Registrace: 1/2009

Skylink prodej

pda... vymysleli to skvele: rozvrtat prechod na !rdeto, naslibovat, postrasit... a prodat, at se s tim pere nekdo jiny. Ten, jak to u nas byva, bude delat, ze neni klientum odpovedny,zavazany apod. Odnese to zakaznik...

minestra
Registrace: 4/2009

minestra

Myslím, že jsi s tímhle výkřikem tak trochu mimo. Případný prodej vůbec nemá s Irdetem nic společného. Prodává to majitel, který možná ani neví, že nějaké Irdeto a strý CRW existuje. majite, který zaměstanává zaměstnance včetně manažérů a ti provádějí přechod na Irdeto.
A když už, tak já bych řekl, že nic není rozvrtané. Irdeto funguje, přechod se podle mě zdařil. Že mají problémy někteří s nějakými nekompatibilními přístroji (každý týden jiný SW, aby byli IN) to je věc jiná.
Co naslibovali? A čím nás postrašili? To mi také nějak uniká.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Pipo, prišli Ti zápisy, alebo lepšie povedané, prešli? Na tieto karty chodia zápisa často a ak ich nemáš povolené, tak skontroluj v prijímači funkciu EMM. Alebo strč kartu do nejakého z nových modulov pre irdeto a počkaj.

ozzy2
Registrace: 7/2008

Najlepšie chodia z Reautorizáciou. :laughing:

PISTOK153

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra