![]() |
|
Planeta HDDost dobrey wobraz.fakt zírám.11817V,27500,Astra23,5 :8) |
wlada
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Planeta HDHlavně hezký holky... :D47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: Planeta HDJj,paří pěkně po pláži a klubech,he.. :)) |
wlada
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Planeta HDteď je v plavkách v zasněženým lese! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Planeta HDHolky fakt bezva, jen by v té muzice mohli k těm čtyřem notám přidat občas ještě aspoň jednu, nebo dvě další... :D47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: Planeta HDTakovou "hudbu" někdo poslouchá? Rv :bomb:Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Planeta HDotrasna gycovita "hudba" v bulharsku som bol a potvrdzujem ze toto sa tam sirti eterom takmer vsade na nejaku povodnu bg hudbu som vobec nenarazil. otras. a podobne aj v chorvatsku..idu taketo zlataniny..z radia od rana do vecera a chorvati su na to neviem z akeho dovodu hrdi..asi tam vsetci ohluchli a nemaju hudobny sluch..tato hudba sa rovna zbrani hromadneho nicenia. prosim vas zakodujte to :))) :laughing: Rvskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Planeta HDVidno,ze nemate zmysel pre inu kulturu,pretoze by ste potom aj inac zmyslali a nie takto.Ako keby ta nasa slovenska hudba bola nieco extra,pritom kvalitou nedosahuje bohvie co,to uz Rumuni robia lepsiu hudbu ako my ;) :-/ |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
RE: Planeta HDNo predsa bulhary to počúvajú heheale kanal je celkom dobrý mohlo by to ostat FTA ;) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Planeta HDpraveze toto s kulturou nema nic spolocne..viac vzacne by bolo povodnu hudbu ktora vznikala v bulharsku predstavit nie tieto kvazi ruskoamerickopopove sragoriny skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenTak samozrejme.tato muzika je zmodernizova a bulharsky povodny folklor je nieco ine,ale preco nie,ked je to kvalitne nahrate a ma to uroven preco nie.Ja osobne mam rad kazdy styl hudby,ktory sa da pocuva,od popu,rocku,oldies cez klasicku,dychovu,jazzovu az operu,operetu,proste kazdy styl muziky ;) R^ |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
RE: Planeta HDja mam tiez rad takemr kazdystyl hudby..okrem dychoviek..:-) ale radsej by som pocuval povodnu BG ludovu tvorbu jag tento kvazipop..ale obraz je fajn a tie tety co sa vrtia na to sa staci len pozerat sluch odpajam :)))skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Planeta HDo Vasi dechovce taky nikdo nerika ze to je kitch.....to vis ze to nekdo posloucha:)) VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310
|
kos
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 983 |
![]() |
|
RE: Planeta HDDechovka je nejlepší hudba.Chtělo by to nějakou stanici,kde by ji často hráli a nejlépe v HD!! |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE: Planeta HD:laughing: :laughing: :laughing: Rvskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Planeta HDBulharská a celkovo melodická balkanská muzika je pre mňa jedna z najlepších :)) R^ a tieto akoby zmodernizované ľudové skladby (spojenie folklóru s popom) je úplne super :)každému sa páči niečo iné...samozrejme nedá sa všetko počúvať stále dookola a preto ako obmena "nášho" preamerikanizovaného popového štýlu je to správna voľba Z naších najpočúvanejších rádií sa na nás valia len samé americké super hity... Takže Planeta HD, Balkanika TV, DSTV, Kiss TV, FAN TV... R^ Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
RE: Planeta HDTaky jsem naladil,muzika se dá poslouchat a ty ženy,nádhera. R^ |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: Planeta HDA teď si představte, že český "umělec" zobrazil na Euromapě v Bruselu Bulharsko jako turecký záchod...Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
obraz nic mocna to ,že je HD,jinak muzika super,kam se na ně hrabem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
RE: Planeta HDJá mám jednoho zákazníka Bulhara,který je pohodový chlap(sice důchodce),ale nemá rád Turky.Říká pokud povolíme vstup Turecka do Unie,tak nás čeká v Evropě peklo.Bývalá Osmanská říše před 1.svět.válkou je toho příkladem.Tenkrát kdo prý nepřestoupil na Islám v Bulharsku,toho narazili na kůl přes P.DEL. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Planeta HDani sa mu nedivim. ja chodim do nemecka pravidelne a uz si tam pomaly pripadam ako v turecku.. Rv ;Pskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Planeta HDjestiže tento prog půjde ještě nějaký čas bez scramlování tak ty baběnky co se tam vrtí si nezarobí ani na šminky. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
Planeta HDNo. Je to gyc samozrejme, ale vsimnite si tu prepracovanost klipov! Make-up, kostymy, sceny, auta...Vsetko do absolutneho detailu. Nech mi niekto ukaze nas klip na takejto urovni. A ze bulhari... |
dunaj
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE: Planeta HDPo vizuálnej stránke je to fakt kvalita, perfektný obraz pekné baby.STV si môže brať od nich príklad, už aj Bulhari nás predbehli !!! Supportsat.cz forum
CZ a SK fórum pro fandy satelitního příjmu
|
allek
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 112 |
![]() |
|
RE: Planeta HDholky pekny R^ ale ta hudba Rv |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 557 |
![]() |
|
RE: Planeta HDje dobre že sme není ako jedno vajce,jednému sa neľubi,druhému áno :))) ,aj mne sa celkom pozdáva,to je ich kultura,ide im to zo srdca,tak ako naša(česká a slovenská hudba) |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
![]() |