![]() |
|
HD prijimac pre 50= plazmuDobry den, planujem kupit 50" plazmu LG PV350, nakolko sa mi to zda byt dobra kupa, vzhladom na cenu a co som cital, tak ma celkom obstojny obraz v SD aj HD. A potrebujem k tomu aj novy HD prijimac, nakolko mam doma len SD. Rozhodujem sa medzi Arivou 120, ci 220, vzhladom na cenu, a potom pripada v uvahu este Optibox Anaconda, ci nejadky IPBox v cene okolo 100€. Nejde mi o nejake extra ficurky, internet nepotrebujem, ani ftp ci ine. Ide mi hlavne o kvalitu obrazu v tejto cenovej kategorii a o podporu kariet. Cital som, ze ariva podporuje dokonca aj irdeto. Neviem ako je na tom Anaconda, ale vraj ma problemy aj s ICE, napr. obcasne mrznutie. Ako viem, Anaconda ma urcite vyhody, ale ked to vezmem pomerom cena/vykon, tak asi potom Ariva. Ale vraj su Arivy kazive, ako je na tom Anaconda? Co mam kupit? Pripadne co este odporucate za cenu cca. 100-110€ ? Dakujem za radyipbox 55 hd, sg2100, skylink ice
|
michllll
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 168 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
RE: HD prijimac pre 50= plazmuNo ,už ked niečo prímam napr. z READY STB ,aj s Kartou samozrejme ,ale nastáva potom situácia ,že ten READY dekodovany Signál ,kukám na Obyčajnom Plasma Full HD TV ,nepácham trestnú činnosť :))) lebo podla mňa by mal byť aj TV READY v tomto prípade ,teda celí SET na prijímanie ,len vtip je vtom ,že na Dekodovacej karte není tiež READY ,tak by som ju ani nemal Strkať do niečoho READY ,čo ak sa poškodí. :))) Takže Legálne použitie sa mi tu nejak vymiká tím licenčným podmienkam. :razz: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
tonekpro mě je to zábava. já myslím vždycky 10 let dopředu. já už jsem pohřbil emu, když v něm přestala chodit platforma D+Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
vortimondtak nám prozraď,jak to bude vypadat za 10 let R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
bob.rcena 9900 je velmi prianiva?Ipbox 9900 stoji 120-130 Eur Chces sa nebodaj pustat do porovnanvania HW, cipu, veku konceptu a SW s Hdoboxom 9105, ktory stoji podobne, ci dokonca menej (od 115 Eur)? |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: HD prijimac pre 50= plazmušpatně :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HD prijimac pre 50= plazmupřejdeme na Poláky jako před 30 léty |
jave
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: HD prijimac pre 50= plazmumy už si nějak poradíme. máme obrovskej potenciál. dalo by se říct, že jsme materiál z kterýho se v ideálních podmínkách může stát inspirace pro celou nejbližší mateřskou školku. něco jako tohlehttp://www.youtube.com/watch?v=kEmHOjSOooY bohužel ještě jsme mladý a blbý. ale svět ať se před náma třese jestli se dožijeme vysokýho věku Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HD prijimac pre 50= plazmuok tak na tu anacondu radsej zabudnem, kvoli tym babrackam s ICE. Zapacil sa mi IPbox, zda sa ze karty idu bez problemou, len teraz neviem, ci mi staci 55hd, ci 99hd, alebo potom uz 9900HD, a potom tiez staci jednotunerovy alebo sa oplati priplatit za dvojtunerovy? Co to som precital a myslim, ze obrazovo budem s tym IPBoxom spokojny aj na tej plazme. Snad nie je rozdiel v kvalite medzi tymi ipboxami :)))ipbox 55 hd, sg2100, skylink ice
|
michllll
![]() |
|
RE: HD prijimac pre 50= plazmusry za hrubky :fuming:ipbox 55 hd, sg2100, skylink ice
|
michllll
![]() |
|
RE: HD prijimac pre 50= plazmua proč si nekoupíš na hraní ten Medialink. já myslím, že pierrepetr ti radil dobřeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
michllllmezi ipboxami ne,ale mezi boxami veliký |
pierrepetr
![]() |
|
vortimondkaždý si musí sám nabít d.r.ž.k.u,pak pochopí,kdo je jeho kamarád R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: HD prijimac pre 50= plazmusnad mi nechcete povedat ze ten Panther je lepsi ako napr IPBox 9900HD Rvipbox 55 hd, sg2100, skylink ice
|
michllll
![]() |
|
michllllzapoj si je vedle sebe a potom nám napiš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Medialink Black Panthernemá RF modulátor,to je fakt R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: HD prijimac pre 50= plazmuk tak velky televizi by si mel koupit nejakej velkej , aby se to neztratilo :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
michllllhdbox 9105 nekupuj. podpora o nicom a neslape to zatial ako ma. viac si mozes precitat na abfore.bud si kup ipbox99 alebo 9900. alebo ak nechces ziadne extra experimenty tak ti odporucam aj satelita2000hd tu som mal cca rok a bol som nadmieru spokojny :) motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: HD prijimac pre 50= plazmua co se s tou satelitou 2000 po tom roce stalo?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondnadalej funguje bez jedinej chybicky u mojej mamy s kartou ICE - Skylink. ja som si kupil linux (chcel som viacej vymyslat :))) :))) )motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
![]() |
|
RE: HD prijimac pre 50= plazmuJá bych Ti spíš doporučoval, abys tu Plazmu 50" ještě rozvážil. Jinak můžeš být těma mazanicema, co budeš jako laik přijímat, pěkně votrávenej, nebo spíš Tvoje rodina. Stejně budeš nejvíc koukat na český a slovenský SD programy a jejich kvalita na velký obrazovce je v současné době víc než odpudivá. A je jedno, jestli je to Skylink, CSlink nebo UPC.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
Morousnic v zlom ale co pises je pekna hlupost. mam 42" lcd tv a skylink a aj sd programy su v pohode a nieje to ziadna mazanica (teda okrem sport1 a sport2) takze mu tu nemut hlavu blbostami. kludne nech si kupi 50" tv a okrem digitv bude na nej vsetko ostatne v pohode. a hd programy si asi na velkej tv asi nevidel ze??? inak by si tu asi inak hovoril. treba to vidiet a potom budes mat uplne iny nazor.napriklad dnes CSI - Miami na JOJ o 21,00 bol obraz vynikajuci. pripadalo mi to skoro ako upscaling HD ;) motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
![]() |
|
RE: HD prijimac pre 50= plazmuOsobně bych raději dal přednost menší plazmě, vyšší řady. Ty nejnižší řady Tv nic neumí. Už samotný formát obrazu bývá mnohdy problém (chybí automatika, nevím, zda i u této Tv). Ale je to Tvá volba.VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V
|
Alion
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
drtoJJ některý pořady jsou pěkný, hlavně reklamy nebo zprávy v HD. Osobně mam SONY 40" full HD, např. dnešní dojezd Tour de France v HD byl pěknej, ale většina SD filmů je hrozná mazanice. Když si pustim JOJ Plus, tak někdy nevim, kterej je Terence a kterej Spencer. 50" je spíše do větší místnosti. Ale kvalitu dělá celej řetězec. K obrazovce 50 palců bych určitě nekupoval box za 100 Eur.A co jsem viděl nebo neviděl to raděj neřeš. Doma máme 3x SONY Full HD a 1xPanasonic HD ready. U SD filmů je mezi SONY 40 a 42 palců viditelný rozdíl. Samozřejmě obraz z Modrýho disku je na 42 palcích excelentní. Léta se chodím do Mediamartu dívat na velký obrazovky, 50 palců a větší. A na SD signál je to hrozný. A to i v Německu. NO a u nás - úplná katastrofa. A nejenom SD. HD je většinou něco podobnýho v bleděmodrým. Ale nemá cenu to dál rozebírat. Nedávno tady byla o tom diskuse. Kvalitní HD je u nás ještě hudba budoucnosti. Snad se něco pohne s přechodem na DVB-T2 I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
Medialink Black Pantherjsem nedávno dával zákazníkovi,který měl digi a koupil novou TV panasonic plazmu,píšu TV(tak jasně ,že plazmu)asi 50" to bylo,to jsem nestudoval,kouká ze 4metrů,SD slušný obraz,HD super,hlavně,travel,history,nova zprávy,čt,--HBO HD trochu horší HD,filmbox HD asi nejslabší HD,ale samozřejmě záleží i na stáří filmu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
stáří očímá také vliv ! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
![]() |