Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Philips TV

Nejnovější verze: 000.140.039.000, 2011-07-15 :8) :8)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Philips TV

trochu polopatě by to nešlo?

Ufones
Registrace: 5/2010

Co myslis?Novy FW.Co k tomu treba?Skus pozriet stranky philipsu,mozno tam najdes nieco k tomu.Pred hodinou tam este nic nebolo.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Byl

tam už v pondělí-nevím co ale řeší ;)

hobo
Registrace: 1/2007

doplnenie

FW v0.140.39.0 for Philips TV 8xx5 and 9xx5 series (2010 models)

johnysk
Registrace: 3/2010

riesi:

here are the Release notes of SW release 140.39.0:

- Lost of presets after toggling between ASTRA and HOT Bird (between 2LNBs).

- Picture disturbance on DVB-C channel "Phoenix"(Germany region Zweibrucken).

- Lipsync on EXT, "audio uitvoer delay" not working.

- When starting up, sometimes no picture.

- Russian translation errors in UI and Net TV.

- TV goes auto to standby after 2h startup in the morning (RiksTV Norwegian DVB-T network).

- TV does not react anymore on any RC key when starting from semi-Standby.

johnysk

Ja som myslel popis zmien nie je na stranke philipsu.Nevidim to ani teraz,pozeral som 3 staty.

liquere

pro liquere

Minulá verze fw odstranila problém se zvukem, už se mi nestalo, že by zvuk vypadnul. Zatím nový fw nahrávat nebudu. I tak díky za info.

mispi
Registrace: 1/2009

to: liquere

popis zmien som napisal v prispevku "riesi", na ofic. stranke Philipsu to este nie je...

johnysk

to: mispi

problem so zvukom este neodstranili, na niektorych TV to este pretrvava (aj v mojom), vraj sa maju vymenit signal_karty v TV.

johnysk

johnysk

Ano cital som to,aky zdroj to uvadza?Ako sa ti prejavuje ten zvuk a kde?Ja nepozorujem vypadky.Je pravda ,ze pouzivam hlavne cez sat hdmi a minimalne vstavany tuner.Popis presnejsie tu poruchu......ktory typ tv mas?

liquere

pro johnysk

Mám TV Philips 52PFL8605, někdy po zapnutí nešel zvuk - musel jsem TV vypnout a znovu zapnout. Po nahrátí posledního (dnes již předešlého fw) jsem již problém nezaregistroval, vše je OK.

mispi

pre liquere

TV 8605 (42´´), vypadky zvuku su len cez vstup HDMI v trvani cca 2 sek., niekedy aj 7-10 krat za minutu, niekedy aj 5 hodin nic. Najcastejsie pri prepnuti na kanal HD. Skusal som striedat pripojenie STB od poskytovatela IPTV do vsetkych vstupoch HDMI, ale v kazdom je to rovnako. Na fore sa pise, ze po vymene mat. dosky souddrops zmizol. Tak neviem...

johnysk

doplnam

pri sledovani TV cez zabudovany tuner to nerobi.

johnysk

v tom pripade

by som po 100% vyluceni zdroja signalu (ak to mozes testnut) kontaktoval servis aspon telefonicky,mozno ti hned povedia kde je pes zakopany a v pripade zarucnej doby rychlo reklamoval.

liquere

TV 52PFL8605 mám asi 4 měsíce. Problém s výpadkem zvuku při příjmu ze SAT (Technisat HD-8SX) přes HDMI a nefunkční TXT jsem řešil telefonicky s podporou Philips, paní nevěděla vůbec nic, tedy neporadila. Až zde jsem se dozvěděl, že TXT nejde jen na HD programech, vypadávání zvuku u mě na 100% odstranil minulý fw. V současné době už nemám sebemenší problém.

mispi

Pokial viem ani nejde o hd programi ale HDMI proste neprenasa txt.Ta pani sto pro ze nic nevedela,preto som pisal zavolat do servisu,lebo technik je ine ako sliepka co dviha telefony.Ci nahodou nebola vadna seria alebo podla popisu hned vie co je zle ak to malo viac zakaznikov.....

liquere

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra