![]() |
|
Vorti - dotázekVortíku, chtěl bych se zeptat, jak dlouho myslíš, že bude trvat doručení kartičky z Itálie? Samozřejmě nemusím psát, že se těším jak malé děcko. Na Ebay bylo psáno šest až osm pracovních dní, ale nějak se mi nezdá, že by to trvalo tak dlouho. A jak je ta karta vůbec posílaná? Přípomínám samozřejmě Sky IT.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Vorti - dotázekasi deset dní. italská pošta je strašně pomalá. oni posílají nějaký to sledování zásilky stejně jako když si objednáš zboží u nás a většinu času stráví ta zásilka v itáliiVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
my už to všichni vímeže Dejf našetřil na SKY ITALY :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Vorti - dotázekno tak to je tedy pěkné... :))) uvidíme tedy, kdy to nakonec přijde. rád bych měl kartičku do konce příštího týdne, ale chápu, že uspíšit to nemůžu. škoda, že tam neměli nějakou normální dopravu. klidně bych si pár set kč připlatil. co se týká nějakýho sledovacího mailu s kódem, tak zatím nic nepřišlo.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Vorti - dotázekAno všichni jsme nuceni toto "sledovat"....Dnes jsem "dal" Horní nádrž..... R^Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
! K4!není to sice K2ale dobrý??? R^ a "U tygra" jsi doplnil tu svoji nádrž??? |
tonek
![]() |
|
tonek, Kamil_k4 a dalšímusíte se víc snažit. nečtu tady nic moc o ruských programech (například) nebo pay-tv sdílecích serverech. proč?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
když nemášTALENT tak ti SNAHA nepomůže :lookaround: |
tonek
![]() |
|
RE: Vorti - dotázektak ukažte svůj talent. vy umíte jenom kritizovat. dělejte to jako já, ale pište o svých programech a svých způsobech pay-tv příjmuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Vorti - dotázekVorti, koukám, že kromě HD+ máme sestavu stejnou, respektive budeme mít, takže zkušenosti budu mít asi podobné jako ty. ;)Ještě malá info - Kdy lze počítat s tím mailem od pošty? Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Vorti - dotázeksledování zásilky není vždycky. to záleží jak to posílají. a stejně to sledování vždycky končí na hranicích rakouska. nebo když objednáváš z anglie, tak vždycky končí tamVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Vorti - dotázekznovu aby to nezapadlo. já si rád přečtu co zajímá lidi jako tonek a Kamil_k4. mě to zajímá! zatím o nich nic nevím, akorát jsem se dozvěděl že nesnášejí můj styl. to je trochu máloVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Vorti - dotázekProti tvému "stylu" nic nemám.....ale štvou mě témata odkazující na určité osoby......11) vytvářet diskusní vlákna s osobními vzkazy 12) pokoušet se obcházet "PRAVIDLA" v jakékoliv podobě A je to pořád dokola a Admini opět spí !!! R^ Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
![]() |
|
RE: Vorti - dotázekopět akorát kritika a nic vlastního jako alternativaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Vorti - dotázekVidím že stále jen "machruješ" co všechno doma nemáš a tady se tím akorát chlubíš..... RvFemr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
![]() |
|
RE: Vorti - dotázekto není pravda! moje možnosti jsou díky tomu, že se orientuju na předplatný a karty značně omezený! já si chci přečíst něco o tom, co zajímá vás a jak to řešíte vy. o čem mám psát? jedině o tom co zajímá mě. od vás očekávám to samýVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Vorti - dotázekjá bych dokonce šel až tak daleko (v tom se rozcházíme v názorech s adminem), že bych napsal: je lepší sem hodit bez smyslu třeba tenhle odkaz a napsat, že je to velice zajímavý song, i když to sem vůbec nepatří a ani se to sem vůbec nehodí. než se tady v jednom kuse navážet do nějakýho vybranýho uživatelewww.youtube.com/watch?v=m1ZW3T4ed3M Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
furtíkbereš si vše osobněradši napiš proč mi nejde ES HD ??? ale nenadávej na SKY(link) jo a si se nepřiznal ke konzervě akademiku! ale Ahoj ! |
tonek
![]() |
|
RE: Vorti - dotázekKamil_k4: ja som tu stale ;P no nebudem reagovat pismom na kazdu zhovadilost, ktoru niektori uzivatelia dokazu vyprodukovat (to len tak na okraj) ... konkretne tie Sky IT karty su zaujimave i pre nasinca (ak neovladas en/it tak to nie je zase moj problem) ... otazka ako dlho trva dorucenie, by sa tu objavila skor alebo neskorvortimond: klasiku mozem, a z trancu mam rad progressive trance, takze mne ta muzika neprekaza :))) nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Vorti - dotázekprostě: tonek a Kamil a záplava dalších:všichni tady máme stejný prostor. něco se vám nezdá? prosím. rádi si přečteme vaše výtvory. na to zaměřte svojí energii Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
OKokco se mě zdá či nezdá , co napíšu nebo nenapíšu,TOBĚ I JINÝM a kam vložím svoji energii či něco jiného ?! Můj problém , čti nečti , pouč se nepouč se . zbraně (mimo jazyk) prosím odložme ! |
tonek
![]() |
|
RE: Vorti - dotázekmůj názor: možná by ti neuškodilo trochu arogance a jak se tomu říká... egoismus. máš moc starosti o druhýVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
furtíku!si to nepochopil!!!???ten TALENT chybí mě takže žádná SNAHA jak jsi nám radil mi nepomůže dosáhnout tvojich kvalitních SVODEK sdílecí servery a natož ruské programy mne nezajímají ale klidně o nich piš, nebo se zeptej, pěkný a slušný !, nejen dnešní den Tonek |
tonek
![]() |
|
RE: Vorti - dotázekRe: pouč se nepouč se .Tonečku, není z čeho! Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Vorti - dotázekCo říkáte na tuto nabídku?http://cgi.ebay.it/ABBONAMENTO-SKY-PREPAGATO-12-MESI-/320727925600?pt=Schede_abbonamenti_ed_accessori&hash=item4aacdfc360 |
Casio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 552 |
![]() |
|
RE: Vorti - dotázekta vypadá v pohodě. akorát je tam napsáno "ohledně ceny poštovného kontaktujte prodejce". jsou tam jiný nabídky a tam můžeš hned nakupovat:1 rok ... 190 EUR 5 měsíců ... 70 EUR Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |