![]() |
|
cyfra+zdravim chcel by som sa vas opytat na skusenosti s polskym sat sklepom mam zaujem o pakiet premierovy ako je to s dorucovanim a platbou da sa platit aj priamo kurierovi pri dodani ? |
openkaa
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 169 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
RE: cyfra+1 rok ... 190 EUR5 měsíců ... 70 EUR výhodná je kombinace Sport - Serie TV - Documentari v nabídce jsou HD programy: Sky Sport 1 HD Sky Sport 2 HD Sky Sport 3 HD Sky Sport Extra HD Eurosport HD Fox HD Fox Crime HD AXN HD Discovery HD Nat Geo HD Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: cyfra+já kvůli malýmu dám spíš bambini , ale chci se zeptat při lize mistrů jede kanál kde přepínají stadiony jen na CALCIU nebo i na SPORTU? Vidím to spíš na balíček CALCIo protože mne zajímá hlavně fotbal a hokej (a ten tam stejně nedávají) Snad ještě tenis a plochá dráha |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
![]() |
|
RE: cyfra+Asi do toho půjdu, jen ještě přemejšlím kde pořídit. :-) |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: cyfra+jestli chceš výběr mezi větším množstvím zápasů ve stejnou dobu (ať už se jedná o italskou ligu nebo cokoliv jinýho) tak rozhodně balíček Calcio. tam je jenom fotbal. ty ostatní (nesportovní) programy jako Fox HD a další dostaneš pochopitelně taky. to záleží jaký si vybereš základní balíčky. při tom balíčku bambini můžeš obětovat ty dokumentyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: cyfra+moment. tady koukám, že champions league se vysílá na programech Sky Sport 1 a Sky Sport 3. to znamená, že tobě by taky stačil ten balíček SPORT. koukni na to:http://mediacalcio.blogspot.com/2011/03/tutte-le-partite-di-calcio-in-diretta_16.html Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: cyfra+no mne šlo spíš o DIRETTA GOL CHAMPIONS LEAGUE. Když se hraje míň zajímavý kolo ve skupině tak koukat jak přepínají ze stadionu na stadion Dík za odkaz. |
keramik
![]() |
|
RE: cyfra+je tam celá sezóna k dohledání. všechny live zápasy za celou sezónu.naše "firma" :laughing: - doporučuje balíčky SPORT (live fotbal + další sporty) nebo CINEMA (filmy). pouze výjimečně balíček CALCIO (o něco málo více fotbalu) - doporučuje k nákupu server ebay.it ale v žádném případě neručí za spolehlivost prodejců, kteří tam karty nabízejí. věří že jsou solidní (zvláště pokud mají hodnocení kolem 100%) Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
keramikstanice Sky Supercalcio HD byla minulou sezónu dostupná v době vysílání Champions League i pro abonenty balíčku Sport.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
@openkaagasfromass @ centrum.sk |
astrix
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
vortiDík za info. To by ovšem zcela měnilo situaci a vzal bych balík SPORT. |
keramik
![]() |
|
RE: cyfra+Oki, ebay.it předplatné ballíčku sport na 1 rok najdu? Je tam toho více. :-D |
Jardysek
![]() |
|
RE: cyfra+http://mrte.ch/d1rhttp://mrte.ch/d3q vybrané balíčky napsat při placení do poznámek a nebo jako odpověď na dotaz-email od prodejce. Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: cyfra+Nejhorší je, že se na většině nedá registrovat. Tady sem skončil u "Codice fiscale". |
Jardysek
![]() |
|
RE: cyfra+registruj se na českém ebay. registrace je platná pro všechny mezinárodní verze.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: cyfra+1.) https://www.paypal-europe.com/cesky/setup.html2.) http://www.ebay.cz 3.) http://mrte.ch/d1r 4.) http://www.youtube.com/watch?v=e4AwFfN4Edo Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: cyfra+Já mám s polským Satsklepem špatnou zkušenost a už od nich nic nekoupím.Vloni začátkem srpna jsem u nich koupil roční předplacenou kartu na programy Canal+ včetně HD.Vše bylo tehdy bez problémů,kartu jsem měl za dva dny doma.Stálo to asi 190 eur včetně dopravy. Karta měla fungovat do 5.8.2011,ale od 15.6.2011 je nefunkční!!Zřejmě ji polští soudruzi aktivovali již 15.6.2010 a vesele ji používali a pak ji prodali do České republiky.Tehdy jsem to samozřejmě nemohl poznat. Za 12měsíční předplatné jsem programy Canal+ sledoval pouze 10 měsíců a 10 dní!! V Satsklepu jsou šmelináři a podvodníci a proto nedoporučuju od nich tyto karty kupovat!!! Jedině kartu koupit osobně a trvat na její aktivaci na místě,aby ste měli jistotu,že vás neošidili!!! Rv |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE: cyfra+možná se jim vrátila kvůli tý dodávce na dobírku :))) ta paltba předem je určitá výhoda i pro zákazníkaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: cyfra+Mně to taky tak skončilo.Ale mne to nevadí protože se teď stejně žádný fotbal nehraje.Jinak někdo tu v předchozích příspěvcích psal že když tam poslal naskenovanou fakturu tak mu to reaktivovali.Nevím neřeším teď mne tam stejně nic nezajímá.Další karta bude italská... |
keramik
![]() |
|
cyfra+Dechovkar,nepřišli ti zápisy na kartu,měl jsi tam poslat meil nebo tam zavolat a měl jsi po problemu. Mě se to stalo také.poslal jsem meil a druhý den to fakčilo. |
Neroslav
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: cyfra+Asi půjdu do té 5 měsíční, jen ještě okukuju, kam mám napsat ten balíček Sport. Díky |
Jardysek
![]() |
|
RE: cyfra+je tam napsáno něco jako "poznámka pro prodávajícího". těsně předtím než zaplatíš. už ti přesně neřeknu kde, protože si to nepamatuju. napiš tam:SPORT - INTRATTENIMENTO - DOCUMENTARI nebo SPORT - INTRATTENIMENTO - BAMBINI Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: cyfra+Oki, díky moc. Objednáno a zaplaceno. :-) Jen mě ted napadlo, jakej používáš modul a jestli to spustím třeba v TF7700hsci? :-X |
Jardysek
![]() |
|
RE: cyfra+ja pouzivam ctecku (vantage). jako modul snad jedine diablo 2Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |