![]() |
|
HD prijimac pre 50= plazmuDobry den, planujem kupit 50" plazmu LG PV350, nakolko sa mi to zda byt dobra kupa, vzhladom na cenu a co som cital, tak ma celkom obstojny obraz v SD aj HD. A potrebujem k tomu aj novy HD prijimac, nakolko mam doma len SD. Rozhodujem sa medzi Arivou 120, ci 220, vzhladom na cenu, a potom pripada v uvahu este Optibox Anaconda, ci nejadky IPBox v cene okolo 100€. Nejde mi o nejake extra ficurky, internet nepotrebujem, ani ftp ci ine. Ide mi hlavne o kvalitu obrazu v tejto cenovej kategorii a o podporu kariet. Cital som, ze ariva podporuje dokonca aj irdeto. Neviem ako je na tom Anaconda, ale vraj ma problemy aj s ICE, napr. obcasne mrznutie. Ako viem, Anaconda ma urcite vyhody, ale ked to vezmem pomerom cena/vykon, tak asi potom Ariva. Ale vraj su Arivy kazive, ako je na tom Anaconda? Co mam kupit? Pripadne co este odporucate za cenu cca. 100-110€ ? Dakujem za radyipbox 55 hd, sg2100, skylink ice
|
michllll
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 168 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
Morousjj nemyslel som to v zlom. ale samozrejme aj moc zalezi z akej vzdialenosti bude na tu tv pozerat. ked bude sediet meter pred nou tak nepomoze nic - jedine blueray. ja sa pozeram na tv cca 3 - 3,5m a a tej 42" lcd je skoro vsetko super. samozrejme zalezi aj moc od programu co je vysielany. ja keby som si mal kupit teraz uz tv tak by som do mensej ako 50" asi ani nesiel. myslim ze na tych mojich 3,5m by to bolo akurat :)))motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: HD prijimac pre 50= plazmuTak objednal som 50PV350 a k tomu IPBox 55HD. Nema CI slot, ale za 85€ je to v pohode. Potom napisem, ked to budem mat zapojene.ipbox 55 hd, sg2100, skylink ice
|
michllll
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
michllllmyslim ze budes spokojny. to ze nema slot pre mna trebars nehra rolu. mam tiez stb len s jednou citackou kariet a som spokojny. mne to plne postacuje. ostatne my riesi linux a oscam takze nepotrebujem ziadne ci sloty ani dalsie citacky :)))motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
![]() |