Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

hd porucha?

ahojky jedou vam hd programy?jako slehnutim proutku vsechny hd programy jde zvuk ale obraz rozmazany...dik

mumicek
Registrace: 6/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: hd porucha?

Vše OK.Jak rozmazaný_

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Naše

HD programy jsou rozmazaný pořád-to není porucha :laughing: :laughing: :laughing:

hobo
Registrace: 1/2007

mě BG teď často kostičkují, signal hundrt procent

1+13+19+23+28

keff
Registrace: 6/2010

no me jdou sd normalne,neni problem a u hd nejde obraz i nemeckych.tedy asi je neco v tv nebo receiveru.na nic jsem nesahal a signal je temer 100/100.dik za odpo ja mam o zabavu postarano O:}}

mumicek

to se nediv, že HD od BG kostkuje, kolik je tam těch HD programů? devět?

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

no me to az tak nekostickuje ja to mam jako ve skole kdyz se kreslilo na mdz na lepidlo nebo co to bylo....O:} proste stiny rozmazane barvy prevlada fialova atd...jinak sd jede.

mumicek

tak to odnes do servisu. to na fóru nevyřešíš.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Ja som naskenoval Planeta HD obraz pekný ale ked som prepnul na CT HD alebo na Nova HD tak tam bol obraz v negatívu, vymazal som Planeta a je pokoj všetko v poriadku.

puder
Registrace: 5/2008

mily priteli ....puder.....mas asi pravdu..nebot jsem precetl
o ncg a zkusil jsem naladit bg programy a od toho to dela ...diky uz to nebudu resit at vas nezamestnavam O:}}}}diky

mumicek

to nás nezaměstnává, synu. to jenom tak vypadá. já nevím jak někoho na fóru zaměstnat vlastním problémem. lidi jsou lhostejný :)))

vortimond

panove ,vyreseno puder mel pravdu.receiver dostal takovy shock
ze nepomohlo ani restart od vyrobce.vypnout z elektriky a pak restart a jede jako vino.tedy pardon a diky za vse.

mumicek

to je častý jev dnešních redy přijímaču

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

mě smazání okolních programů nepomohlo,,,je to tak nahňácaný,že Humax hdci5000 neví si s tím rady,když namačkávali to na skylinku,pomohl soft,,,potřeboval bych zase nový ;P

1+13+19+23+28

keff

přestanu to platit,když mám jen kostičkočmouhy,PŘÍSAHÁM :dead:

1+13+19+23+28

keff

Ja by som to ani nezaplatil ,a už koli logu HD určite nie ,jediné čo mi chýba tak Hystory HD ,lebo vysiela odlišný program ako jej SD verzia. :crying:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

toto som si tiez vsimol..dokonca vsetky hd boli rozmazane ..aj ceske..prima hd..nova hd. ct hd...po restarte prijimaca isli normalne az do casu kym som neprepol planeta hd..ta sla dobre ale ked som po nej prepol akekolvek hd uz boli zas mazanice.../sd sli ok/ myslim ze na pricine bola planeta hd asi nejaky z parametrov bol na pricine..teraz rano to uz nerobi

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Ano máš pravdu dělá to planeta HD jak to na ní přepnu a vrátím se na jakýkoliv program v HD obraz je rozbitý a pomůže jen restart.Zřejmě to nedělají všechny přijímače ale můj Topfield 7700 se s tím neumí vypořádat.Asi půjde do šrotu i když je jinak OK.

jarik
Registrace: 2/2007

opticum 9500 HD
ale rano mi to uz slo bez problemov uvidim vecer ako bude ked sa vratim domov

tulen

tak ak to neprestane jednoduche zmazem tu stanicu z mojho prijimaca a ide sa dalej...jednak neni o co stat a dvak ju o chvilu tak ci tak zakoduju

tulen

Je v tom trochu vody

Podobné jevy popisuje Lenzovo pravidlo a jsem překvapenej Vlado, že ses k tomuhle nedopracoval. Asi jsi v 8. třídě nedával pozor. Jenom stručně, napětí v síti velmi kolísá, zažil jsem velké poruchy na periferiích Siemens, které byly v toleranci 15 procent. V některých lokalitách napětí klísá i přes 270V, no a když to vytáhmeš ze sítě, dojde podle Lenzova pravidla k mžikovému nárůstu. To jsou halt INDUKCE. Jestli píšu blbosti, tak mě Eniku prosím oprav.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

Perdon

Patří to jinam

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra